Ampert i London-derby – begge lags trenere utvist
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. august 2022 KL:19.27)
    Tottenham-spiss Harry Kane ble den store helten da han headet inn 2-2 sekunder før slutt i et svært opphetet London-derby i Premier League. Reece James trodde han hadde scoret det avgjørende målet med 2-1 med 13 minutter igjen. Det ble lagt til seks minutter, og på en corner få sekunder før slutt var Kane på plass. Headingen gikk mot bakre stolpe. Der var ballen innom målscorer James før den gikk i mål – til enorm jubel fra bortefansen. Etter at kampen ble blåst av, fikk Tottenham-sjef Antonio Conte det røde kortet etter tumulter med Chelsea-trene Thomas Tuchel. – Det er ganske ville scener, sa Viaplay-ekspert Eirik Bakke.

Ord sky bassert på artikkel: 763305
trenere - Tottenham - sekunder - opphetet - Premier - avgjørende - minutter - Headingen - målscorer - bortefansen - Antonio - tumulter - Chelsea - Viaplay - ekspert -