Sport

Liten annonse
    TV 2: Kristoff enig med Uno-X
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. juni 2022 KL:16.56)
    Alexander Kristoff (34) har blitt tilbudt en treårskontrakt og skal fra 2023 trolig sykle for det norske profflaget Uno-X. Det melder TV 2. Kristoff er på utgående kontrakt med det belgiske laget Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux. Siddisen har blitt tilbudt en treårskontrakt fra både sitt nåværende lag og Uno-X, melder både TV 2 og Sykkelmagasinet. Verken Kristoff selv, hans nåværende arbeidsgiver eller sykkelsjef i Uno-X, Jens Haugland, vil kommentere saken mandag ettermiddag. Tidligere i juni bekreftet Kristoff overfor Sykkelmagasinet at Uno-X er en av de aktuelle lagene. – Uno-X er blant lagene som er aktuelle akkurat nå. De har vist veldig framgang i år og er blitt et spennende lag, sa Kristoff. Uno-X-sjef Jens Haugland har også tidligere bekreftet interesse for Kristoff. – Jeg kan bekrefte at vi sjekker hva som er mulig å få til med Alexander Kristoff. Det er lang vei fra det til å få ham i gult og rødt. Vi er opptatt av å gjøre det på en måte som er rett for Uno-X, sa Haugland tidligere i juni. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 749773
Kristoff - Alexander - tilbudt - treårskontrakt - profflaget - utgående - belgiske - Intermarché - Matériaux - Siddisen - nåværende - Sykkelmagasinet - arbeidsgiver - sykkelsjef - Haugland - kommentere - ettermiddag - Tidligere - bekreftet - overfor - aktuelle - akkurat - framgang - spennende - tidligere - interesse - sjekker - opptatt -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »