Sparta med sterk borteseier i Stavanger
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 15. november 2022 KL:20.41)
    Sparta Sarpsborg fortsatte storformen da de vant 3-2 på borteis mot Stavanger Oilers i eliteserien i ishockey tirsdag. Gjestene tok en tidlig ledelse da Kristian Jakobsson banket inn 1-0 etter bare 2,34 minutter inn i første periode. Hjemmelagets Ludvig Hoff utlignet 6,55 inn i andre periode. Det hjalp lite da Sebastian Selin først sendte Sparta i ledelsen igjen, åtte minutter senere, før han økte til 3-1 13,32 inn i tredje periode. Hoff reduserte to drøye minutter før slutt, men det ble også kampens siste mål. Dermed fortsetter Sparta på toppen av eliteserietabellen med 44 poeng etter 19 serierunder. Vålerenga er nærmeste utfordrer fire poeng bak, med én kamp mer spilt. Seieren var Spartas niende strake. Sist de avga poeng var da de tapte 2-3 hjemme for Lillehammer etter sudden death. Oilers ligger på 4.-plass i eliteserien, sju poeng bak ligalederen. (©NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 782748
borteseier - Stavanger - Sarpsborg - fortsatte - storformen - borteis - eliteserien - ishockey - tirsdag - Gjestene - ledelse - Kristian - Jakobsson - minutter - periode - Hjemmelagets - utlignet - Sebastian - ledelsen - reduserte - kampens - fortsetter - eliteserietabellen - serierunder - Vålerenga - nærmeste - utfordrer - Seieren - Spartas - Lillehammer - ligalederen -