16-åring stoppet Vålerengas seiersrekke
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. august 2022 KL:21.58)
    Vålerenga så lenge ut til å ta sin sjette strake seier, men en sen scoring fra HamKams Benjamin Farraas sørget 1-1 og poengdeling i Hamar. Tre minutter på overtid i førsteomgang ble Henrik Udahl spilt igjennom med en flott stikker fra Petter Strand. HamKam-keeper Hagen kom ut, men Udahl lobbet ballet lekker over HamKam-keeperen. En elegant scoring fra Vålerengas spiss. Hamar-laget satte inn nysigneringen Marcus Pedersen i håp om å få en utligning, og tre minutter på overtid kom scoringen. Et klønete forsvarsspil fra Vålerenga, hvor Oldrup Jensen sparket ballen i Benjamin Faraas og i mål ble utslagsgivende. Det er 16-åringens første scoring i Eliteserien. Pedersen kommer fra spill i Tyrkia og har tidligere vært en stor profil i Eliteserien for HamKam, Strømsgodset og Brann.

Ord sky bassert på artikkel: 763341
stoppet - Vålerengas - seiersrekke - scoring - HamKams - Benjamin - Farraas - poengdeling - minutter - overtid - førsteomgang - igjennom - stikker - keeperen - elegant - nysigneringen - Pedersen - utligning - scoringen - klønete - forsvarsspil - sparket - utslagsgivende - åringens - Eliteserien - tidligere - Strømsgodset -