Sport

Liten annonse
    Dopingdømt hockeyspiller klar for Manglerud Star
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. juli 2022 KL:13.47)
    Marcus Brynhisveen, som i november 2019 ble dømt til utestengelse i fire år etter bruk av anabole steroider, er klar for Manglerud Star. Det får NRK bekreftet av Martin Hansen, styremedlem i klubben, og blant dem som har ansvar for spillerlogistikk. – Han har signert for kommende sesong og vil komme tilbake på de datoene som er satt i henhold til dommen. Det betyr at han kan delta på trening med laget fra 21. juli og være tilbake i kamp tidligst 21. september, sier Hansen til NRK. Det var i august 2018 at Bryhnisveen testet positivt, og nå nærmer det seg altså comeback for 27-åringen. – Vi synes han fortjener en ny sjanse. Han har sonet en lang dom, og fortjener en sjanse til, sier Hansen, som er spent på nivået til nysigneringen etter å ha vært utestengt så lenge. – Han er et usikkert kort, men har mye hockey i seg og vi tror han vil bidra.

Ord sky bassert på artikkel: 755782
Dopingdømt - hockeyspiller - Manglerud - Brynhisveen - november - utestengelse - anabole - steroider - bekreftet - styremedlem - klubben - spillerlogistikk - signert - kommende - tilbake - datoene - henhold - trening - tidligst - september - Bryhnisveen - positivt - comeback - åringen - fortjener - nysigneringen - utestengt - usikkert -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »