Holse herjet i ny RBK-seier – snudde etter marerittstart
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 30. juli 2022 KL:19.55)
    Etter en fryktelig start borte mot Odd i Eliteserien i fotball lørdag, spilte Carlo Holse hovedrollen da Rosenborg snudde til 3-2 i en underholdende kamp. Den danske kantspilleren utlignet først til 1-1 med en flott avslutning drøye ti minutter etter hvilen. Halvveis ut i 2. omgang serverte han Erlend Dahl Reitan, som enkelt kunne sette Rosenborgs andre mål. Trønderen scoret dermed i sin andre kamp på rad. Da hjalp det lite at Odd kom best i gang hjemme i Skien. Allerede etter ti minutter rullet vertene opp et angrep til høyre i banen. Foran mål skled midtbanemann Filip Jørgensen inn 1-0 til hjemmelaget. Et kvarter før slutt hamret Ole Sæter inn RBKs 3-1-ledelse med sitt sjuende mål for sesongen, og seieren så ut til å være sementert. Odds Abel Stensrud ville det imidlertid annerledes og hamret inn reduseringen med ti minutter igjen å spille. Tross et intenst Odd-press de siste minuttene, der det likevel var Holse som var nærmest mål med et stolpetreff, klarte Rosenborg å holde unna og vinne 3-2 i Skien. Seieren bringer trønderne opp på en foreløpig 4.-plass med 28 poeng. Opp til Molde på tabelltopp er avstanden åtte poeng. Neste kamp for Odd er borte mot regjerende eliteseriemester Bodø/Glimt førstkommende lørdag. Rosenborg tar imot Kjetil Rekdals tidligere arbeidsgiver HamKam på Lerkendal samme dag. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 759593
marerittstart - fryktelig - Eliteserien - fotball - hovedrollen - Rosenborg - underholdende - kantspilleren - utlignet - avslutning - minutter - Halvveis - serverte - Rosenborgs - Trønderen - Allerede - vertene - midtbanemann - Jørgensen - hjemmelaget - kvarter - ledelse - sjuende - sesongen - seieren - sementert - Stensrud - imidlertid - annerledes - reduseringen - intenst - minuttene - likevel - nærmest - stolpetreff - Seieren - bringer - trønderne - foreløpig - tabelltopp - avstanden - regjerende - eliteseriemester - førstkommende - Rekdals - tidligere - arbeidsgiver - Lerkendal -