Straffebom da Odd spilte uavgjort mot Strømsgodset
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:19.00)
    Odd var i to minutter på vei mot en sårt tiltrengt seier, men Marcus Mehnert spolerte festen og sørget for 1-1 for Strømsgodset i Eliteserien mandag. Odd gikk inn i oppgjøret med én seier og tre tap på sine siste fire. Strømsgodset vendte på sin side en stygg rekke på fem kamper uten seier da de slo Sandefjord forrige runde. I en jevn kamp var det Strømsgodset som skapte de største mulighetene før pause, men da Herman Stengel bommet på straffe gikk lagene i garderoben på 0-0. Etter timen spilt var det i stedet Odd og Milan Jevtovic som tok ledelsen i kampen, før Mehnert nærmest umiddelbart svarte for Strømsgodset, skriver NTB.

Ord sky bassert på artikkel: 836153
Straffebom - uavgjort - Strømsgodset - minutter - tiltrengt - Mehnert - spolerte - Eliteserien - oppgjøret - Sandefjord - forrige - største - mulighetene - Stengel - straffe - garderoben - Jevtovic - ledelsen - nærmest - umiddelbart - skriver -