Motor

Liten annonse
  Prøvekjørt Kia EV6 GT

  Kilde: Bil24 | Publisert: Igår. - (søndag 14. august 2022 KL:10.14)
  Som Bjørn Skifs ville sunget ‒ härligt, härligt, men farligt, farligt – Kia EV6 GT er fantastisk moro, men også så sterk at den kan bli farlig dersom du ikke vet hva du driver med. En ekte sportsbil med andre ord, med en toppfart på 260 km/t. Kia EV6 GT har hele 585 hk og […] Innlegget Prøvekjørt Kia EV6 GT dukket først opp på Bil24.no.

  Peugeots spesielle presidentbiler

  Kilde: Bil24 | Publisert: (lørdag 13. august 2022 KL:10.38)
  Den franske presidenten kan selvsagt ikke fraktes i en helt vanlig bil, og Peugeot lager mer enn gjerne biler for landets sjef. En presidentbil har litt av en oppgave. De skal representere, de skal kommunisere og ikke minst skal de beskytte. Over i Frankrike har Peugeot, en av de tre store masseprodusentene i landet sammen […] Innlegget Peugeots spesielle presidentbiler dukket først opp på Bil24.no.

  Tidenes raskeste rallycross-biler

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 12. august 2022 KL:19.33)
  En ny æra starter i lille Stjørdal. Rallycross-VM har nemlig avduket sine elektriske biler. Det har kun vært en Mr. Rallycross, og det var Martin Schanche. Tanaværingen var kjent for sin særs aggressive kjørestil, og temperament, og tok den prestigetunge EM-tittelen hele fem ganger. Schanche kjørte kun Ford-biler, og det kanskje aller villeste av disse […] Innlegget Tidenes raskeste rallycross-biler dukket først opp på Bil24.no.

  Rosberg skremte vannet av Mate Rimac

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 12. august 2022 KL:14.40)
  Mate Rimac var ganske så svett i passasjersetet da Nico Rosberg luftet den aller første kundebilen av det som er verdens raskeste gatebil. Se video. Vi vet selvsagt ikke, men vi tipper Mate Rimac blir nedring av folk som gjerne vil teste bilene de lager. For det er ganske enkelt en av verdens aller raskeste […] Innlegget Rosberg skremte vannet av Mate Rimac dukket først opp på Bil24.no.

  Oi, Brabus har gitt Mercedes EQS mer rekkevidde

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 12. august 2022 KL:10.35)
  Verdens aller mest aerodynamiske masseproduserte bil har blitt enda aerodynamisk, noe som betyr enda mer rekkevidde. Da Mercedes skulle utvikle en helelektrisk bil til selveste S-klassen la de alle eggene i kurven, og i tillegg til å putte all den nyeste teknologien inn i EQS var de også svært opptatt av effektivitet. Ikke at det […] Innlegget Oi, Brabus har gitt Mercedes EQS mer rekkevidde dukket først opp på Bil24.no.

  Endelig er produksjonen av Mercedes-AMG One i gang

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 12. august 2022 KL:07.00)
  En av tidens aller villeste gatebiler har endelig entret produksjonen. I 2017 var det 50 år siden AMG ble stiftet av to tidligere Mercedes-ingeniører, og målet var ganske enkelt ‒ å produsere racingmotorer. Det ble raskt utvidet til å tune biler. I 1993 inngikk Mercedes et formelt partnerskap med selskapet som sto bak stadig mer […] Innlegget Endelig er produksjonen av Mercedes-AMG One i gang dukket først opp på Bil24.no.

  Ny lynrask Lamborghini Urus på gang

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 11. august 2022 KL:19.33)
  En ny Urus-utgave er rett rundt hjørnet, og er så rask at den har satt ny SUV-rekord i det berømte Pikes Peak-løpet i Colorado. Lamborghini gleder seg så mye til den nye Urus-utgaven som bare er dager unna lansering at de faktisk sendte en kamuflasjekledd over til USA. For der gjorde de tidligere i sommer […] Innlegget Ny lynrask Lamborghini Urus på gang dukket først opp på Bil24.no.

  Taycan Turbo S slettet Model S Plaid-rekord

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 11. august 2022 KL:14.40)
  Porsches råeste Taycan-utgave er offisielt verdens raskeste serieproduserte elbil. Se video. For noen er merkelappen «verdens raskeste» litt viktigere enn andre, og da tenker vi ikke på raske idrettsutøvere. Nei, vi tenker selvsagt på bilmerker. Fartsrekorder kan måles på en rekke måter, og det vanligste er som kjent 0-100 km/t. Over hos amerikanerne er det […] Innlegget Taycan Turbo S slettet Model S Plaid-rekord dukket først opp på Bil24.no.

  Få elbiler går tom for strøm

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 11. august 2022 KL:10.40)
  Faktisk var det flere biler som hadde tom tank enn det var strømtomme elbiler som måtte berges i sommer. Også i år har mange vært på bilferie, inkludert mange elbilister. En undersøkelse gjennomført av Norsk elbilforening viser blant annet at hele 42 prosent av de spurte elbilistene faktisk har vært på en utenlandstur i sommer. […] Innlegget Få elbiler går tom for strøm dukket først opp på Bil24.no.

  Pris og rekkevidde klar for MG4

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 11. august 2022 KL:07.00)
  Britiske MG har på gang en potensiell norsk storselger, nemlig den linjelekre og kompakte MG4 Electric. Hvilke forventninger MG hadde i forkant av sitt europeiske comeback vet vi ikke, men de kan ikke ha vært misfornøyd med mottakelsen det ærverdige merket stiftet for 98 år siden har fått her i Norge. MG var ikke snauere […] Innlegget Pris og rekkevidde klar for MG4 dukket først opp på Bil24.no.

  Første elektrisk pickup klar for Europa

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 10. august 2022 KL:19.33)
  Store merker som Toyota, Ford, Volkswagen og Nissan må alle se seg slått av Maxus når det kommer til den første helelektriske pickupen i Europa. Over den store dammen er det for tiden ganske elektriske tilstander i pickup-markedet. Ford har kommet med elektrisk versjon av bestselgeren F-150, Chevy har på gang en elektrisk versjon av […] Innlegget Første elektrisk pickup klar for Europa dukket først opp på Bil24.no.

  To nye Teslaer nærmer seg

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 10. august 2022 KL:14.40)
  Leveringene av Semi Truck skal starte i år, mens Cybertruck går inn i produksjon til neste år. Tesla-sjef Elon Musk er nok i ganske godt humør, til tross for at han er i disputt med Twitter angående kjøp av aksjer i selskapet. Det skulle han betale rundt 400 milliarder kroner for, før han angret seg. […] Innlegget To nye Teslaer nærmer seg dukket først opp på Bil24.no.

  Verdens raskeste bil kommer i 2023

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 10. august 2022 KL:10.40)
  Glem formel 1. Rodin Fzero skal bli enda raskere rundt en bane. Over i vakre New Zealand finner vi noen skikkelige gærninger, anført av David Dicker. Det var nemlig han som grunnla Rodin Cars med ett mål for øye ‒ å lage elleville banebiler. Det hele startet i 2016 med basis i Lotus T125-programmet, og […] Innlegget Verdens raskeste bil kommer i 2023 dukket først opp på Bil24.no.

  Legendariske bilbygger gjenoppstår med denne

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 10. august 2022 KL:07.00)
  Bizzarrini hadde sin storhetstid på 1960-tallet, og gjør nå comeback med en ny utgave av en 58 år gammel modell. Giotto Bizzarrini er kanskje ikke den aller mest kjente av bilbyggerne fra Italia på 1950- og 60-tallet, men denne karen hører helt klart hjemme på den øverste legende-hyllen. Han startet karrieren i Alfa Romeo på […] Innlegget Legendariske bilbygger gjenoppstår med denne dukket først opp på Bil24.no.

  Ken Blocks særs spesielle Audi e-tron er klar

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 9. august 2022 KL:19.30)
  Stuntfører Ken Block går elektrisk i en ny serie kalt Electrikhana, og han har litt av en elbil på lur. Nemlig en elektrisk nytolkning av selveste Audi Sport quattro S1. Amerikanske Ken Block er en god racerfører, og har blant annet deltatt i både rally-VM og rallycross-VM. Men han har aldri klart å vinne en […] Innlegget Ken Blocks særs spesielle Audi e-tron er klar dukket først opp på Bil24.no.

  Bilene vokser ut av parkeringsplassene

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 9. august 2022 KL:14.40)
  Størrelsen på parkeringsplasser tar utgangspunkt i eldre biler, og nå skal regelverket gjennomgås. Resultatet blir mest sannsynlig bredere parkeringsplasser. Bilene vokser, og det har de gjort i mange tiår. La oss ta det som var den desiderte folkebilen før den elektriske tiden veltet over oss ‒ Volkswagen Golf som kom i 1974. 1. generasjonen er […] Innlegget Bilene vokser ut av parkeringsplassene dukket først opp på Bil24.no.

  Moderne støttesystemer slås ut av dårlige norske veier

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 9. august 2022 KL:10.40)
  På enkelte strekninger er veistandarden så dårlig at den til og med setter de livsviktige førerassistentene i moderne biler ut av spill. Og elbilene er spesielt utsatt. Det kan sies mye om den norske veistandarden, men den kan også oppsummerte ganske enkelt. For dårlig. Det er et enormt etterslep på vedlikeholdet, det er en masse […] Innlegget Moderne støttesystemer slås ut av dårlige norske veier dukket først opp på Bil24.no.

  Første førerløse robotaxier i Kina

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 9. august 2022 KL:07.00)
  Et lite steg for Baidu, et stort sprang for bilverden? Se video. Mange selskaper og bilprodusenter utvikler selvkjørende biler, og noen har gjort det en god stund allerede. Disse må selvsagt være svært trafikksikre, for en førerløs bil kan ikke forårsake en alvorlig ulykke ‒ da blir det ramaskrik. Så testene blir gjort på avstengte […] Innlegget Første førerløse robotaxier i Kina dukket først opp på Bil24.no.

  Rosberg fikk utlevert første Rimac Nevera

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 8. august 2022 KL:19.18)
  Hva er mer passende enn at en formel 1-verdensmester får det første eksemplaret av kanskje verdens raskeste serieproduserte bil? Se video. Nico Rosberg, sønn av den finske formel 1-verdensmester Keke Rosberg, vet mer om raske biler enn de aller fleste andre. Tyskeren ble nemlig verdensmester i formel 1 i 2016 etter en vanvittig tvekamp mot […] Innlegget Rosberg fikk utlevert første Rimac Nevera dukket først opp på Bil24.no.

  Nio åpner sin andre batteribytte-stasjon

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 8. august 2022 KL:14.30)
  Den andre byttestasjonen i Norge, og dermed også i Europa, blir i Vestby rundt fire mil fra Oslo i retning Svinesund. Nio har utviklet noe de kaller Power Swap, og dette er spennende greier. Det inkluderer nemlig en batteribytte-stasjon som åpner for å gi elbilen et fulladet batteri på bare fem minutter. Disse stasjonene fungerer […] Innlegget Nio åpner sin andre batteribytte-stasjon dukket først opp på Bil24.no.

  En helt ny Ford Mustang 1964-modell

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 8. august 2022 KL:10.40)
  Ringbrothers tar modifisering av eldre biler et hakk lenger enn de fleste, noe denne unike, nye 58-åringen er et klart bevis på. At amerikanske Ringbrothers vet hva de holder på er de mange prisene de har hanket inn et bevis på, men det betyr ikke at de surfer på gamle meritter. Det er en Ford […] Innlegget En helt ny Ford Mustang 1964-modell dukket først opp på Bil24.no.

  Her er den toppløse Porsche Cayenne, men…

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 8. august 2022 KL:07.00)
  Det finnes kun denne ene utgaven, og den kan ikke en gang kjøres på veiene. Porsche tok svært så seriøst på jobben da de skulle lage en SUV på begynnelsen av 2000-tallet. Faktisk så mye at etter at den første utgaven var på plass i 2002, sjekket de like godt ut tre nye varianter av […] Innlegget Her er den toppløse Porsche Cayenne, men… dukket først opp på Bil24.no.

  Prøvekjørt Lexus NX 450h+ F Sport S

  Kilde: Bil24 | Publisert: (søndag 7. august 2022 KL:10.55)
  Den ladbare hybriden NX 450h+ går langt elektrisk, den har lavt forbruk på langtur og er svært komfortabel å kjøre. Vær oppmerksom på at den fysiske testkjøringen ble foretatt tilbake i april, så den er gjennomført med piggfrie vinterdekk på bilen. Det bør nevnes at dette er vårt andre møte med bilen, og det første […] Innlegget Prøvekjørt Lexus NX 450h+ F Sport S dukket først opp på Bil24.no.

  Historien bak disse viktige Mercedes-bilene

  Kilde: Bil24 | Publisert: (lørdag 6. august 2022 KL:10.51)
  Fra bilverdens aller første automobil til den berømte Mercedes-Benz SSKL Avus racerbilen. Les historien om noen særs viktige historiske biler. Sommer er høytid for klassiske biler, vakre biler og ikke minst mange biltreff. Hver helg gjennom sommeren gjennomføres det en rekke treff og utstillinger med en drøss med flotte biler, men det er ikke mange […] Innlegget Historien bak disse viktige Mercedes-bilene dukket først opp på Bil24.no.

  Svindal med en helsikes rallycross-debut

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 5. august 2022 KL:19.33)
  Aksel Lund Svindal byttet først ut alpinskiene med asfaltracing. Neste utfordring blir rallycross, og det under selveste Hell-runden. Se video! Selv om Aksel Lund Svindal utvilsomt er en av Norges aller største idrettsnavn gjennom tidene, har han faktisk aldri vunnet æresprisen som årets navn. Det viser om ikke annet hvilke store idrettsstjerner Norge faktisk fostrer […] Innlegget Svindal med en helsikes rallycross-debut dukket først opp på Bil24.no.

  Verdens kuleste elbil for junioren?

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 5. august 2022 KL:14.34)
  En 75 prosent stor Ferrari 250 Testa Rossa som når 80 km/t? Ja, takk. Det gjelder alltid å overgå seg selv. Men det er ganske vanskelig om du heter The Little Car Company og lager små elektriske biler som kan kjøres av både barn og voksne. Vi kunne sagt kjørbare lekebiler, men dette er alt […] Innlegget Verdens kuleste elbil for junioren? dukket først opp på Bil24.no.

  Feilmontert rekkverk er livsfarlig

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 5. august 2022 KL:10.40)
  Dybdeanalyser viser at feil og mangler ved rekkverk er vurdert til å ha medvirket til skadeomfanget i hele 16 dødsulykker i 2019. Rekkverk og autovern er en viktig del av veibygningen, for disse er effektive tiltak mot alvorlige skader under ulykker. Men de kan også forårsake skader, og kan i verste fall være livsfarlig. Etter […] Innlegget Feilmontert rekkverk er livsfarlig dukket først opp på Bil24.no.

  Ultra-eksklusive Bentley Bacalar snart i mål

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 5. august 2022 KL:07.00)
  Bentleys aller mest eksklusive modell i moderne historie er snart i mål, og det setter et dusin kunder sikkert pris på. Bentley er som kjent et eksklusivt merke, men blir stadig litt mindre eksklusivt. Og det kan britene takke SUV-modellen Bentayga for. Anført av denne skjøt nemlig salget opp med 31 prosent i fjor, og […] Innlegget Ultra-eksklusive Bentley Bacalar snart i mål dukket først opp på Bil24.no.

  100.000 robotklippere skal «synge» bursdagssangen

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 4. august 2022 KL:19.33)
  Verdens mest ensomme robot skal feires med et svært så uvanlig kor. Se video. «Et lite steg for mennesket, et stort sprang for menneskeheten». De fleste kjenner til dette sitatet, som ble kringkastet til hele verden da astronaut Neil Armstrong tok de aller første stegene på månen tilbake i 1969. Siden har ikke menneskeheten bare […] Innlegget 100.000 robotklippere skal «synge» bursdagssangen dukket først opp på Bil24.no.

  Handlingslammelsen: ‒ Folk mister tiltroen til politikere

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 4. august 2022 KL:14.10)
  Bilistene opplever store prisøkninger på strøm og drivstoff. Og matvarer. Men de styrende politikerne virker handlingslammet. Det bekymrer NAF. Det virker ikke som at alvoret helt har gått opp for de som sitter i regjeringskvartalet. For mens folk sliter med å få endene til å møtes, er makteliten mest opptatt av å advare mot at […] Innlegget Handlingslammelsen: ‒ Folk mister tiltroen til politikere dukket først opp på Bil24.no.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »