Sport

Liten annonse
  Denver Nuggets tok første stikk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 58 minutter gammel - (fredag 2. juni 2023 KL:07.13)
  Den serbiske basketstjernen Nikola Jokic var i form da Denver Nuggets innledet NBA-finaleserien med seier mot Miami Heat 104-93. På hjemmebane i Denver vartet Jokic opp med sin niende trippel-tosifret i årets sluttspill, da han avsluttet kampen med 27 poeng, 14 assists og 10 returer. Det var med på å føre laget til seier. Det er første gang Nuggets er i finalen i NBA-sluttspillet. Bam Adebayo ble Heats mestscorende med 26 poeng, mens Miami-lagets stjernespiller Jimmy Butler kun scoret 13 poeng i nederlaget. – Vi vil gjøre noen justeringer for å gjøre ting veldig annerledes til neste kamp, men vi skal være klare, sier Butler ifølge nyhetsbyrået AFP. Finalen spilles i best av sju kamper. Det neste oppgjøret avholdes også i Denver natt til mandag. (NTB)


  Finaledommer Taylor og familien trakassert på flyplassen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 1. juni 2023 KL:23.17)
  Den engelske dommeren Anthony Taylor og hans familie ble trakassert av Roma-tilhengere på flyplassen i Budapest dagen etter at han dømte europaligafinalen. Det melder Sky Sports , som viser til opptak lagt ut i sosiale medier. De viser blant annet Taylor og familien som eskorteres ut av en kafé og inn i et trygt område av sikkerhetsvakter. Andre bilder viser en flaske og en stol som kastes i retning av Taylor. PGMOL, som organiserer engelske fotballdommere, tar i en uttalelse sterk avstand fra behandlingen Taylor ble utsatt for. – Vi er forferdet over den ufortjente og motbydelige hetsen rettet mot Anthony og familien hans mens han er på reise hjem etter å ha dømt europaligafinalen. Vi støtter ham fullt ut, står det. Sevilla vant finalen på straffespark etter at kampen endte 1-1. Roma-trener José Mourinho måtte dermed tåle sitt første nederlag i en europacupfinale. I en tøff kamp delte Taylor ut 14 gule kort, hvorav åtte til Roma, og la til nesten en halv time i tilleggstid fordelt på fire omganger. Etter kampen ble Taylor konfrontert av Mourinho i en garasje under stadion. Treneren lirte av seg ulike skjellsord og havdet at dømmingen var «skammelig». (NTB)

  Lauritsen matchvinner for Sparta

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 1. juni 2023 KL:23.21)
  Tobias Lauritsen ble matchvinner da Sparta Rotterdam slo Utrecht 2-1 borte og tok første stikk i semifinalen i den nederlandske europacupkvalifiseringen. Lauritsen og Joshua Kitolano spilte hele kampen for Sparta, som slo Utrecht på bortebane for første gang siden 1997. Keeper Nick Olij får mye av æren, men Lauritsen var avgjørende ved begge målene. I det 26. minutt ble han holdt av Utrecht-stopper Ruben Kluivert, og etter VAR-titting ble det straffespark. Det satte Vito van Crooij i mål. I det 39. minutt doblet Lauritsen ledelsen med assist fra van Crooij. Utrecht reduserte i det 70. minutt, men Sparta har med seg ledelse til søndagens returkamp på hjemmebane. (NTB)  Hamburg knust av Stuttgart

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 1. juni 2023 KL:22.59)
  Hamburgs mareritt i 2. Bundesliga ser ut til å fortsette. Fire dager etter at direkte opprykk røk på overtid ble laget slått 3-0 av Stuttgart i kvalifiseringen. Returkampen på hjemmebane gjenstår kommende mandag, men et lite mirakel må til for at HSV skal vende torsdagens ydmykelse. Konstantinos Mavropanos ga Stuttgart ledelsen før det var spilt et minutt. På et hjørnespark fikk han gå opp helt alene og nikke i mål. Stuttgart-spiss Sehrou Guirassy misbrukte et straffespark vel midtveis i første omgang. Daniel Fernandes kastet seg riktig vei og reddet, men tidlig i 2. omgang økte Josha Vagnoman og Guirassy ledelsen hver sin gang med tre minutters mellomrom. (NTB)
  Vålerenga vant nervepirrende derbydrama

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 1. juni 2023 KL:21.18)
  På Bislett stadion måtte Vålerenga ha en sen scoring for å slå Lyn 2-1 i en kamp med fullt trøkk på tribunene. Eliteserielaget tok ledelsen etter 27 minutters spill da Ibba Laajab gjorde selvmål. Julius Skaug utlignet like etter pause til stor jubel blant Lyns supportere. Laget fra Oslo vest øynet håp om å sende byrivalen ut av cupen, men fem minutter før full tid headet en umarkert Mohamed Ofkir inn vinnermålet for Vålerenga. Målet førte til banestorming fra bortefansen.
  Hovland én under par på første runde

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 1. juni 2023 KL:19.04)
  Viktor Hovland startet Memorial-turneringen på PGA-touren på det jevne. Nordmannen fikk tre bogeys, men fire birdier, blant annet på siste hull, og endte den første runden ett slag under par. Da Hovland gikk i klubbhuset så lå han på en delt 14.-plass, men en rekke spillere er ikke ferdig. Han gikk runden sammen med verdensener Scottis Scheffler og Emiliano Grillo.
  VG: Bekrefter forhold med Ødegaard

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 1. juni 2023 KL:17.17)
  Den tidligere proffdanseren Helene Spilling bekrefter overfor VG at hun og Arsenal-spiller Martin Ødegaard er et par. Ødegaard selv har delt flere bilder av de to sammen på Instagram torsdag. Romanseryktene har florert i flere måneder etter at de ble avbildet sammen under London Football Awards i mars. Martin Ødegaard er en av Norges mest profilerte fotballspillere, og er kaptein på det norske landslaget og klubblaget Arsenal. Drammenseren var en stor bidragsyter i laget som ble nummer to i Premier League denne sesongen. Spilling er på sin side en merittert danser, som tidligere i år var aktuell i NRK-serien «Mesternes mester».

  Carlsen-parti ferdig etter 12 minutter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 1. juni 2023 KL:17.23)
  Magnus Carlsen spilte remis mot Hikaru Nakamura i 3. runde i Norway Chess torsdag. Langsjakkpartiet varte i bare 12 minutter. Spillerne får ett poeng hver. De skal møtes i armageddon om et ekstra halvpoeng. Partiet artet seg mer som et lynsjakkparti. Etter 31 trekk var det over. (NTB)

  Idrettsstyret snur etter feide med Antidoping Norge

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 1. juni 2023 KL:17.30)
  Styret i Norges idrettsforbund drar i bremsen og ber likevel ikke tinget stemme over å gi Antidoping Norge ansvaret for doms- og appellorganet i dopingsaker. I stedet besluttet idrettsstyret på sitt styremøte i Bergen torsdag å fremme et endringsforslag der det bes om tingets tilslutning til at styret fortsatt skal arbeide for etablering av en nasjonal antidopinglov, med etablering av en domsfunksjon i dopingsaker uavhengig av idretten og Antidoping Norge. Kulturdepartementet har overfor NIF varslet at et høringsutkast til en slik lov kan foreligge allerede våren 2024. Helomvendingen skjer få dager etter at Antidoping Norges styreleder Rune Andersen gikk hardt ut mot forslaget i et VG-intervju. Han ga det merkelapper som «radikalt» og «alvorlig for norsk idrett». (NTB)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »