Datanyheter

Liten annonse


  Installerer oppdateringer uten at brukeren kjenner til det

  Kilde: IT Avisen | Publisert: Igår. - (torsdag 1. juni 2023 KL:19.17)
  Sikkerhetsselskapet Eclypsium har avslørt at Gigabyte-hovedkort har en bakdør de færreste brukerne kjenner til. Nesten 300 kort på listen Årsaken skal være at selskapet ønsker å kjapt kunne fastvare-oppdatere hovedkort, men per John Loucaides fra Eclypsium har ikke produsenten gjort nok for å trygge tilgangen. Sikkerhetsselskapet har en lang liste over berørte hovedkort (271) – listen inkluderer B, H, Z og X-serie hovedkort fra stor-produsenten. Til Wired uttaler Loucaides at “om har en av disse maskinene må du bekymre deg […] The post Installerer oppdateringer uten at brukeren kjenner til det appeared first on ITavisen.  Finn nekter ham å selge den

  Kilde: IT Avisen | Publisert: Igår. - (torsdag 1. juni 2023 KL:13.35)
  Finn.no nekter en ITavisen-leser å selge sin “Flipper Zero.” Vi beklager feil med bildevisning og retter feilen nå. Får ikke selge hackerverktøy Vi har skrevet om hackerverktøyet flere ganger: først gang i mars 2021 og deretter i april i fjor da det ble kjent at den lille hacke-dingsen kan blant annet brukes til å fjernåpne Teslas ladeluke. “Den lille søte delfin-dingsen kan hacke de fleste systemer ifølge utviklerne gjennom RFID (radiofrekvens identifikasjon), radioprotokoll og ved å bruke GPIO-pins som kan […] The post Finn nekter ham å selge den appeared first on ITavisen.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »