Hovedsiden

Liten annonse

  Haaland forbløffet superstjernen

  Kilde: VG Sport | Publisert: Igår. - (søndag 14. august 2022 KL:23.30)
  MANCHESTER (VG) Kevin De Bruyne (31) hadde sett ferdighetene til Erling Braut Haaland (22) før sommerens overgang, men Manchester City-bautaen fikk nylig en aha-opplevelse.  Målløs Botheim debuterte mot Roma

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 14. august 2022 KL:22.46)
  Erik Botheim fikk sin serie A-debut for Salernitana. Han eller lagkameratene klarte ikke å hindre Romas stjernegalleri som vant 1-0. Botheim startet på topp sammen med Federico Bonazzoli. 22-åringen var relativt usynlig gjennom kampen, men han klarte å tvinge fram et gult kort til Chris Smalling, som gikk gjennom hele sesongen i fjor uten å få en eneste advarsel. Botheim ble tatt av etter en drøy time. Bryan Cristante scoret kampens eneste mål. Hans avslutning fra kanten av 16-meteren tok innom et bein før den seilte i mål bak Salernitana-keeper Luigi Sepe. Julian Kristoffersen ble byttet inn med 17 minutter igjen av kampen. Emil Bohinen er det tredje norske innslaget på Salernitana, men midtbanespilleren har en kneskade som setter ham ut i spill trolig til september. (NTB)
  16-åring stoppet Vålerengas seiersrekke

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 14. august 2022 KL:21.58)
  Vålerenga så lenge ut til å ta sin sjette strake seier, men en sen scoring fra HamKams Benjamin Farraas sørget 1-1 og poengdeling i Hamar. Tre minutter på overtid i førsteomgang ble Henrik Udahl spilt igjennom med en flott stikker fra Petter Strand. HamKam-keeper Hagen kom ut, men Udahl lobbet ballet lekker over HamKam-keeperen. En elegant scoring fra Vålerengas spiss. Hamar-laget satte inn nysigneringen Marcus Pedersen i håp om å få en utligning, og tre minutter på overtid kom scoringen. Et klønete forsvarsspil fra Vålerenga, hvor Oldrup Jensen sparket ballen i Benjamin Faraas og i mål ble utslagsgivende. Det er 16-åringens første scoring i Eliteserien. Pedersen kommer fra spill i Tyrkia og har tidligere vært en stor profil i Eliteserien for HamKam, Strømsgodset og Brann.


  Knusende beskjed til tvilerne

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 14. august 2022 KL:21.27)
  Åtte berøringer på ballen, to pasninger og null scoringer vekker oppsikt i England. Men nå kommer en knusende beskjed til alle Haaland-tvilerne: - Prestasjonen hans var et klart tegn på hva som kommer, melder storavis.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »