Sport

Liten annonse
    Nadim forsvarer rollen som VM-ambassadør: – Hadde gjort det gratis
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. juni 2022 KL:17.20)
    Den danske landslagsspilleren Nadia Nadim (34) høster mye kritikk for sin deltakelse i å fremme fotball-VM i Qatar. Hun sier at hun ville gjort jobben gratis. 1. april kom det fram at 34-åringen hadde takket ja til en velbetalt jobb for Qatar-arrangøren. Flere andre sportspersonligheter har tilsvarende avtaler. Mesterskapet i Qatar har fått mye kritikk på grunn av synet på menneskerettigheter og forholdene for migrantarbeidere i landet. Nadim svarte på kritikken under et pressemøte i forbindelse med en treningsleir med landslaget mandag. Der uttrykte hun forståelse og ville gjerne forklare hvorfor hun takket ja. – Jeg er født i regionen, og jeg vet hvordan forholdene er for blant annet kvinner. Jeg har brukt fotballen som en plattform hele livet mitt, sa Nadim. – Det er samme konsept nå, bare for et større publikum. Det var en «no-brainer», fortsatte 34-åringen. Nadim ville ikke svare på hvor godt betalt hun får for arbeidet, og la til at hun har betalt for sine reiser til VM-landet selv. – Det er et dumt spørsmål. Jeg får penger for det, men det handler ikke om penger. Jeg hadde gjort det gratis, sa hun og fortsatte: – Det er en god mulighet til å utgjøre en forskjell. At vi står her og snakker om det er et skritt i riktig retning. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 749779
forsvarer - ambassadør - landslagsspilleren - kritikk - deltakelse - fotball - åringen - velbetalt - arrangøren - sportspersonligheter - tilsvarende - avtaler - Mesterskapet - menneskerettigheter - forholdene - migrantarbeidere - kritikken - pressemøte - forbindelse - treningsleir - landslaget - uttrykte - forståelse - forklare - hvorfor - regionen - hvordan - kvinner - fotballen - plattform - konsept - publikum - brainer - fortsatte - arbeidet - spørsmål - handler - mulighet - utgjøre - forskjell - snakker - retning -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »