Arsenal og Jesus herjet i siste testkamp
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 30. juli 2022 KL:15.41)
    Arsenal fikk en fantastisk avslutning på sesongoppkjøringen med 6-0-seier over Sevilla lørdag. Om en snau uke spiller laget åpningskampen i Premier League. Martin Ødegaard ble bekreftet som fast Arsenal-kaptein i timene før avspark. Han gjorde en svært god figur i nedsablingen av gjestene fra Spania. Allerede etter ni minutter pekte dommeren på straffemerket da Bukayo Saka ble lagt i bakken. Samme mann styrte ballen i mål. Deretter tok det kun noen minutter før nyervervelsen Gabriel Jesus doblet ledelsen. Brasilianeren scoret på en retur fra Sevilla-keeper Yassine Bounou, og like etter skled han inn 3-0 på et innlegg fra landsmann og navnebror Gabriel Martinelli. Etter 20 minutter spilte Yassine Bounou en feilpasning til Saka, som kontant satte inn Arsenals fjerde nettkjenning. Et kvarter før slutt fullførte Jesus hattricket på hjørnespark etter en retur fra keeper, mens Eddie Nketiah gjorde 6-0 i sluttminuttene. Arsenal åpner Premier League-sesongen på hjemmebane mot Crystal Palace førstkommende fredag.

Ord sky bassert på artikkel: 759534
Arsenal - testkamp - fantastisk - avslutning - sesongoppkjøringen - Sevilla - spiller - åpningskampen - Premier - Ødegaard - bekreftet - kaptein - avspark - nedsablingen - gjestene - Allerede - minutter - dommeren - straffemerket - Deretter - nyervervelsen - Gabriel - ledelsen - Brasilianeren - Yassine - innlegg - landsmann - navnebror - Martinelli - feilpasning - kontant - Arsenals - nettkjenning - kvarter - fullførte - hattricket - hjørnespark - Nketiah - sluttminuttene - sesongen - hjemmebane - Crystal - førstkommende -