Sport

Liten annonse
    Lundby tar konkurransepause etter Lillehammer
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. desember 2022 KL:14.04)
    Maren Lundby hopper i Lysgårdsbakken på Lillehammer denne helgen, men så tar hun en konkurransepause. – Det er for å få jobben gjort inn mot de viktigste tingene i år, sier Lundby til NRK. – Jeg føler for å prioritere i år. Det har vært en annerledes oppkjøring, og jeg har hoppa lite. Det er rett og slett for å maksimere inn mot VM, Raw Air og Vikersund. Det viktigste er i februar og mars, sier hun videre. Etter planen skal Lundby være tilbake i konkurranse i slutten av januar. Frem til da skal hun trene og forberede seg hjemme på Lillehammer. – Jeg har god erfaring med å få arbeide i fred og ro, og droppe å reise rundt i verden, sier hun. Lundby har vunnet så å si alt som er og står med ett OL-gull fra 2018 og to VM-gull fra 2019 og 2021. I tillegg har hun tre VM-sølv og tre VM-bronse.

Ord sky bassert på artikkel: 787471
konkurransepause - Lillehammer - Lysgårdsbakken - viktigste - tingene - prioritere - annerledes - oppkjøring - maksimere - Vikersund - februar - tilbake - slutten - forberede - erfaring - arbeide - tillegg -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »