Helsenyheter

Liten annonse
  Kvitt rosacea-utbrudd med ett råd

  Kilde: Dagbladet - Helse | Publisert: Idag. - (fredag 2. juni 2023 KL:00.01)
  28-åringen gråt av smerter og isolerte seg fra folk på grunn av skammen. Så fant hun løsningen som har gitt henne et nytt liv. Hudlegen gir deg tipsene til vellykket behandling, alt etter hvilken type rosacea du har.
  Tors (63) fysiske alder: 24 år

  Kilde: Dagbladet - Helse | Publisert: Igår. - (torsdag 1. juni 2023 KL:00.01)
  En NTNU-test viser at Tor Oskar har helse og kropp 20-åringene kan misunne ham. Her deler han sine hemmeligheter til ungdomskilden - hva han spiser og den daglige rutinen som holder ham ung. Tre eksperter forklarer pensjonistens hemmelighet og grepene som umiddelbart gir effekt.  Supermetoden mot tørre øyne

  Kilde: Dagbladet - Helse | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:00.01)
  Flere hundre tusen nordmenn sliter med tørre øyne, men det finnes effektiv hjelp: En øyelege og forsker forklarer hvilke medisiner som gjør at tilstanden kan oppstå, hva som er den beste behandlingen - og det uvante grepet som hjalp Rune (60).
  Pollen: Så mye penger kan du få

  Kilde: Dagbladet - Helse | Publisert: (torsdag 11. mai 2023 KL:00.06)
  Kløe, rennende nese, nys og røde øyne? Det er ikke lett å være allergisk mot en hel årstid. Likevel er det enkelte fordeler: - Les hva du har krav på, og hva du skal styre unna for å klare deg gjennom pollensesongen.


  Ny studie: Sterke funn om IVF-barn

  Kilde: Dagbladet - Helse | Publisert: (onsdag 10. mai 2023 KL:13.18)
  Norske forskere har undersøkt hvordan det går når barn født etter assistert befruktning selv skal ha barn. Over én million kvinner og menn var med i studien, og drøyt 10.000 av dem var selv prøverørsbarn. - Interessant, mener lege om de oppsiktsvekkende funnene.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »