Sport

Liten annonse
    VM-dommerne i Qatar vil slå hardere ned på farlig spill
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 18. november 2022 KL:18.50)
    Fifas dommersjef, Pierluigi Collina, avslørte fredag at de vil slå hardere ned på stygt spill i et forsøk på å beskytte spillerne mot skader. – Det ville være synd om noen av spillerne ikke ville være i stand til å spille på grunn av en skade forårsaket av en motstander. Så den første meldingen til dommerne våre er å beskytte spillernes sikkerhet, sa Collina. Dommersjefen fortalte at de 32 lagene i VM har blitt advart om at dommerne i Qatar har blitt instruert om å ta en hard linje mot enhver spiller som setter en motstander i fare. – Når det er noe som kan sette spillernes sikkerhet i fare, bør trenere forvente den sterkeste disiplinære sanksjonen, som er rødt kort, sa Collina. Det står i sterk kontrast med 2018-VM i Russland, hvor det kun ble delt ut fire røde kort. Det er det laveste antallet siden 1978. Collina brukte videoopptak for å illustrere hva slags utfordringer dommere ville være på utkikk etter i Qatar. Videoklippene inkluderte en spiller som krasjet inn i en motstanders legg, mens et annet viste en spiller som løftet foten farlig høyt. – Det er irrelevant at spilleren ikke ønsket å treffe motstanderen. Bare ved å gjøre denne handlingen setter det motstanderen i en veldig, veldig farlig posisjon. Dette uakseptabelt hvis vi ønsker å beskytte sikkerheten til en motstander, sa Collina. (©NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 783716
dommerne - hardere - dommersjef - Pierluigi - Collina - avslørte - beskytte - spillerne - forårsaket - motstander - meldingen - spillernes - sikkerhet - Dommersjefen - fortalte - instruert - trenere - forvente - sterkeste - disiplinære - sanksjonen - kontrast - Russland - laveste - antallet - videoopptak - illustrere - utfordringer - dommere - Videoklippene - inkluderte - krasjet - motstanders - irrelevant - spilleren - motstanderen - handlingen - posisjon - uakseptabelt - sikkerheten -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »