Datanyheter

Liten annonse

  Se hva de lanserer nå

  Kilde: IT Avisen | Publisert: (onsdag 22. juni 2022 KL:10.19)
  Master & Dynamic har annonsert oppfølgeren til hodetelefonene MW65 i form av MW75. De nye hodetelefonene er større og koster 100 dollar mer. Salggsstart er 28. juni Norsk pris foreligger ikke, men MW65 koster 5000 kroner, så da er det lett å regne seg til en pris på hele 6000 kroner. Det er en god del penger, men fremdeles billigere enn AirPods Max som Apple tar 6990 kroner for. Produsenten er stolte av premium-designet, og har sågar brukt eksklusive materialer […] The post Se hva de lanserer nå appeared first on ITavisen.

  Godkjenner Musks Twitter-kjøp

  Kilde: IT Avisen | Publisert: (tirsdag 21. juni 2022 KL:16.03)
  Twitters styre har enstemmig anbefalt at Musk handler selskapet for 44 milliarder dollar, den opprinnelige summen Musk foreslo med en aksjeverdi på 54,20 dollar. En Twitter-aksje er i skrivende stund verdt 38,98 dollar. Medlemmene skal trolig stemme om noen måneder Nyheten kommer samtidig som at Musk mener det er en stor andel bot-er og andre ikke-lovlige kontoer i tjenesten, og har sagt han ønsker all informasjon selskapet har om dette. Signalene Musk har sendt er at han ønsker å forhandle […] The post Godkjenner Musks Twitter-kjøp appeared first on ITavisen.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »