Sport

Liten annonse
  Mareritt

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: / 26 minutter gammel - (torsdag 6. oktober 2022 KL:22.47)
  Bodø/Glimt var ikke i nærheten av tempoet til Arsenal og tapte 3-0 i London. - Kvalitetsforskjellen var altfor stor, sier Viaplay-ekspert Lars Tjærnås.
  Skandalescener i Hareide-tap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 55 minutter gammel - (torsdag 6. oktober 2022 KL:22.18)
  Kampen ble stoppet i andre omgang da Union Berlins tilskuere kastet bluss på banen i europaligakampen mot Åge Hareides Malmö i Sverige. Politiet måtte bryte inn for å skille fansen. Lagene kom seg tilbake på banen, og i det 68. minutt scoret Sheraldo Becker og sikret tyskerne seieren. Malmö er sist i gruppe D, med null poeng.


  Storavis: - Tjener ti millioner i uka

  Kilde: Dagbladet - Fotball | Publisert: / 1 time og 28 minutter gammel - (torsdag 6. oktober 2022 KL:21.45)
  Daily Mail hevder i en større reportasje i kveld at Erling Braut Haaland tjener over ti millioner kroner i uka. Han kan tjene mer enn 500 millioner kroner i året. - Jeg vil være overrasket hvis det stemmer, sier anerkjent journalist til Dagbladet.

  Elverum knust av Barcelona

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (torsdag 6. oktober 2022 KL:20.31)
  Det ble fryktelig tøft for Elverum da de tok imot Barcelona foran nesten 7000 tilskuere i Håkons Hall på Lillehammer torsdag kveld. Spanjolene tangerte sin egen klubbrekord i antall scoringer, og vant 46-30. Børge Lunds lag har aldri sluppet inn like mange mål i mesterligaen, skriver NTB. Elverum står da med fire tap på fire kamper i gruppespillet.

  Molde overbeviste

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (torsdag 6. oktober 2022 KL:20.38)
  Molde klatret til en andreplass i gruppe F i Serieligaen etter å ha slått den irske serielederen Shamrock Rovers 3-0 på hjemmebane. Ola Brynhildsen scoret Moldes første to mål, før Etzaz Hussain punkterte kampen i det 58. minutt.

  United slapp med skrekken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (torsdag 6. oktober 2022 KL:20.43)
  Manchester United havnet under i første omgang mot kypriotiske Omonia Nikosia borte i Europaligaen, men slo tilbake etter pause. Først ved Marcus Rashford etter 53 minutter, så var Anthony Martial frempå 10 minutter senere, før Rashford igjen scoret bortelagets tredje. I det 85. minutt reduserte Omonia, hvor Mix Diskerud spilte 72 minutter, men United sikret tre viktige poeng. Real Sociedad leder fortsatt gruppe E, etter at de slo Sheriff Tiraspol 2–0 torsdag kveld.
  Qatar slår tilbake: - Ikke vår plakat

  Kilde: Dagbladet - Fotball | Publisert: Idag. - (torsdag 6. oktober 2022 KL:18.08)
  De siste dagen har en Qatar-plakat med en rekke oppsiktsvekkende oppfordringer til reisende fans til det kommende verdensmesterskapet i fotball, skapt sinne blant tusenvis. I en eksklusiv uttalelse til Dagbladet slår Qatar knallhardt tilbake.


  Messi bekrefter at årets VM blir hans sistse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (torsdag 6. oktober 2022 KL:17.45)
  Den argentinske fotballstjernen Lionel Messi gjorde det torsdag klart at fotball-VM i Qatar i november blir hans siste som aktiv spiller. Paris Saint-Germain-profilen har spilt 19 VM-kamper og scoret seks mål for Argentina. Torsdag sier 35-åringen i et intervju med den argentinske journalisten Sebastián Vignolo at Qatar-VM blir hans siste. Messi fikk sin VM-debut 16. juni 2006 mot daværende Serbia-Montenegro i en 6-0-seier. Han scoret ett mål og sto for én målgivende pasning. VM-sluttspillet i Qatar starter 20. november. Argentina er i gruppe med Saudi-Arabia, Mexico og Polen. (NTB)

  Kristoff spurtslått i fransk ritt – ble nummer fire

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (torsdag 6. oktober 2022 KL:17.55)
  Alexander Kristoff greide ikke å holde tritt i seierskampen og tråkket inn til fjerdeplassen i Paris – Bourges. Først over målstreken var Jasper Philipsen. Kristoff havnet også bak den franske duoen Arnaud Démare og Bryan Coquard. Ingen av dem kunne stoppe Philipsen fra å sikre belgisk vinner i rittet for annet år på rad. I fjor vant Jordi Meeus foran Démare. Rytterne la bak seg 198 kilometer i årets utgave av Paris – Bourges. Edvald Boasson Hagen var i mål på 18.-plass, mens Tord Gudmestad endte tre hakk bak som Uno-X-lagets bestemann. (NTB)

  Sjakkforbundet i uttalelse: – Juksing er uakseptabelt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (torsdag 6. oktober 2022 KL:16.51)
  Vi i Norges Sjakkforbund tar sterk avstand fra juks, skriver Sjakkforbundet ved generalsekretær Kristine Marie Ganz i en uttalelse. Det skriver forbundet etter at president Joachim Birger Nilsen innrømmet juks i 2016/2017-sesongen. Samtidig skriver forbundet at de setter pris på åpenheten til Nilsen. De forteller at han er nøktern og svært ryddig i sin forklaring, og gjør ingen forsøk på å bortforklare handlingen. – Styret tar avstand fra hendelsen i 2016, men vil også anerkjenne Nilsens åpenhet. Vi håper å kunne komme styrket ut av dette som forbund, skriver forbundet i pressemeldingen.

  Suspendert Djurgården-spiller varetektsfengslet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (torsdag 6. oktober 2022 KL:16.17)
  Djurgården-spilleren som er anklaget for voldtekt, ble torsdag varetektsfengslet, opplyser Frida Vedin i den svenske påtalemyndigheten overfor TT. Mannen i 20-årene ble pågrepet mandag etter at politiet fikk melding om at en angivelig voldtekt fant sted sent søndag kveld i Stockholm. Spilleren ble umiddelbart suspendert av klubben. «Vi har tatt beslutningen om å utestenge en spiller fra klubben. Spilleren ble pågrepet av politiet natt til mandag og er mistenkt for lovbrudd. Djurgården følger utviklingen og har ingen ytterligere kommentarer», het det i en uttalelse på Djurgårdens nettsider.


  Sampaoli gjør comeback i Sevilla

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (torsdag 6. oktober 2022 KL:15.51)
  Jorge Sampaoli er Sevillas nye trener etter Julen Lopetegui fikk sparken onsdag kveld. Det bekrefter klubben på Twitter. Sampaoli signerer en kontrakt til sommeren 2024. Argentineren trente også Sevilla i 2016/17-sesongen. 62-åringen har en lang trenerkarriere som strekker seg helt tilbake til 1991. I løpet av de 32 årene har han trent en rekke klubber, blant annet det argentinske og chilenske landslaget, Santos og nå sist Marseille sist sesong. Klubben offentliggjorde sparkingen av Lopetegui i en Twitter-melding en halvtimes tid etter 1-4-tapet hjemme for Borussia Dortmund i mesterligaen onsdag kveld.


  Walker operert – VM kan være i fare

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (torsdag 6. oktober 2022 KL:15.22)
  Manchester Citys høyreback Kyle Walker ble tirsdag operert i lysken. For landslagsspilleren kan VM komme for tidlig. Manchester City opplyste torsdag i en kort melding at operasjonen var vellykket. Klubben vil komme med ytterligere detaljer senere. Walker ble byttet ut i pausen i Manchester Citys 6-3-seier over Manchester United søndag. En tidslinje for rehabiliteringen er ikke kjent, men ifølge Sky Sports har Manchester City og Walker tro på at det fortsatt er en mulighet for å rekke VM i Qatar. Mesterskapet starter 20. november.

  Bergsvand og Andreassen forlater landslagssamlingen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (torsdag 6. oktober 2022 KL:15.24)
  Guro Bergsvand og Cesilie Andreassen har slitt med skader og forlater landslagskvinnenes tropp før kampene mot Brasil og Nederland. Norges Fotballforbund opplyser i en pressemelding at det vil bli tatt ut spillere som skal erstatte dem. Bergsvand og Andreassen, som spiller for henholdsvis Brann og Rosenborg, har begge slitt med muskulære skader. – Vi har hatt nøye belastningsstyring og iverksatt behandling, men dessverre kommer kampene våre for tett på. Vi ønsker ikke å ta noen sjanser, og totalvurderingen blir derfor at det er best for spillerne at de reiser hjem, sier landslagslege Said Tutunchian. Norge spiller mot Brasil på Ullevaal fredag. Tirsdag er det bortekamp mot Nederland. (NTB)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »