United slapp med skrekken
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 6. oktober 2022 KL:20.43)
    Manchester United havnet under i første omgang mot kypriotiske Omonia Nikosia borte i Europaligaen, men slo tilbake etter pause. Først ved Marcus Rashford etter 53 minutter, så var Anthony Martial frempå 10 minutter senere, før Rashford igjen scoret bortelagets tredje. I det 85. minutt reduserte Omonia, hvor Mix Diskerud spilte 72 minutter, men United sikret tre viktige poeng. Real Sociedad leder fortsatt gruppe E, etter at de slo Sheriff Tiraspol 2–0 torsdag kveld.

Ord sky bassert på artikkel: 771905
skrekken - Manchester - kypriotiske - Nikosia - Europaligaen - tilbake - Rashford - minutter - Anthony - Martial - bortelagets - reduserte - Diskerud - viktige - Sociedad - fortsatt - Sheriff - Tiraspol - torsdag -