Sport

Liten annonse


  Haaland forbløffet superstjernen

  Kilde: VG Sport | Publisert: Igår. - (søndag 14. august 2022 KL:23.30)
  MANCHESTER (VG) Kevin De Bruyne (31) hadde sett ferdighetene til Erling Braut Haaland (22) før sommerens overgang, men Manchester City-bautaen fikk nylig en aha-opplevelse.

  Målløs Botheim debuterte mot Roma

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 14. august 2022 KL:22.46)
  Erik Botheim fikk sin serie A-debut for Salernitana. Han eller lagkameratene klarte ikke å hindre Romas stjernegalleri som vant 1-0. Botheim startet på topp sammen med Federico Bonazzoli. 22-åringen var relativt usynlig gjennom kampen, men han klarte å tvinge fram et gult kort til Chris Smalling, som gikk gjennom hele sesongen i fjor uten å få en eneste advarsel. Botheim ble tatt av etter en drøy time. Bryan Cristante scoret kampens eneste mål. Hans avslutning fra kanten av 16-meteren tok innom et bein før den seilte i mål bak Salernitana-keeper Luigi Sepe. Julian Kristoffersen ble byttet inn med 17 minutter igjen av kampen. Emil Bohinen er det tredje norske innslaget på Salernitana, men midtbanespilleren har en kneskade som setter ham ut i spill trolig til september. (NTB)

  16-åring stoppet Vålerengas seiersrekke

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 14. august 2022 KL:21.58)
  Vålerenga så lenge ut til å ta sin sjette strake seier, men en sen scoring fra HamKams Benjamin Farraas sørget 1-1 og poengdeling i Hamar. Tre minutter på overtid i førsteomgang ble Henrik Udahl spilt igjennom med en flott stikker fra Petter Strand. HamKam-keeper Hagen kom ut, men Udahl lobbet ballet lekker over HamKam-keeperen. En elegant scoring fra Vålerengas spiss. Hamar-laget satte inn nysigneringen Marcus Pedersen i håp om å få en utligning, og tre minutter på overtid kom scoringen. Et klønete forsvarsspil fra Vålerenga, hvor Oldrup Jensen sparket ballen i Benjamin Faraas og i mål ble utslagsgivende. Det er 16-åringens første scoring i Eliteserien. Pedersen kommer fra spill i Tyrkia og har tidligere vært en stor profil i Eliteserien for HamKam, Strømsgodset og Brann.


  Knusende beskjed til tvilerne

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 14. august 2022 KL:21.27)
  Åtte berøringer på ballen, to pasninger og null scoringer vekker oppsikt i England. Men nå kommer en knusende beskjed til alle Haaland-tvilerne: - Prestasjonen hans var et klart tegn på hva som kommer, melder storavis.

  Hovland avslutta med minus 2

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 14. august 2022 KL:21.29)
  Viktor Hovland gjekk siste runde av PGA-turneringa i Nashville tre slag under par, og enda på minus ni samanlagt. Han fekk birdie på første hol, og fekk det også på hol 10, 11 og 15. Men bogeyar på hol 12 og det aller siste øydela ei god avslutning. Han innleia turneringa med ein runde på minus 3 torsdag, var litt meir rufsete og enda på par fredag, og fekk ein ny fin runde på minus 3 i går. Då han var ferdig, låg han på 22.-plass, men ikkje alle andre var ferdige med runden.


  Tromsø med langt steg vekk frå nedrykksplassane

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 14. august 2022 KL:20.02)
  Tromsø passerte fleire lag med 2-1-sigeren over jumbo Kristiansund, og er nummer 9 på tabellen. Ruben Yttergård Jenssen sette inn 1-0 etter 26 minutt og Jesse Tuominen dobla sju minutt etter pausen. Sander Kartum reduserte etter 68 minutt, og Kristiansund pressa mot slutten, men makta ikkje å utlikne. – Vi gjer ein flott innsats i dag mot eit KBK som er på opptur. Det er viktig å få dei poenga, og så må vi ha fokus på neste kamp, sa Tromsø-trenar Gaute Helstrup til Discovery. Nordmøringane forverra dermed situasjonen, og er 13 poeng unna trygg plass på tabellen.

  Brann-maskinen durar vidare

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 14. august 2022 KL:20.14)
  Brann er framleis utan tap i 1. divisjon, og slo Raufoss 3–0 i Bergen søndag. Fredrik Pallesen Knudsen gav Brann 1–0 i første omgang, og Aune Heggebø plussa på med to mål i løpet av dei ti siste minutta. Brann har 16 poeng ned til Ranheim på andreplass og 18 til Sandnes Ulf på tredje etter 19 serierundar. Både Ranheim og Ulf tapte poeng søndag. Ranheim spela 1–1 i Fredrikstad, og Ulf tapte 2–3 for KFUM Oslo. KFUM avgjorde med tre mål på fem minutt midt i andre omgang, og er nummer fire. Stabæk forverra sin situasjon ved å tape 2–3 for nedrykkstrua Stjørdals-Blink, og slapp Sogndal heilt opp i ryggen. Sogningane slo til med 4–0 i bortekampen mot Mjøndalen. Grorud er solid plassert i botnen, og er framleis utan siger etter 1–2 for Bryne. Også Blink er under streken, trass sigeren, ettersom Skeid slo Åsane 2–0.  Ampert i London-derby – begge lags trenere utvist

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 14. august 2022 KL:19.27)
  Tottenham-spiss Harry Kane ble den store helten da han headet inn 2-2 sekunder før slutt i et svært opphetet London-derby i Premier League. Reece James trodde han hadde scoret det avgjørende målet med 2-1 med 13 minutter igjen. Det ble lagt til seks minutter, og på en corner få sekunder før slutt var Kane på plass. Headingen gikk mot bakre stolpe. Der var ballen innom målscorer James før den gikk i mål – til enorm jubel fra bortefansen. Etter at kampen ble blåst av, fikk Tottenham-sjef Antonio Conte det røde kortet etter tumulter med Chelsea-trene Thomas Tuchel. – Det er ganske ville scener, sa Viaplay-ekspert Eirik Bakke.


  Jerv-straffe senka Lillestrøm

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 14. august 2022 KL:19.55)
  Etter fem strake tap slo Jerv tilbake med 1–0 over topplaget Lillestrøm heime i Grimstad søndag. Aral Simsir scora målet på straffe etter 65 minutt. Lillestrøm pressa enormt mot slutten, og svidde eit par eventyrlege utlikningssjansar. Dermed mista dei sjansen til å gå forbi Bodø/Glimt og opp i ryggen på Molde i toppen av tabellen.


  Tromsø forverret Kristiansund-krisen

  Kilde: VG Sport | Publisert: Igår. - (søndag 14. august 2022 KL:19.53)
  (Tromsø – Kristiansund 2–1) Tromsø har vært spesialister på uavgjort denne sesongen, men da tabelljumbo Kristiansund kom på besøk til et bunnoppgjør, benyttet «Gutan» muligheten til å ta et byks opp fra nedrykksstriden.


  Ampert i London-derby – Conte utvist

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 14. august 2022 KL:19.27)
  Tottenham-spiss Harry Kane ble den store helten da han headet inn 2-2 sekunder før slutt i et svært opphetet London-derby i Premier League. Reece James trodde han hadde scoret det avgjørende målet med 2-1 med 13 minutter igjen. Det ble lagt til seks minutter, og på en corner få sekunder før slutt var Kane på plass. Headingen gikk mot bakre stolpe. Der var ballen innom målscorer James før den gikk i mål – til enorm jubel fra bortefansen. Etter at kampen ble blåst av, fikk Tottenham-sjef Antonio Conte det røde kortet etter tumulter med Chelsea-trene Thomas Tuchel. – Det er ganske ville scener, sa Viaplay-ekspert Eirik Bakke.  Nottingham Forest med sesongens første seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 14. august 2022 KL:16.58)
  Nottingham Forest tok en imponerende seier 1-0 mot West Ham søndag. Forest-spiss Taiwo Awoniyi scoret kampens eneste mål. Det var en kamp hvor det skjedde mye til tross for at det bare ble scoret ett mål. Saïd Benrahma trodde han hadde sendt bortelaget i føringen like før pause, men VAR stoppet scoringen etter en offside. Istedenfor var det Taiwo Awoniy som sendte hjemmesupporterne til himmels. Jesse Lingard sendte av gårde en svak avslutning, men ballen spratt rett i kneet til Awoniyi og i mål. Det samme skjedde for hjemmelaget ti minutter inn i andreomgang. Brennan Johnson var iskald alene med Fabianski i West Ham-målet, men waliseren var i offside. West Ham-kaptein Declan Rice fikk muligheten til å utligne fra straffemerket. Scott McKenna brukte hendene etter en avslutning fra Tomas Soucek, men Declan Rice forsøk ble reddet av Forest-keeper Dean Henderson.

  RBK heldt liv i tynt grunnserie-håp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 14. august 2022 KL:16.58)
  Rosenborg slo Kolbotn 2-0 og har framleis ein knøttliten teoretisk sjanse til å vinne grunnspelet i Toppserien. Cesilie Andreassen scora på straffe i sluttsekunda av første omgang, og Mathilde Harviken dobla etter 72 minutt. Rosenborg ligg tre poeng bak Brann med ein kamp att, men med 11 mål dårlegare målskilnad. Brann, Rosenborg og Vålerenga er forlengst klare for sluttspelet, og vil ta med seg 6, 4 og 2 poeng. Men berre fire poeng skil fire lag som framleis er med i kampen om den fjerde plassen. Stabæk har den no med 24 poeng etter 1-1 mot Brann i går, og med ein kamp igjen. Lyn kunne gått forbi Stabæk søndag, men måtte nøye seg med 1-1 mot Arna Bjørnar og har 23 poeng. LSK Kvinner har 22 etter 3-0 over Røa, medan Kolbotn tapte terreng etter tapet for Rosenborg. Dei har 20 poeng. Dei tre laga har to kampar igjen.

  Scora fire i toppkampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 14. august 2022 KL:17.04)
  Katarina Dybvik Sunde smelte inn fire mål då Åsane slo Øvrevoll Hosle i toppkampen i 1. divisjon søndag. Ho har scora 14 mål på sine 13 kampar hittil. Begge laga har 33 poeng med to kampar att. Bak lurer TIL 2020 med 30 poeng, men med tre kampar att. Dei to beste skal møte dei seks siste frå Toppserien i sluttspelet, i kamp om seks plassar i neste års toppserie.

  Vålerenga knuste Avaldsnes

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 14. august 2022 KL:16.26)
  Vålerenga knuste Avaldsnes 3-0 i Toppserien søndag. Vålerenga tok ledelsen da Olaug Tvedten scoret et kvarter før sidebytte. Det var Vålerenga-spillerens femte seriemål for sesongen. Etter halvspilt kamp var stillingen 1-0 til Vålerenga. Camilla Huseby doblet ledelsen for da hun satte inn 2-0 et kvarter før full tid, og Elise Thorsnes (Vålerenga) scoret 3-0 fra straffemerket fire minutter senere. Det ble ikke flere scoringer i kampen. Dermed endte oppgjøret 0-3. Det var Avaldsness tiende nederlag på rad. Avaldsnes` Cille Nilsen fikk se det gule kortet. Etter søndagens kamp er Avaldsnes nummer ni på tabellen med sju poeng, mens Vålerenga er på tredjeplass med 36 poeng. Cecilie Frøyland var dommer. 310 tilskuere hadde tatt turen til Avaldsnes idrettssenter. I neste runde skal Vålerenga måle krefter med Lyn 20. august. Avaldsnes møter LSK Kvinner 21. august. (NTB)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »