Målløs Botheim debuterte mot Roma
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. august 2022 KL:22.46)
    Erik Botheim fikk sin serie A-debut for Salernitana. Han eller lagkameratene klarte ikke å hindre Romas stjernegalleri som vant 1-0. Botheim startet på topp sammen med Federico Bonazzoli. 22-åringen var relativt usynlig gjennom kampen, men han klarte å tvinge fram et gult kort til Chris Smalling, som gikk gjennom hele sesongen i fjor uten å få en eneste advarsel. Botheim ble tatt av etter en drøy time. Bryan Cristante scoret kampens eneste mål. Hans avslutning fra kanten av 16-meteren tok innom et bein før den seilte i mål bak Salernitana-keeper Luigi Sepe. Julian Kristoffersen ble byttet inn med 17 minutter igjen av kampen. Emil Bohinen er det tredje norske innslaget på Salernitana, men midtbanespilleren har en kneskade som setter ham ut i spill trolig til september. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 763350
Botheim - debuterte - Salernitana - lagkameratene - stjernegalleri - startet - Federico - Bonazzoli - åringen - relativt - usynlig - gjennom - Smalling - sesongen - advarsel - Cristante - kampens - avslutning - meteren - Kristoffersen - minutter - Bohinen - innslaget - midtbanespilleren - kneskade - september -