Sport

Liten annonse
    Samtalen med samboeren hjalp Granerud til seier: – Fikk beskjed om at jeg var dust
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 27. november 2022 KL:10.45)
    Halvor Egner Granerud og Stefan Kraft endte opp med nøyaktig like mange poeng under stor bakke-rennet i Ruka og delte seieren. – Nå har jeg det bra. Det var en morsom dag i bakken, det føles godt å slå tilbake med dette, sier Granerud til NRK. Seieren var en solid opptur for nordmannen, som ble disket i lørdagens renn. Årsaken var at han hadde en hoppdress med for mye luftgjennomstrømming. Granerud var langt nede i går, men klarte å snu om hodet til søndagens renn. Mye takket være samboeren. – Jeg fikk klar beskjed av samboeren at jeg ikke kunne gå rundt å sippe, at jeg måtte ta meg sammen. Jeg fikk besked om at jeg var en dust, at jeg skulle ta meg sammen og vise hva jeg var god for i dag, forteller Granerud. Før søndagens renn måtte støtteapparatet sy en ny dress til hopperen. – Det smakte ekstremt godt etter det som skjedde i går. Dt var i grenseland til å være en disk, så fikk vi laget en ny dress som faktisk holder til seier, sier trener Alexander Stöckl. – Vi måtte prette opp den gamle hoppdressen, og lage en ny. Det var verdt den jobben, fortsetter han. Granerud og Kraft jublet sammen nede på sletta da David Kubacki, som ledet etter første omgang, ikke klarte å følge opp i samme stil i andre omgang. Granerud satte bakkerekord med 150,5 meter i kvalifiseringen. I konkurransen hoppet han 139 og 145 meter. Det siste hoppet sørget for at han klatret fra 5. plass til seier. Naoki Nakamura fra Japan endte på 3. plass og knep den siste pallplassen.

Ord sky bassert på artikkel: 786060
Samtalen - samboeren - Granerud - beskjed - nøyaktig - seieren - tilbake - Seieren - nordmannen - lørdagens - Årsaken - hoppdress - luftgjennomstrømming - søndagens - forteller - støtteapparatet - hopperen - ekstremt - skjedde - grenseland - faktisk - Alexander - hoppdressen - fortsetter - Kubacki - bakkerekord - kvalifiseringen - konkurransen - klatret - Nakamura - pallplassen -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »