Viking videre i serieligaen til tross for tap
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. august 2022 KL:21.55)
    Viking skuffet spillemessig på veien mot avansement i serieligaen i fotball. Det endte 0-1 borte mot irske Sligo Rovers og 5-2 sammenlagt. Viking vant hjemmekampen 5-1, og dermed var det meste av spenningen borte før avspark. Førsteomgangen var nesten blottet for sjanser. Målet som kom før pause, var av det merkelige slaget. En Sligo-spiller misset helt på et volleyforsøk. Vikings forsvar trodde at ballen forsvant ut av spill, men det gjorde den ikke. William Fitzgerald tok sats og skjøt ballen i ryggen på Sondre Bjørshol før den gikk i en bue om Viking-keeper Patrik Gunnarsson og over målstreken. Sligo var klart bedre enn Viking selv om gjestene spilte med tilnærmet toppet mannskap. Viking var ikke i nærheten av å nå sitt beste nivå. Kampen var en skuffelse for gjestene. Keeper Gunnarsson kom bra fra det. Han reddet et straffespark og den påfølgende returen i andre omgang. Vinner siddisene også neste runde i kvalifiseringen (mot rumenske FCSB), er laget sikret plass i gruppespillet. Viking starter play off-dobbeltkampen i Bucuresti 18. august. Returen går sju dager senere. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 762596
serieligaen - skuffet - spillemessig - avansement - fotball - sammenlagt - hjemmekampen - spenningen - avspark - Førsteomgangen - blottet - sjanser - merkelige - spiller - volleyforsøk - Vikings - forsvar - forsvant - William - Fitzgerald - Bjørshol - Gunnarsson - målstreken - gjestene - tilnærmet - mannskap - nærheten - skuffelse - straffespark - påfølgende - returen - siddisene - kvalifiseringen - rumenske - gruppespillet - starter - dobbeltkampen - Bucuresti - Returen -