Sport

Liten annonse
    Hynne om VM-deltakelsen: – Henger i en tynn tråd
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. juli 2022 KL:20.57)
    Onsdag kom nyheten om at Hedda Hynne hadde testet positivt for covid-19 like før VM i friidrett. Nå venter en kamp mot klokka for å rekke VM-start for 800 meter-spesialisten. – Vi er her og kan ikke gjøre så mye annet enn å være her. Det er lov å håpe at jeg får kjørt noen treninger så jeg kanskje kan stå på startstreken. Jeg prøver å ta en dag, en time et minutt av gangen, sier Hynne til NRK. 32-åringen skal i utgangspunktet konkurrere neste fredag. – Jeg er ikke her bare for å delta i VM, men også for å gjøre det bra. Så det kan jo hende det henger i en tynn tråd nå. Hynne har vist storform i oppkjøringen til friidretts-VM i Eugene. Nå venter flere dager i isolasjon på hotellrommet. – Det er kjipt å bli smitta nå, sier hun. Hynne løp inn til seier på 800-meteren under NM i Stjørdal i slutten av juni og skal etter planen løpe samme distanse i VM. De innledende heatene går 22. juli. VM i friidrett går i Eugene, Oregon og starter 15. juli. Norge stiller med 20 utøvere.

Ord sky bassert på artikkel: 755894
deltakelsen - nyheten - positivt - friidrett - spesialisten - treninger - kanskje - startstreken - åringen - utgangspunktet - konkurrere - storform - oppkjøringen - friidretts - isolasjon - hotellrommet - meteren - Stjørdal - slutten - distanse - innledende - heatene - starter - stiller - utøvere -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »