Serieleder Brann kjørte over byrivalen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. august 2022 KL:21.59)
    Brann knuste Bergen-rival Arna-Bjørnar 6-0 etter nesten to måneder uten kamp i Toppserien. De økte dermed ligaledelsen til fem poeng ned til Rosenborg. Klubbene har begge spilt 15 kamper når det gjenstår tre runder før sluttspillet i Toppserien. Vålerenga følger tre poeng bak RBK med en kamp mindre spilt. Therese Åsland bidro med to scoringer i Branns nedsabling av Arna-Bjørnar. Nora Eide Lie sendte Brann i ledelsen etter sju minutter. Hun driblet seg fri og sendte ballen i nettet. Et kvarter senere lå ballen igjen i mål da Åsland plutselig fikk stå helt alene i feltet etter et flott angrep. I etterkant tok Arna-Bjørnar et spillermøte i egen boks, men uten at de stoppet serielederen. Ti minutter senere sendte Signe Gaupset ballen i mål med en markkryper ved stolperota. Fem minutter før pause avsluttet Maria Brochmann et flott angrep med å sette ballen i nettet. Det ble ingen myk start for Arna-Bjørnar i 2. omgang da Rakel Engesvik banket inn 5-0 etter tre minutter. Etter en drøy time ble Åsland tomålsscorer men kanon i vinkelen fra hjørnet av 16-meteren. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 760598
Serieleder - byrivalen - Bjørnar - måneder - Toppserien - ligaledelsen - Rosenborg - Klubbene - gjenstår - sluttspillet - Vålerenga - Therese - scoringer - nedsabling - minutter - driblet - kvarter - plutselig - etterkant - spillermøte - stoppet - serielederen - Gaupset - markkryper - stolperota - avsluttet - Brochmann - Engesvik - tomålsscorer - vinkelen - hjørnet - meteren -