Vipers slo Sola med elleve mål og sin sjuende strake seier
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 30. november 2022 KL:20.52)
    Vipers Kristiansand tok sin sjuende seier av sju mulige da Sola ble sendt hjem med et 25-36-tap i eliteserien i håndball for kvinner. Vipers Kristiansand tok imot Sola og det var aldri noen tvil om hvor seieren ville havne. Ole Gustav Gjekstads mannskap stoppet ikke før de var elleve mål foran. Landslagsspiller Ragnhild Valle Dahl ble toppscorer med ti mål, mens hos Sola var det Live Rushfeldt Deila som ble toppscorer med fire fulltreffere. Storhamar slo til borte mot Fredrikstad og Hamar-laget vant med 27-22. Olivia Löfqvist ble toppscorer for gjestene med sju mål. Byåsen tapte en spennende og kamp borte mot Fana. Laget fra Trondheim var i tomålsledelse sju minutter før slutt, men måtte se at Fana stakk av med en 28-27-seier anført av toppscorer Aurora Hatle som stoppet på ti mål. Volda tok imot Molde, men måtte se at serietoerne var minst ett nummer for store og vant 38-22. Sherin Obaidli var kampen dominerende spiller med elleve mål. Søsteren Mona stoppet på ni mål. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 787028
sjuende - Kristiansand - eliteserien - håndball - kvinner - seieren - Gjekstads - mannskap - stoppet - Landslagsspiller - Ragnhild - toppscorer - Rushfeldt - fulltreffere - Storhamar - Fredrikstad - Löfqvist - gjestene - spennende - Trondheim - tomålsledelse - minutter - serietoerne - Obaidli - dominerende - Søsteren -