Aahjem berget Lyn
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. mai 2023 KL:16.56)
    Arna-Bjørnar var på vei mot seier, men måtte nøye seg med 2-2 mot Lyn i Toppserien i fotball søndag. Før det første minuttet var omme, tok Lyn ledelsen ved Kristin Holmen. Etter halvspilt kamp var stillingen 1-0. Arna-Bjørnar utlignet til 1-1 da Miljana Ivanovic satte ballen i mål åtte minutter etter pause, og samme spiller ga laget sitt et forsprang da hun satte inn 2-1-målet etter 66 minutter. To minutter på overtid utlignet Anna Aahjem for Lyn. Det ble siste gang målvakten måtte hente ballen ut av nettet. Oppgjøret endte 2-2.

Ord sky bassert på artikkel: 833904
Bjørnar - Toppserien - fotball - minuttet - ledelsen - Kristin - halvspilt - stillingen - utlignet - Miljana - Ivanovic - minutter - spiller - forsprang - overtid - målvakten - Oppgjøret -