Sport

Liten annonse
    Ny generalsekretær i Norges fotballforbund
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. juni 2022 KL:09.49)
    Karl-Petter Løken (55) blir generalsekretær i Norges Fotballforbund. Han kommer fra stillingen som investeringsdirektør i Aker Horizons, og har lang erfaring fra fotballen, både i klubb- og landslagssammenheng. I tillegg har han fungert som fotballekspert for NRK i 20 år. – Med Karl-Petter Løken får vi en generalsekretær med særdeles solid erfaring som både fotballmann og leder. Han har spilt på alle nivåer i norsk fotball og har et godt rykte blant de han har møtt i sin lange spillerkarriere, sier fotballpresident Lise Klaveness i pressemeldinga. Løken gleder seg til å ta fatt på rollen, og håper å bruke sin ledererfaring til å bygge en enda sterkere organisasjon. – Fotballen har betydd mye for meg gjennom hele livet, og som jeg vil si at jeg har et lidenskapelig forhold til. Norsk fotball er inne i en spennende tid, og nå gleder jeg meg til å komme i gang, sier han. Det er ikke kjent når Løken starter i stillingen.

Ord sky bassert på artikkel: 750730
generalsekretær - fotballforbund - Fotballforbund - stillingen - investeringsdirektør - Horizons - erfaring - fotballen - landslagssammenheng - tillegg - fungert - fotballekspert - særdeles - fotballmann - spillerkarriere - fotballpresident - Klaveness - pressemeldinga - ledererfaring - sterkere - organisasjon - Fotballen - gjennom - lidenskapelig - forhold - spennende - starter -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »