Motor

Liten annonse
  Endelig er Subaru Solterra her

  Kilde: Bil24 | Publisert: Idag. - (torsdag 6. oktober 2022 KL:19.33)
  Subaru Solterra finner nå veien ut til forhandlerne. Det er to ganske like elbiler på vei ut til norske kunder, Toyota bZ4X og Subaru Solterra. Begge er laget på en helt ny plattform, og er et samarbeid mellom de to japanske merkene. Toyota Norge skulle egentlig ha startet utleveringen av sin bZ4X allerede i sommer, […] Innlegget Endelig er Subaru Solterra her dukket først opp på Bil24.no.

  Avgiftssjokk på elbiler

  Kilde: Bil24 | Publisert: Idag. - (torsdag 6. oktober 2022 KL:13.30)
  Regjeringen vil ikke bare innføre moms på elbiler, men overrasker også med en engangsavgift som beregnes av bilens vekt. Statsbudsjettet vil dermed gjøre familiebilene dyrere. Problemet med en vektavgift på elbiler er at disse i utgangspunktet er tyngre enn biler med forbrenningsmotorer, ettersom batteripakken veier mange hundre kilo. Og et større batteri gir ikke bare […] Innlegget Avgiftssjokk på elbiler dukket først opp på Bil24.no.

  Endelig er leveringene av Toyota bZ4X i gang

  Kilde: Bil24 | Publisert: Idag. - (torsdag 6. oktober 2022 KL:09.45)
  De første norske kundene kan forvente seg sin splitter nye Toyota bZ4X i nær framtid. Det er ikke noe uvanlig at nye elbiler blir forsinket, og i de verste tilfellene har kundene ventet i årevis på sin nye bil. Men det problemet Toyota fikk i fanget rundt deres første rene elbilmodell, bZ4X, var ganske spesielt. […] Innlegget Endelig er leveringene av Toyota bZ4X i gang dukket først opp på Bil24.no.

  Elektriske Maserati er her

  Kilde: Bil24 | Publisert: Idag. - (torsdag 6. oktober 2022 KL:07.00)
  Maserati har endelig bekreftet at den nye GranTurismo er her, og det betyr også at det italienske merket tar det elektriske skrittet. De italienske bilmerkene har ikke akkurat vært på hugget når det kommer til elbiler, men de som vil henge med i framtiden har ikke lenger noe valg ‒ elbil eller forsvinn. Et merke […] Innlegget Elektriske Maserati er her dukket først opp på Bil24.no.

  Lambo hyller Betales-jubileum

  Kilde: Bil24 | Publisert: Igår. - (onsdag 5. oktober 2022 KL:19.33)
  5. oktober er det 60 år siden Betales slapp sin første låt «Love Me Do», og det markerer kanskje noe overraskende Lamborghini. La oss ta det med en gang. Beatles besto av fire vanlige gutter fra Liverpool, og slike er veldig ofte bilinteresserte. Og det var også alle de fire medlemmene i supergruppen som besto […] Innlegget Lambo hyller Betales-jubileum dukket først opp på Bil24.no.

  Ny versjon av favoritten Alpine A110

  Kilde: Bil24 | Publisert: Igår. - (onsdag 5. oktober 2022 KL:14.30)
  Mens vi venter på elbilutgaven av Alpine A110, presenterer det franske merket en Radikal versjon av sportsbilen. Ja, med stor R. Det er liten tvil om at Alpine traff midt i blinken med relanseringen av A110, en modell som merket produserte første gang mellom 1963 og 1977. Den nye A110 som kom i 2018 er […] Innlegget Ny versjon av favoritten Alpine A110 dukket først opp på Bil24.no.

  Den endelige rekkevidden til Ioniq 6 er klar

  Kilde: Bil24 | Publisert: Igår. - (onsdag 5. oktober 2022 KL:10.40)
  Det var ventet at Hyundais kommende elbil, Ioniq 6, skulle passere 600 WLTP-kilometer, og det gjør den med ganske klar margin. Hyundai startet på sitt elbileventyr allerede i starten av 2016, og viste da frem modellen som kun heter Ioniq, et lite kinderegg av en bil. Den er nemlig tilgjengelig både som hybrid, ladehybrid og […] Innlegget Den endelige rekkevidden til Ioniq 6 er klar dukket først opp på Bil24.no.

  Ja, sinker skaper farlige situasjoner

  Kilde: Bil24 | Publisert: Igår. - (onsdag 5. oktober 2022 KL:07.00)
  Det kan som kjent være trafikkfarlig å kjøre for fort, men også de som ligger under fartsgrensen kan utgjøre en fare. Alle skjønner hvorfor det kan være farlig å kjøre for fort, men at det også kan være trafikkfarlig å kjøre for sakte er kanskje litt mer overraskende. Grunnen er dog ganske åpenbar. Mange av […] Innlegget Ja, sinker skaper farlige situasjoner dukket først opp på Bil24.no.

  Historiens sterkeste Audi med bakhjulsdrift

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 4. oktober 2022 KL:19.33)
  Audi skal vinke adjø til V10-motoren, og de gjør det med stil. Nå viser de nemlig en ny Audi R8 GT som det garantert kommer til å bli kamp om. Lamborghini, den rasende oksen, er faktisk eid av ingen ringere enn Audi. Jepp. Men kan man se det på noen av bilene til merket med […] Innlegget Historiens sterkeste Audi med bakhjulsdrift dukket først opp på Bil24.no.

  En SUV av verdens mest populære bil ‒ prisene er klare

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 4. oktober 2022 KL:14.36)
  Toyota Corolla tar nå et historisk steg og kommer også som en SUV, og Toyota Norge har åpnet for bestillinger. Det er nå 55 år siden det som skulle bli verdens mest populære bil, Toyota Corolla, kom. Den passerte Volkswagen Boble som verdens mest solgte bilmodell i 1997, og 25 år senere har bilen rundet […] Innlegget En SUV av verdens mest populære bil ‒ prisene er klare dukket først opp på Bil24.no.

  Ladehybridene tar nybilsmellen

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 4. oktober 2022 KL:10.40)
  September ble nok en måned med nedgang i nybilsalget, og det går hardt utover de ladbare hybridene. Tesla har nylig lagt fram sin rapport for 3. kvartal, som viste at de hadde levert ut 343.839 biler av en produksjon på 365.923. Ifølge folkene på Wall Street var dette litt skuffende, og sendte aksjeverdien ned fra […] Innlegget Ladehybridene tar nybilsmellen dukket først opp på Bil24.no.

  Norge flinkest til å sikre barn

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 4. oktober 2022 KL:07.00)
  En fersk rapport viser at Norge er flinkest til å sikre barn i trafikken, men også at mange europeiske land må ta seg skikkelig sammen på dette feltet. Hvert dødsfall i trafikken er en katastrofe, men det er selvsagt ekstra tragisk når barn forlater oss altfor tidlig. Og det skjer dessverre altfor ofte. En ny […] Innlegget Norge flinkest til å sikre barn dukket først opp på Bil24.no.

  Lamborghini Urus blir enda sterkere

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 3. oktober 2022 KL:19.33)
  Det er nå en arvtaker til den originale Lamborghini Urus, og denne har fått en S bak navnet sitt. Nå vet vi ikke hva Lamborghini drømte om da de presentere sin aller første SUV for fire og et halvt år siden, men de hadde nok gløttet over på konsernsøster Porsche og sett hva som skjedde […] Innlegget Lamborghini Urus blir enda sterkere dukket først opp på Bil24.no.

  Elbilen som i framtiden skal bikke 1.000 km er her

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 3. oktober 2022 KL:14.40)
  Neste norske modell for hardsatsende Nio blir ET7, et sedan-flaggskip. Og den er allerede på plass. På dagen ett år etter at Nio tok sitt første steg ut i den store verden med lanseringen av SUV-modellen ES8 i Oslo byr de på nok en modell. Og igjen repeterte historien seg. For som med lanseringen av […] Innlegget Elbilen som i framtiden skal bikke 1.000 km er her dukket først opp på Bil24.no.

  Antall dødsulykker halvert i september

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 3. oktober 2022 KL:10.40)
  6 mennesker døde i trafikkulykker i forrige måned, noe som er mer enn en halvering målt mot fjorårets september. Etter mange måneder med negativ utvikling, ble september en positiv måned når det kommer til hvor mange som mistet livet i den norske trafikken. Under fjorårets rekordår mistet 13 personer livet i september, mens 6 personer […] Innlegget Antall dødsulykker halvert i september dukket først opp på Bil24.no.

  Denne har verdens sterkeste 4-sylinder

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 3. oktober 2022 KL:07.05)
  Endelig viser tyskerne fram Mercedes-AMG C 63 S E Performance, som er en hybrid med en «liten» 2-liters 4-sylindret motor ‒ men har likevel bøtter av krefter. Når Mercedes-AMG kommer med en Performance-modell skulle man tro at det minst handlet om en V6-motor under panseret. Men det er nye tider, også blant de som lager […] Innlegget Denne har verdens sterkeste 4-sylinder dukket først opp på Bil24.no.

  100 år siden norsk fartsdemon satte verdensrekord

  Kilde: Bil24 | Publisert: (lørdag 1. oktober 2022 KL:10.30)
  De færreste har nok hørt om Sigurd Haughdahl, men den «norske fartsdemonen» var verdens raskeste menneske på landejorden for 100 år siden. Og nå kommer bilen hans til Oslo Motor Show. De første bilene kom som kjent i 1886, og det gikk ikke akkurat unna til å begynne med. Den aller første bilen hadde 0,75 […] Innlegget 100 år siden norsk fartsdemon satte verdensrekord dukket først opp på Bil24.no.

  Hva i alle dager har Citroën nå funnet på?

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 30. september 2022 KL:19.33)
  Selv navnet på denne bilen er unik. Den heter nemlig Oli, og det skal visstnok uttales «all-ë». For et par dager siden viste Citroën fram en ny logo, og på et av bildene de viste fram kunne man se denne røde doble V’en med en oval ring rundt seg på en helt ny grill. Citroën […] Innlegget Hva i alle dager har Citroën nå funnet på? dukket først opp på Bil24.no.

  Polestar 6 vises på Oslo Motor Show

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 30. september 2022 KL:15.00)
  Det er fortsatt fire år til Polestar 6 kommer, men allerede nå skal den ene av de to konseptbilene som så langt er laget for aller første gang vises fram i Europa. For halvannen måned kom endelig bekreftelsen som mange hadde ventet på. Da sa nemlig Polestar at roadster-konseptet som ble vist fram i mars […] Innlegget Polestar 6 vises på Oslo Motor Show dukket først opp på Bil24.no.

  Unik Daytona 24-timers Rolex bikket 700.000 kr

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 30. september 2022 KL:10.40)
  En unik vinnerklokke fra Daytona 24-timers er solgt for en halv million danske kroner, og overskuddet går til Redd Barna i Ukraina. Michael Christensen er en av de mest suksessfulle danske racerførerne, og på CV’en finner vi imponerende seire som i det berømte 24-timersløpet på Le Mans og under tilsvarende løp både på Nürburgring og […] Innlegget Unik Daytona 24-timers Rolex bikket 700.000 kr dukket først opp på Bil24.no.

  Hipp, hipp, hurra, en ny unik Ferrari

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 30. september 2022 KL:07.00)
  Drapert i norsk drakt viser den steilende oksen fram en ny og helt unik Ferrari, et toppløst mesterverk kalt SP51. I utgangspunktet er det selvsagt deilig å være en Ferrari-kunde, for det betyr at man har råd til noe av det beste som lages i bilindustrien. Men på toppen av dette kommer det en unik […] Innlegget Hipp, hipp, hurra, en ny unik Ferrari dukket først opp på Bil24.no.

  Bond-bil gikk for 33 millioner

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 29. september 2022 KL:19.33)
  En replika av Aston Martin DB5 som ble brukt i fjorårets James Bond-film er solgt for hele 33,7 millioner kroner. I år er det 60 år siden James Bond dukket opp på det store lerret, og den aller første filmen het som mange vet «Dr. No» og hadde selveste Sean Connery i rollen som den […] Innlegget Bond-bil gikk for 33 millioner dukket først opp på Bil24.no.

  Nye Smart kommer til Norge

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 29. september 2022 KL:14.40)
  Smart gjør noe som er ganske smart i disse tider, nemlig å gå over til elbiler. Og nå er det klart at de også kommer til Norge neste år. Smart er kanskje eldre enn man kan tro, for bakgrunnen for det lille merket kan man finne så langt tilbake som dagens Tesla-sjef fortsatt bedrev pottetrening. […] Innlegget Nye Smart kommer til Norge dukket først opp på Bil24.no.

  Vil kreve nullutslipp også for tunge varebiler

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 29. september 2022 KL:10.40)
  Regjeringen vil sette sluttstrek for offentlig innkjøp av tunge varebiler som gir lokal luftforurensing allerede fra 2023. ‒ For å nå klimamålene vi har satt oss under Paris-avtalen, er det helt avgjørende å redusere utslippene fra transportsektoren. Da er vi nødt til å ta i bruk en rekke virkemidler. Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård er på hugget, […] Innlegget Vil kreve nullutslipp også for tunge varebiler dukket først opp på Bil24.no.

  Her er nye Opel Astra GSe

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 29. september 2022 KL:07.00)
  Opel viser de første nye GSe-bilene i form av en ny Astra og Astra Sports Tourer. Det er elektriske tider, og Opel er selvsagt på ballen. Det tyske merket har faktisk en ambisjon om å bli helelektrisk allerede i 2028. Inkludert i den elektriske satstingen er det også en ny underserie med biler, nemlig de […] Innlegget Her er nye Opel Astra GSe dukket først opp på Bil24.no.

  Polestar 3 får premiere i Danmark

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 28. september 2022 KL:19.33)
  Polestars første SUV har verdenspremiere 12. oktober, og det skjer i Danmark. Polestar nærmer seg nå et femsifret antall Polestar 2 her i Norge, og det er på tide å ta det neste steget. Og etter 2 kommer som kjent 3. Ikke overraskende går svenskene for en SUV når de skal følge opp Polestar 2, […] Innlegget Polestar 3 får premiere i Danmark dukket først opp på Bil24.no.

  Historisk ‒ kun den andre rene BMW M-modellen

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 28. september 2022 KL:14.28)
  BMW M sjokkerte en hel bilverden med M1 som kom i 1978. Nå, 44 år senere, kommer de med sin andre rene M-modell ‒ SUV-modellen BMW XM. Det kommer ikke akkurat som et sjokk at BMW M gir ekstra gass i 2022, for dette er året de runder den store milepælen på 50 år. Og […] Innlegget Historisk ‒ kun den andre rene BMW M-modellen dukket først opp på Bil24.no.

  Nå er Voyah Free på vei til Norge

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 28. september 2022 KL:10.40)
  Den morske importøren av Voyah er til og med på plass i Kina for å påse at alt går som planlagt. Det har gått rekordraskt i svingene for det kinesiske premiummerket Voyah når det gjelder Norge, for det tok kun 10 måneder fra de tok kontakt med Torje Aleksander Sulland til de faktisk åpnet opp […] Innlegget Nå er Voyah Free på vei til Norge dukket først opp på Bil24.no.

  Citroën med ny logo

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 28. september 2022 KL:07.00)
  Den 10. i rekken for det 103. år gamle bilmerket. Det er nye tider, og bilmerkene skal satse både på elektrifisering, automatisering og teknologisering ‒ tre svært så digre og kostbare hovedområder. Det betyr mer avanserte og bedre elbiler, flere førerassistenter som hjelper til og mer datakraft i bilene, og Citroën har selvsagt tenkt å […] Innlegget Citroën med ny logo dukket først opp på Bil24.no.

  DS 3 med fornyet design og mer rekkevidde

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 27. september 2022 KL:19.33)
  Det franske merket kan by på intet mindre enn fire nyheter rundt elbilen DS 3. Både Peugeot og DS i Stellantis har hatt det travelt de siste månedene, for det har kommet flere elektriske nyheter rundt både e-208 og DS 3 E-Tense. Det har for det meste handlet om forbruk og rekkevidde, som har henholdsvis […] Innlegget DS 3 med fornyet design og mer rekkevidde dukket først opp på Bil24.no.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »