Storhamar med braktap
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 22. januar 2023 KL:18.27)
    Storhamar var sjanseløse mot danske Esbjerg og tapte 25-34 i mesterligaen i håndball. Henny Ella Reistad var kampenes dominerende spiller. – Jeg synes det er forbedring i ganske mye, men vi er dårligere i alt. De er fryktelig gode når de har de beste spillerne sine på banen, sa Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen til Viaplay. Anført av den norske kvartetten Reistad, Marit Røsberg Jacobsen, Nora Mørk og Vilde Mortensen Ingstad herjet Esbjerg med Storhamar-forsvaret innledningsvis. Kristine Breistøl er også en viktig brikke for det danske storlaget, men scoret ikke før pause. Hun fikk ett mål i annen omgang. Det sto 19-11 til det danske storlaget ved pause. Reistad sto for fem mål og Jacobsen fire. Reistad økte til sju mål totalt, mens Jacobsen stoppet på fem. Giftigst hos hjemmelaget vvar Marie Johansson og Anniken Obaidli som begge hadde fem mål.

Ord sky bassert på artikkel: 800870
Storhamar - braktap - sjanseløse - Esbjerg - mesterligaen - håndball - Reistad - kampenes - dominerende - spiller - forbedring - dårligere - fryktelig - spillerne - Kenneth - Gabrielsen - Viaplay - kvartetten - Røsberg - Jacobsen - Mortensen - Ingstad - forsvaret - innledningsvis - Kristine - Breistøl - storlaget - stoppet - Giftigst - hjemmelaget - Johansson - Anniken - Obaidli -