Sport

Liten annonse
    Joshua King: – Jeg er ferdig i Watford
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. juni 2022 KL:10.37)
    Den norske landslagsspissen Joshua King kommer ikke til å fortsette i Watford etter nedrykket fra Premier League. Det bekrefter King til TV 2 lørdag. Watford forbereder seg på spill i mesterskapsserien, men laget kommer ikke til å få med seg King i den nest øverste divisjonen i England. – Jeg kan si at jeg er ferdig i Watford. Men noe annet enn det kan jeg ikke si, sier Joshua King til TV 2. Kontrakten hans med Watford varer egentlig fram til 30. juni 2023, men nordmannen kommer til å bytte arbeidsgiver i løpet av sommeren. Han melder at han enda ikke har bestemt seg for noen ny klubb.

Ord sky bassert på artikkel: 750984
Watford - landslagsspissen - fortsette - nedrykket - Premier - bekrefter - forbereder - mesterskapsserien - øverste - divisjonen - England - Kontrakten - egentlig - nordmannen - arbeidsgiver - sommeren - bestemt -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »