Norsk 20-åring testet seg mot Chelsea
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 30. juli 2022 KL:13.15)
    Martin Palumbo (20) ble et norsk innslag i Udineses 0-2-tap for Chelsea i en treningskamp i Italia lørdag. Midtbanetalentet spilte samtlige minutter. Oppgjøret ble spilt mellom to reservepregede lag. Klubbene var mye mer toppet da de møttes kvelden før på samme arena i Udine. Den kampen vant Chelsea 3-1. Lørdag tok gjestene fra London ledelsen på overtid i første omgang. Ruben Loftus-Cheek lobbet ballen i mål over en utrusende keeper. Ti minutter etter hvilen doblet Hakim Ziyech til 2-0 fra straffemerket. Chelsea fikk muligheten etter at Loftus-Cheek ble felt i det han skulle skyte. Palumbo har vært i Udinese i flere år og har en kontrakt med Serie A-laget fram til 2025. Sist sesong var nordmannen på lån i Juventus og fikk tolv minutters spill på øverste nivå. Neste helg seriestarter Chelsea borte mot Everton. Udinese går i gang en uke senere borte mot Serie A-mester Milan. (©NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 759513
Chelsea - Palumbo - innslag - Udineses - treningskamp - Midtbanetalentet - samtlige - minutter - Oppgjøret - reservepregede - Klubbene - kvelden - gjestene - ledelsen - overtid - utrusende - straffemerket - muligheten - kontrakt - nordmannen - Juventus - minutters - øverste - seriestarter - Everton -