Molde levde farlig – videre i serieligaen etter 1-2-tap for Kisvárda
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. august 2022 KL:22.53)
    Molde var i trøbbel mot ungarske Kisvárda, men ryddet opp og avanserte i serieligaen etter 1-2-tap og 4-2 sammenlagt. Sivert Mannsverk roet MFK-nervene. I siste hinder før gruppespillet venter østerrikske Wolfsberger for Molde. Disse kampene spilles 18. og 25. august. Molde kan forberede seg fullt og helt til hjemmeoppgjøret mot østerrikerne. MFKs neste seriekamp spilles borte mot Haugesund 21. august. Albaneren Jasir Asani scoret begge målene for vertene. De kom etter 14 og 29 minutter. Scoringene gjorde at Molde sto foran utfordringer før de siste 45 minuttene. 1-0 kom etter at Martin Linnes leverte en håpløs pasning bakover på banen mot eget forsvar. Asani snappet til seg ballen og rundet en noe feilplassert Molde-keeper Jacob Karlstrøm. 2-0-scoringen kom etter et hardt Asani-skudd langs bakken. Moldes David Fofana misbrukte to gode sjanser i 1.-omgangen, men hjemmelaget ledet meget fortjent. Men etter 69 minutter scoret 20-åringen Mannsverk. Han ble nydelig frispilt av Ola Brynhildsen og bredsidet ballen inn til 1-2.

Ord sky bassert på artikkel: 762627
serieligaen - Kisvárda - trøbbel - ungarske - avanserte - sammenlagt - Mannsverk - nervene - gruppespillet - østerrikske - Wolfsberger - kampene - spilles - forberede - hjemmeoppgjøret - østerrikerne - seriekamp - Haugesund - Albaneren - vertene - minutter - Scoringene - utfordringer - minuttene - leverte - pasning - bakover - forsvar - snappet - feilplassert - Karlstrøm - scoringen - misbrukte - sjanser - omgangen - hjemmelaget - fortjent - åringen - nydelig - frispilt - Brynhildsen - bredsidet -