Tromsø headet seg til tre poeng mot Haugesund
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:19.04)
    To perfekte cornere ble svingt inn og stanget i mål fra Tromsøs midtstoppere da Haugesund ble nedkjempet 2-1 i Eliteserien mandag. Etter 18 minutter steg Jostein Gundersen til værs i feltet og headet inn ledelse til Tromsø. Haugesunds Bruno Leite hamret deretter inn utligningsmålet etter en halvtime med et prosjektil av et skudd. Noen minutter etter hvilen var det Anders Jenssen som stanget corneren til Antonsen i mål. Haugesund hadde ikke noen flere mål i seg, og dermed vant Tromsø 2-1, skriver NTB.

Ord sky bassert på artikkel: 836161
Haugesund - perfekte - cornere - stanget - Tromsøs - midtstoppere - nedkjempet - Eliteserien - minutter - Jostein - Gundersen - ledelse - Haugesunds - deretter - utligningsmålet - halvtime - prosjektil - Jenssen - corneren - Antonsen - skriver -