Barcelona knuste Bayern foran rekordpublikum
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 24. november 2022 KL:21.07)
    Foran det største tilskuertall i en gruppekamp i kvinnenes mesterliga i fotball vant Barcelona overlegent 3-0 over Alexander Straus` Bayern München-lag. Ingrid Syrstad Engen kom inn for Keira Walsh i det 77. minutt og spilte et drøyt kvarter foran 46.967 tilskuere på Camp Nou. Klubbvenninne Caroline Graham Hansen er fortsatt ute med skade. Emilie Bragstad fikk også smake på fotballfesten. Straus byttet henne inn på overtid. Bayern holdt nullen i en omgang selv om Barcelona presset voldsomt og skapte sjanse på sjanse. Geyse scoret ledermålet i det 47. minutt, mens Aitana Bonmati og Claudia Pina økte hver sin gang. Svenske Fridolina Rolfö gjorde forarbeid til de to første målene med sine raid på venstrekanten. Først fant hun Ana-Maria Crnogorcevic ved lengste stolpe. Sveitseren nikket tversover, og Geyse scoret med hodet via stolpen. I det 60. minutt raidet Rolfö helt til dødlinja og spilte skrått ut til Bonmati, som scoret med et direkteskudd i nærmeste hjørne. Pina fullførte verket med et kjempeskudd i krysset fra distanse seks minutter senere. Byern fikk sitt første poengtap i mesterligaen, mens Barcelona står med full pott. (©NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 785476
Barcelona - rekordpublikum - største - tilskuertall - gruppekamp - kvinnenes - mesterliga - fotball - overlegent - Alexander - Straus` - München - Syrstad - kvarter - tilskuere - Klubbvenninne - Caroline - fortsatt - Bragstad - fotballfesten - overtid - presset - voldsomt - ledermålet - Bonmati - Claudia - Svenske - Fridolina - forarbeid - venstrekanten - Crnogorcevic - lengste - Sveitseren - tversover - stolpen - dødlinja - direkteskudd - nærmeste - fullførte - kjempeskudd - krysset - distanse - minutter - poengtap - mesterligaen -