Vålerenga knuste Avaldsnes
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. august 2022 KL:16.26)
    Vålerenga knuste Avaldsnes 3-0 i Toppserien søndag. Vålerenga tok ledelsen da Olaug Tvedten scoret et kvarter før sidebytte. Det var Vålerenga-spillerens femte seriemål for sesongen. Etter halvspilt kamp var stillingen 1-0 til Vålerenga. Camilla Huseby doblet ledelsen for da hun satte inn 2-0 et kvarter før full tid, og Elise Thorsnes (Vålerenga) scoret 3-0 fra straffemerket fire minutter senere. Det ble ikke flere scoringer i kampen. Dermed endte oppgjøret 0-3. Det var Avaldsness tiende nederlag på rad. Avaldsnes` Cille Nilsen fikk se det gule kortet. Etter søndagens kamp er Avaldsnes nummer ni på tabellen med sju poeng, mens Vålerenga er på tredjeplass med 36 poeng. Cecilie Frøyland var dommer. 310 tilskuere hadde tatt turen til Avaldsnes idrettssenter. I neste runde skal Vålerenga måle krefter med Lyn 20. august. Avaldsnes møter LSK Kvinner 21. august. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 763264
Vålerenga - Avaldsnes - Toppserien - ledelsen - Tvedten - kvarter - sidebytte - spillerens - seriemål - sesongen - halvspilt - stillingen - Camilla - Thorsnes - (Vålerenga) - straffemerket - minutter - scoringer - oppgjøret - Avaldsness - nederlag - Avaldsnes` - søndagens - tabellen - tredjeplass - Cecilie - Frøyland - tilskuere - idrettssenter - krefter - Kvinner -