Sport

Liten annonse
    Karlsson dropper verdenscuprenn: – VM pirrer mer
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. august 2022 KL:08.19)
    Den svenske langrennsstjernen Frida Karlsson kommer til å hoppe over flere verdenscuprenn den kommende sesongen. Hun vil heller satse alt mot VM i Planica. Kommende sesong gjelder et nytt poengsystem i verdenscupkonkurranser. Fremover skal de 50 beste få poeng, kontra 30 i årene før. Dermed er det ekstra viktig å delta om man skal ha håp om å vinne verdenscupen sammenlagt. Det er Karlsson en av de største favorittene til å gjøre etter at hennes sterkeste rival Therese Johaug la opp etter sist sesong. Likevel vil ikke den svenske stjernen ofre alt for å vinne. I februar venter VM i slovenske Planica. – Jeg har ærlig talt ikke helt kontroll på de nye reglene, for det er ikke mitt mål i vinter. Jeg kommer til å velge bort renn. Hadde verdenscupen vært viktig hadde jeg ikke valgt den bort, og jeg kommer til å se på verdenscupkonkurranser som et steg mot VM, sier Karlsson. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 760122
Karlsson - dropper - verdenscuprenn - svenske - langrennsstjernen - kommende - sesongen - Planica - Kommende - gjelder - poengsystem - verdenscupkonkurranser - Fremover - verdenscupen - sammenlagt - største - favorittene - sterkeste - Therese - Likevel - februar - slovenske - kontroll - reglene -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »