Vitenskap

Liten annonse
  Vil ha slutt på at det offentlige legger igjen annonsekroner hos Facebook og Google

  Kilde: NRKbeta | Publisert: (onsdag 28. september 2022 KL:10.16)
  Personvernkommisjonen vil utrede et generelt forbud mot atferdsbasert markedsføring. En lavthengende frukt kan være at det offentlige stopper pengekrana, mener markedsfører. – Det offentlige bruker en halv milliard i året på annonsering og en del av disse pengene går til løsninger som støtter misbruk av persondata, sier Erik Bugge. Han leder markedsføringsselskapet Kobler som driver […]
  Lett å trakassere via Vipps

  Kilde: NRKbeta | Publisert: (onsdag 14. september 2022 KL:06.59)
  IT-konsulent Cecilie Wian reagerer på at Vipps gjør for lite for å sikre brukerne mot trakassering. Vipps mener selv at omfanget av trakassering er lite og at de har innført tiltak mot misbruk.

  Nordmenn står bak mange av disse svindlene

  Kilde: NRKbeta | Publisert: (fredag 16. september 2022 KL:07.30)
  DNB mener organiserte kriminelle miljøer har bygget opp et omfattende muldyrnettverk i Norge. Bare i løpet av årets åtte første måneder har DNB oppdaget 758 pengeoverføringer til norske bankkontoer i phishingsaker.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »