Sport

Liten annonse
    Imponerte i turnøvelse – var nære en EM-finale
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. august 2022 KL:20.21)
    Maria Tronrud imponerte på bommen i kvalifiseringen til EM-finalen og fikk høye karakterer i sitt forsøk. Men da den siste gruppene skulle konkurrere ble poengene til Tronrud slått, og finalen røk for 20-åringen. Tronrud var plassert på 5. plass før den siste kvalifiseringspuljen konkurrerte, med sterke nasjoner som Italia, Storbritannia og Frankrike, Kun de 8 beste gikk videre til finalen. – Det er veldig kult. Jeg var veldig fornøyd med scoren jeg fikk. Det kunne gått mye verre, men jeg gjorde mitt beste, sier Maria Tronrud. De norske jentene viste seg frem i den tredje puljen. Der leverte Tronrud en oppvisning som holdt til 11.366 i score. – Det er en høy karakter. Det er vi veldig fornøyd med. Hun fikk 5.1 i vanskelighetsgrad og 7.8 i e-karakter. Det her er skikkelig kult for Maria, sa NRKs ekspertkommentator Sofie Bråten. Tronruds resultat holdt ikke til en EM-finale. Hun endte til slutt på 15. plass i bom.

Ord sky bassert på artikkel: 762572
Imponerte - turnøvelse - Tronrud - imponerte - kvalifiseringen - finalen - karakterer - gruppene - konkurrere - poengene - åringen - plassert - kvalifiseringspuljen - konkurrerte - nasjoner - Storbritannia - Frankrike - fornøyd - jentene - leverte - oppvisning - vanskelighetsgrad - skikkelig - ekspertkommentator - Tronruds - resultat -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »