Sport

Liten annonse
    Stabæk signerer tidligere Schalke-spiller
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 26. januar 2023 KL:17.43)
    Stabæk forsterker stallen med forsvarsspilleren Tobias Pachonik (28). Tyskeren får en kontrakt etter å ha vært på prøvespill. Pachonik har signert en avtale som holder ham i klubben i to år. Ifølge Budstikka var 28-åringen i forrige uke på prøvespill. Etterpå jobbet Stabæk for å få ham innlemmet i troppen. – Jeg er glad for å være tilbake og ser fram til å se gutta igjen, sier han i en pressemelding. Pachonik har spilt for Schalke og Nürnberg i Tyskland. Han har også hatt opphold i Nederland og Italia. Nå er han klar for fotball på norsk jord. – Det var et enkelt valg for meg. Jeg kom til Norge forrige uke, og det var veldig flott. Kaldt, men vakkert. Jeg likte meg veldig godt i klubben og var veldig klar på at jeg ønsket å komme til Stabæk. Stabæk er igjen klar for Eliteserien etter at laget i fjor rykket opp fra 1. divisjon. (©NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 802103
signerer - tidligere - Schalke - spiller - forsterker - stallen - forsvarsspilleren - Pachonik - Tyskeren - kontrakt - prøvespill - signert - klubben - Budstikka - åringen - forrige - Etterpå - innlemmet - troppen - tilbake - pressemelding - Nürnberg - Tyskland - opphold - Nederland - fotball - vakkert - Eliteserien - divisjon -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »