Sport

Liten annonse
  Får ekstra renn i Kitzbühel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 6 minutter gammel - (onsdag 4. oktober 2023 KL:08.28)
  Verdenscuphelgen i Kitsbühel får et ekstra utforrenn. Det skjer etter at den nye lagkombinasjon-grenen ble utsatt til neste år. Det melder flere medier, blant annet sveitsiske Heute og østerrikske Kronen Zeitung. Lagkombinasjonen skulle etter planen avholdes for første gang denne sesongen. Også for kvinnene blir lagkombinasjonen erstattet med et ekstra renn, for dem i Crans Montana. FIS (Det internasjonale skiforbundet) skriver på sine nettsider at lagkombinasjonen ble diskutert i lang tid på et komitémøte i september, men at de landet på at de trengte mer tid på å analysere og jobbe med detaljerte regler for øvelsen. De skriver videre at det fortsatt er planen å implementere øvelsen i store arrangementer i fremtiden.

  Skadd Nusa ikke med mot Bodø/Glimt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 22 minutter gammel - (onsdag 4. oktober 2023 KL:08.12)
  Antonio Nusa (18) sliter fortsatt med en skade og var ikke med i Brugge-troppen som drar til Bodø for Conferenceliga-møtet mot Bodø/Glimt. Bruggetrener Ronny Deila hadde ikke med hans navn i troppen. Det melder Eurosport, som viser til uttaket på Brugges nettsider. De norske stjerneskuddet debuterte på landslaget med scoring og målgivende pasning i kampen mot Jordan tidlig i september. Han har derimot slitt med ryggplager og derfor ikke spilt de fire siste kampene til Brugge. – Det er et spørsmålstegn ved Nusa om hvor han er i løypa. Han trener, men får han ingen kamper før samlingen, blir det vanskelig, sa Ståle Solbakken da han presenterte troppen til EM-kvalifiseringskampene mot Kypros og Spania senere i oktober. Bodø/Glimt innledet gruppespillet i Conferenceligaen med 0-0 borte mot Lugano. Brugge spilte 1-1 hjemme mot Besiktas i gruppe D. (NTB)
  Japan vant laggull i turn-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (onsdag 4. oktober 2023 KL:06.18)
  Daiki Hashimoto leverte under press i siste apparat da Japan gjenerobret lagtittelen i turn-VM mindre enn ti måneder før OL i Paris. Hashimoto er regjerende OL-mester i individuell mangekamp og i svingstang. Nettopp svingstang var siste apparat for Japan i lagfinalen. Kina hadde lagt press på japanerne med ypperlige prestasjoner i ringer, men Hashimoto svarte med en sterk gjennomføring og satte landingen. Japan kunne juble for gull 1,80 poeng foran tittelforsvarer Kina. Japanerne var best i bøylehest, skranke og svingstang, nest best i sprang, tredje best i ringer og fjerde best i frittstående. Hashimoto (5 apparater), Kazuma Kaya (5), Kenta Chiba (4), Kazuki Minami (2) og Kaito Sugimoto (2) fikk til sammen 255,594 poeng. Kina tok sølv med 253,794 og USA bronse med 252,428. (NTB)
  Berge-assist da Burnley tok sesongens første seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 3. oktober 2023 KL:23.24)
  Sander Berge leverte en assist da Burnley tok sin første trepoenger i Premier League med 2-1 i hengekampen mot Luton. Berge sto for forarbeidet da Lyle Foster scoret et fortjent ledermål på overtid i første omgang. Luton presset hardt for utligning den siste halvtimen og fikk den ved Elijah Adebayo i det 83. minutt, men ett minutt senere ble innbytter Jacob Bruun Larsen matchvinner for gjestene med et kjempeskudd. – Tre poeng i Premier League, det føles fantastisk. Vi måtte kjempe for det, og jeg er stolt av laget for det de viste i dag, sa manager Vincent Kompany til BBC. – Vi viste de kvalitetene som ga oss opprykk forrige sesong. (NTB)

  Mareritt

  Kilde: Dagbladet - Fotball | Publisert: Igår. - (tirsdag 3. oktober 2023 KL:19.51)
  Martin Ødegaard og Arsenal møtte Lens i Champions League i kveld. Arsenal tok ledelsen, men så startet marerittet. Laget tapte 2-1 og fikk Bukayo Saka skadet.
  Ny nedtur for United – audmjuka på eige gras

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 3. oktober 2023 KL:22.59)
  Galatasaray audmjuka Manchester United på eiga gras og vann 3–2 i kveldens meisterligaoppgjer. To mål frå danske Rasmus Højlund var ikkje det nok til å få Erik ten Hag og United ut av krisa. Raudtrøyene fekk ein pangstart på kampen, då den danske målsniken sende heimelaget i leiinga med panna etter 17 minutt. Innlegget går frå Casemiro til Marcus Rashford som sender ballen presist til Højlund framfor mål. Gjestane frå Tyrkia slo raskt og effektiv tilbake. Den tidlegare United-spelaren Wilfried Zaha får eit hjarteleg gjensyn med Old Trafford og utliknar fem minutt seinare. Han feirar med å setje hendene til øyra framfor heimepublikumet. Men dette så lenge ut til å bli United sin danske dreng sin store kveld. Først får han eit mål annullert for offside. Minutta seinare kjem han på ei kontring. Iskaldt lempar han ballen over Fernando Muslera i målet til Galatasaray. Som i første omgang får ikkje heimelaget behalde leiing veldig lenge. Kerem Aktürkoglu utliknar for Galatasaray berre minutta etterpå. Så får gjestane straffe og Casemiro blir sendt i garderoben etter to gule kort. Mauro Icardi bommar på mål. Men han får sin revansj like etterpå. Leverer ein lekker chip frå 15 meter i dette møtet med Onana, og sender Galatasaray-fansen til himmels. Gjestane frå Tyrkia kan reise heim frå Old Trafford med tre poeng.  Trøbbel

  Kilde: Dagbladet - Fotball | Publisert: Igår. - (tirsdag 3. oktober 2023 KL:19.51)
  Martin Ødegaard og Arsenal møter Lens i Champions League i kveld. Arsenal tok ledelsen, men så startet trøbbelet. Laget ligger under med 2-1.


  Scoret mot Real!

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 3. oktober 2023 KL:21.17)
  Leo Skiri Østigård står foran en av karrierens største utfordringer i kveld. Han svarte med en fantastisk scoring - før det nå butter i mot.
  Oilers opp i rygg på Storhamar

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 3. oktober 2023 KL:20.30)
  Stavanger Oilers måtte slite for poengene i den framskutte kampen mot Lørenskog, men Nick Dineens scoring ga 1-0-seier. Seieren sender Oilers opp i rygg på serieleder Storhamar. Begge har 15 poeng av 18 mulige etter seks spilte kamper. Hjemmelaget dominerte kampen stort og vant skuddstatistikken 56-9, men greide bare en gang å overliste Lørenskog-keeper Anders Iversen Haugum. Det var da Dineen vel halvveis i første periode dro av en motspiller og scoret alene med keeper. Oilers måtte forsvare seg med nebb og klør da Anders Tangen Henriksen ble utvist vel tre minutter før slutt og gjestene etter hvert tok ut keeper og spilte seks mot fire. Kampen tilhører egentlig neste ukes midtukerunde, men da er Oilers opptatt med CHL-kamp mot tsjekkiske Ocelari Trinec. (NTB)


  Offentliggjør opptak fra skandalekampen: - Åh, faen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 3. oktober 2023 KL:19.52)
  Premier League har publisert opptakene fra VAR-rommet da Liverpools Luiz Diaz` mål mot Tottenham ble feilaktig annullert for offside i helga. Misforståelsen oppsto da VAR-dommer Darren England trodde at dommerteamet på banen hadde gjort den riktige avgjørelsen, og ga signal om at kampen kunne fortsette. Problemet var at dommerteamet hadde vinket av for offside, mens reprisene viste at Diaz var onside. – Er dere fornøyde med dette? Dette er feil, sier repriseansarlig i VAR-rommet. – Åh, faen, svarer England på opptaket. Repriseansvarlig ønsket å utsette kampen, men da var kampen allerede i gang igjen, uten en scoring til Liverpool. Tottenham vant til slutt kampen 2-1 over Liverpool etter et selvmål av Joel Matip. Tidligere tirsdag ble det klart at de to VAR-dommerne fra kampen vrakes til kommende serierunde.


  Håpløst dårlig

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 3. oktober 2023 KL:19.16)
  En ny angrepstrio kan sette fyr på Norges fotballandslag. Men realiteten er brutal: - Vi ligger jo håpløst dårlig an i gruppa, sa TV 2-profil Fin Gnatt på direkten. Lars Tjærnås vil ha med Amahl Pellegrino.

  Billettsalet til fotball-EM i gang

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 3. oktober 2023 KL:18.07)
  Billettsalet til neste års EM-sluttspel i fotball starta tysdag. Celia Sasic, visepresident i fotballforbundet i Tyskland, melder om stor interesse. – Etterspurnaden er veldig stor. Det ligg an til å bli mange fleire kjøpsførespurnader enn det er billettar, seier ho. Om lag 1,2 millionar billettar er tilgjengeleg i den første salsperioden, som varer til 26. oktober. Prisane varierer frå 30 euro (342 kroner) for billigaste billettkategori i gruppespelet til 1000 euro (11.400 kroner) for høgaste billettkategori til finalen i Berlin. Det finst også VIP-billettar som kostar 2000 euro. Bortsett frå vertslandet Tyskland er ingen av deltakarane i sluttspelet kjent. EM-kvalifiseringa går føre seg til november, og dei tre siste plassane fordelast først gjennom nasjonsligaomspel i mars. Gruppetrekninga blir gjennomført 2. desember. Neste salsomgang skjer etter trekninga. Totalt er det 2,2 millionar billettar til de 51 kampane mellom 24 lag i ti tyske byer. EM avviklast i tida 14. juni til 14. juli 2024. (NTB)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »