De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle

    Flere nyheter fra: NRK - SPORT
Nye karanteneregler kan stoppe Team Ingebrigtsen – uaktuelt å reise uten fritak
Flere av Norges store OL-håp risikerer ti dager på karantenehotell når de skal hjem fra trening og konkurranser i land utenfor EØS og Schengen. Nå må Jakob og Henrik Ingebrigtsen trolig trekke seg fra Diamond League-åpningen i England.
Idag. / 37 minutter gammel
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 11.05.2021 15.22.08
Usikker Sagosen før mesterligakamp
Det er høyst usikkert om Kiels Sander Sagosen spiller mesterligakampen mot gamleklubben Paris St. Germain onsdag. Lokalavisen Kieler Nachrichten skriver at håndballstjernen Sagosen fortsatt var syk mandag og hadde feber på grunn av en infeksjon. Avisen melder at «det står et stort spørsmålstegn bak Sagosen før kampen». Kiel har hjemmebane denne uka før returen spilles i Frankrike en uke senere. Sammenlagtvinneren er sikret plass i Champions League-sluttspillet 12. og 13. juni.
Idag. / 46 minutter gammel
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 11.05.2021 15.13.12
Ukrainsk spiss til Stabæk
Stabæk har skrevet kontrakt med den ukrainske spissen Oleksij Khoblenko (27). Han kommer fra klubben Dnipro i hjemlandet. Stabak.no skriver at 27-åringen også har bakgrunn fra klubbene Dinamo Kiev, Poltava, Hoverla Uzhhorod, Tsjornomorets Odesa, Lech Poznan og Dinamo Brest.
Idag. / 1 time og 32 minutter gammel
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 11.05.2021 14.27.45
Haaland med størst verdiøkning
Erling Braut Haaland har hatt størst verdiøkning og rangeres som verdens nest mest verdifulle fotballspiller av revisjonsgiganten KPMG. Tirsdag publiserte KPMG sin ferske indeks for spillerverdier i verdensfotballen, og der får den norske Borussia Dortmund-stjernen et markant løft. Haalands nåværende markedsverdi settes til 130,8 millioner euro, som tilsvarer 1,3 milliarder kroner etter dagens kurs. Det er en økning på 210 millioner kroner siden februar. Paris Saint-Germain-stjernen Kylian Mbappé troner fortsatt klart øverst med en markedsverdi på 1,89 milliarder kroner. Haaland slår seg inn i topp ti og er nummer to, 35 millioner kroner foran Tottenham-spissen Harry Kane. Marcus Rashford (Manchester United), Raheem Sterling (Manchester City) og Neymar (PSG) følger på de neste plassene. (NTB)
Idag. / 1 time og 48 minutter gammel
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 11.05.2021 14.11.37
Paralympics-håp legger opp
Skytteren Sonja Tobiassen sikret i 2019 Norge en kvoteplass til Paralympics i Tokyo. Drøye 100 dager før lekene starter må hun legge opp som toppidrettsutøver. I en pressemelding skriver Norges Skytterforbund at Tobiassen avslutter karrieren av medisinske årsaker.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 11.05.2021 13.15.19
Tromsø signerte tre nye spillere
Tromsø henter inn tre forsterkninger i spillerstallen. Den danske duoen Niklas Vesterlund (21) og Felix Winther (20) har signert kontrakter som strekker seg henholdsvis til 2023 og 2024. Vesterlund er forsvarsspiller og kommer fra svenske Trelleborg. Winther er midtbanespiller og spilte sist i danske Fremad Amager. Den tredje signeringen er keeperen Simon Thomas (30). Han spilte sist for Sarpsborg 08 og har kontrakt ut sesongen. Tromsø innledet serien med 0-3-tap for Bodø/Glimt.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 11.05.2021 12.40.43
Sesongdebuterer trolig på Bislett
Det går mot at friidrettsstjernen Karsten Warholm (25) sesongdebuterer i et nasjonalt stevne på Bislett 4. juni. Det er ikke bestemt hvilken øvelse det eventuelt blir i. Sesongopplegget til den regjerende verdensmesteren er ikke spikret. – Vi jobber med saken og håper å ha det klart om ikke lenge, sier sportssjef Erlend Slokvik i Norges Friidrettsforbund til NTB.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 11.05.2021 11.59.37
Sarpsborg låner AIK-spiller
Sarpsborg 08 låner AIK-spiller Felix Michel fram til 2. august. Midtbanemannen beskriver seg selv som en fysisk, stor og sterk duellspiller. – Jeg hadde min første økt mandag og synes det var bra trøkk og kvalitet, sier Michel til klubbens hjemmeside.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 11.05.2021 11.57.29
Går imot høydehusforslaget
Norges Håndballforbund kommer ikke til å støtte en opphevelse av høydehusforbudet på idrettstinget senere i måneden. – Jeg er grunnleggende imot alt som frakter toppidretten fra barne- og ungdomsidretten. Det er viktig for oss å ta vare på den norske idrettsmodellen, sier håndballpresident Kåre Geir Lio overfor Dagbladet. Forslaget om å fjerne forbudet kommer fra Norges Friidrettsforbund og har fått støtte av blant andre skiskytterforbundet, skiforbundet og skøyteforbundet.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 11.05.2021 11.49.53
370 ekstra millioner til idretten
Regjeringen foreslår å sette av 370 millioner kroner til stimuleringsordninger for idrett og frivillighet i september og oktober, slik at rammen totalt blir på 670 millioner. Pengene er en del av revidert nasjonalbudsjett som legges fram tirsdag. Stortinget har allerede løyvd 300 millioner kroner til slike stimuleringsordninger. – Dette vil trygge organisasjonene gjennom hele sommeren og høsten, sier Raja.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 11.05.2021 11.25.53
Foreslår 10 mill til skiflygings-VM
Skiflygings-VM i Vikersund i 2022 får 10 millioner kroner i regjeringens forslag til revidert nasjonalbudsjett. – Jeg er glad for å kunne foreslå et tilskudd som gjør det mulig at verdensmesterskapet i 2022 kan arrangeres i Norge, sier kulturminister Abid Raja (V). Vikersund arrangerte mesterskapet sist i 2012.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 11.05.2021 11.11.08
Ferguson skrev avskjedsbrev
Alex Ferguson måtte hasteopereres for hjerneblødning i mai for tre år siden. Nå forteller han blant annet om hvor redd han var i tiden på sykehuset etter operasjonen. Den mangeårige Manchester United-sjefen fryktet at han skulle miste både hukommelsen og evnen til å snakke. – Det var en stor bekymring jeg hadde. Det skjedde etter operasjonen, da jeg mistet stemmen. Det var den mest skremmende delen, sier skotten til The Guardian og fortsetter: – Jeg visste at jeg var i live, men jeg begynte å tenke for meg selv: «Jeg lurer på om de forteller meg sannheten». Operasjonen var vellykket, men du er i den ensomheten. Det kan være skremmende. Da jeg mistet stemmen, tenkte jeg at «de fortalte meg ikke at dette kunne skje». Ifølge sønnen Jason Ferguson, som har laget en dokumentarfilm om faren, skrev den da 76 år gamle Ferguson brev til sin kone, til sønnene og alle sine barnebarn. – Det var i bunn og grunn avskjedsbrev, forteller sønnen til avisen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 11.05.2021 10.45.01
Eliteseriekamper flyttes
Norges Fotballforbund har omberammet Odds to første seriekamper. De måtte flyttes da en spiller avga positiv koronatest sist lørdag. Det utsatte oppgjøret mot Sandefjord legges til onsdag 28. juli klokken 19, og det planlagte 16.-mai-oppgjøret mot Stabæk flyttes til onsdag 19. mai kl 20.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 11.05.2021 10.31.57
Innbrudd hos Rosenborg
Uvedkommende brøt seg natt til tirsdag inn i lokalene til Rosenborgs fotballkvinner. Det er foreløpig uvisst hva som er stjålet. Det opplyser politiet i Trøndelag på Twitter. Innbruddet skjedde i klubblokalene på Ladesletta i Trondheim. – Flere kontorer er brutt opp. Uvisst hva som er borttatt, noe småmynt (vekslepenger), skriver politiet. Det er foretatt undersøkelser på åstedet, og sak er opprettet på forholdet.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 11.05.2021 10.25.19
Idrettsforbundet får millionbot
Datatilsynet har gitt Norges idrettsforbund (NIF) et overtredelsesgebyr på 1.250.000 kroner for brudd på personvernforordningen. Bakgrunnen for saken er at personopplysninger om 3,2 millioner nordmenn ble liggende tilgjengelig på nett i 87 dager etter en feil i forbindelse med test av en skyløsning. Datatilsynet vurderer at Norges idrettsforbund ikke hadde iverksatt gode nok sikkerhetsrutiner for testingen, og at det ikke var nødvendig å teste med et slikt omfang av personopplysninger. – Det er svært viktig å teste grundig før en ny løsning settes i produksjon, sier Bjørn Erik Thon, direktør i Datatilsynet. NIF har beklaget hendelsen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 11.05.2021 09.49.21
NBA-stjerne slo 47 år gammel rekord
NBA-stjernen Russell Westbrook tok mandag sin 182. «triple-double» i karrieren. Det er rekord i verdens beste basketliga. «Triple-double» betyr at man har notert seg for ti eller flere i tre av følgende kategorier: poeng, returer, målgivende, stjelinger eller blokkeringer. Oscar Robertson hadde rekorden med 181 i 47 år. Rekorden satte Westbrook med åtte minutter igjen av nattens kamp mot Atlanta Hawks. Det var hans 36. triple-double denne sesongen hvor han har spilt 62 kamper, melder NTB.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 11.05.2021 08.12.23
Idretten får mer koronastøtte
Kulturminister Abid Raja (V) lover idretten koronastøtte ut oktober. Pengene er en del av revidert nasjonalbudsjett. Raja sier til VG at det er en helgardering. – Vi vet at det vil være smittevernbegrensninger gjennom sommeren, men vi vet ikke hvor kraftige de vil være. Derfor skaper vi forutsigbarhet for barn og unge i idretten gjennom å utvide pakken som er annonsert for juli og august (300 millioner kroner), til å gjelde september og oktober (370 millioner kroner), sier han til avisen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 11.05.2021 07.50.50
Granerud støtter vaksinekrav
Ja, uten å være ekspert, synes jeg de bør bli vaksinert. At rett i underkant av 100 stykker kan få fritak for å bli vaksinert og representere Norge i den største konkurransen idrettsmessig, synes jeg bør skje, sier Halvor Egner Granerud til NTB. Norske utøvere og trenere ønsker seg vaksine før deltakelse i OL, men Olympiatoppen har sagt at det er uaktuelt å sende norske Japan-farere forbi noen i vaksinekøen her i landet. I går tok NRKs sportskommentator Jan Petter Saltvedt til orde for at OL-utøverne bør prioriteres. VGs Leif Welhaven er av en helt annen oppfatning.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 11.05.2021 06.45.50
Frustrert Lundby vurderer «smutthull» – kan stille til VM i skiflyging
De kvinnelige hopperne fikk nok en gang skiflygings-nei. Nå vurderer Maren Lundby en utradisjonell vei for å få prøvd seg i verdens største bakke.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 11.05.2021 06.02.49
Fulham rykker ned
Med 0-2-tap for Burnley er det klart at Fulham blir det tredje laget som rykker ned fra Premier League denne sesongen. Det er tre kamper igjen, men London-laget har 10 poeng opp til Southampton, og følger dermed West Bromwich og Sheffield United ned til Championship. Det er første gang nedrykksstriden avgjøres med så mange som tre kamper igjen, skriver OptaJoe på Twitter. Ashley Westwood sendte gjestene i ledelsen etter 35 minutter, før Chris Wood doblet like før pause.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 10.05.2021 22.52.18
Negative tester i Odd
Mandag fikk Odd svar på koronatestene som ble tatt etter at en spiller testet positivt i forkant av seriepremieren mot Sandefjord. Alle de andre spillerne og støtteapparatet hadde negative prøvesvar, opplyser klubben på egne nettsider. Spillerne er fortsatt likevel i karantene og klubben vet ikke om de kan spille kampen mot Stabæk den 16. mai.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 10.05.2021 19.49.54
Full strid før fotballens Qatar-avgjerd: – På grensa til korrupsjon
Norsk supporterallianse siste initiativ fell i dårleg jord hos leiaren i NFF Hordaland. Han meiner supporterane driv eit ureieleg spel.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 10.05.2021 19.27.26
Reginiussen legger opp
Forsvarsspiller Tore Reginussen (35) annonserer på sin Instagram-konto at han legger fotballskoene på hylla etter denne sesongen. Etter å ha spilt i Rosenborg siden 2012, signerte han for den tyske klubben FC St. Pauli i januar. – Det har vært en utrolig reise, med endeløse høydepunkter og opplevelser, skriver han. Reginiussen har 31 landskamper og ble blant annet kåret til årets spiller i eliteserien i 2017.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 10.05.2021 18.36.22
Ettertraktet svenske til Elverum
Det svenske håndballtalentet Eric Johansson forlater Guif Eskilstuna til fordel for Elverum kommende sesong. 20-åringen skal ha vært ønsket av flere storklubber, men valgte til slutt Norge. Forrige sesong scoret venstrebacken hele 176 mål for sin svenske klubb.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 10.05.2021 18.25.56
Cavani forlenget med United
Manchester United bekrefter at de har forlenget kontrakten til spissen Edinson Cavani med ett år. 34-åringen fra Uruguay har scoret 15 mål denne sesongen. – Edinson er blant de siste til å forlate treningsfeltet og setter standarden for yngre spillere med sin tilnærming til yrket sitt hver eneste dag. Jeg har alltid ønsket at han skulle bli, og få oppleve hvordan fansen vår vil respondere til ham som spiller, og dette betyr at han forhåpentligvis får muligheten, sier manager Ole Gunnar Solskjær i pressemeldingen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 10.05.2021 18.14.48
Forlenget og takket Solskjær
Manchester United bekrefter at de har forlenget kontrakten til spissen Edinson Cavani med ett år. 34-åringen fra Uruguay har scoret 15 mål denne sesongen, og takker manager Ole Gunnar Solskjær. – Fra første stund da jeg signerte, har jeg følt managerens tillit. Som spiller gir det en perfekt mulighet til spille din beste fotball, og det takker jeg ham for, sier Cavani i pressemeldingen. – Jeg sa da Edinson signerte at han ville tilføre gruppen energi, kraft og lederskap, og han har ikke motbevist meg. Han har vært alt jeg trodde han ville bli og mer til, sier United-sjefen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 10.05.2021 18.14.48
Klar for Serie-A
Den norske spissen Julian Kristoffersen og hans italienske klubb Salernitana sikret mandag opprykk til Serie A med 3-0-seier over Pescara i siste runde. Laget ble nummer to i Serie-B. Kristoffersen ble sittende på benken hele kampen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 10.05.2021 17.46.57
Sju spelarar på Norges beste handballag stansa på grensa
Elverum trudde dei hadde følgt regelverket då dei lot nokre av dei utanlandske spelarane sine dra heim i handballpausen. No er det usikkert om dei får komme tilbake.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 10.05.2021 17.30.47
Foss opp i sammendraget
Tobias Foss kom inn med hovedfeltet på mandagens etappe av Giro d`Italia, og klatret med det fra tredje- til andreplass i sammendraget. Nordmannen er 16 sekunder bak 16 sekunder italieneren Filippo Ganna. Etappen ble vunnet av nederlandske Taco van der Hoorn. Han var med i bruddet og rykket med rundt én mil igjen. Det holdt inn til karrierens største seier for 27-åringen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 10.05.2021 17.24.52
Juventus trues med utkastelse
Italias fotballpresident sier at han vil kaste Juventus ut av Serie A dersom klubben ikke trekker seg ut av det omstridte superliga-samarbeidet. Juventus er den eneste italienske klubben som er igjen i prosjektet etter at Inter og Milan ga seg. De seks engelske klubbene som var med på opprettelsen av den europeiske superligaen, samt spanske Atlético Madrid, trakk seg også raskt ut. Juventus, Barcelona og Real Madrid har imidlertid ikke villet avslutte superligaprosjektet. – Reglene er klare. Om Juventus fortsatt er en del av superligaen når vi kommer til neste sesong, kan de ikke delta i Serie A, sier fotballpresident Gabriele Gravina til radiokanalen Kiss Kiss. – Det ville vært trist for fansen, men regler er regler. Og de gjelder for alle, fortsetter Gravina.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 10.05.2021 16.19.00
Tveter til Sandefjord
Angriperen Alexander Ruud Tveter (30) har skrevet under med eliteserieklubben Sandefjord ut sesongen. Tveter har bakgrunn fra både Follo, Fredrikstad, Halmstad og Sarpsborg. Han har trent med Sandefjord i de siste dagene, og klubben melder at han allerede er spilleklar. – Da Sandefjord viste interesse, var det en perfekt mulighet for meg. Jeg fikk komme hit og trene, og på få dager har jeg fått et veldig godt inntrykk av klubben. Jeg er veldig glad for å være på plass, sier Tveter. (NTB)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 10.05.2021 16.17.05
NM i beachhåndball avlyses
Koronarestriksjonene setter en stopper for NM i beachhåndball som skulle blitt avholdt i Sandefjord 11. til 13. juni. Norges Håndballforbund opplyser i en pressemelding at arrangementet ikke blir noe av for andre året på rad.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 10.05.2021 15.28.36
Hegerberg om skademarerittet: – Det har vært et utrolig tungt år
Da Ada Hegerberg nærmet seg friskmeldt etter korsbåndskaden, var det en helt annen skade som skulle sette henne tilbake i veien mot et comeback. Men i karrierens tøffeste år har det vært ett stort lyspunkt.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 10.05.2021 14.43.35
Sagosen starter OL midt på natten
Ingen av Norges fem første OL-kamper i kvinnehåndball går på natten norsk tid. Men Sander Sagosen og co. åpner med 02.00-avkast for dem hjemme i Norge. Tokyo ligger sju timer foran Norge under OL i perioden 23.-8. august. Arrangøren offentliggjorde kampoppsettet for gruppespillet i håndball mandag. Det falt gunstig ut for norske TV-seere. Norges kvinner har to 09.15-kamper (Sør-Korea og Montenegro), én starter 12.30 (Angola) mens det ble to 14.30-oppgjør (Nederland og Japan). Når det gjelder gutta må håndballelskerne opp om natten for å se åpningskampen mot Brasil. Det starter 02.00. De andre kamptidspunktene er slik: 07.15 (Spania), 09.15 (Argentina og Frankrike) og 14.30 (Tyskland). De fire beste fra hver pulje går til kvartfinale. (NTB)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 10.05.2021 13.34.58
Henter gammel kjenning til Brann
Den tidligere Bodø/Glimt-spilleren Vieux Sané blir Branns nye midtstopper, skriver Bergens Tidende og Bergensavisen. Avisene får bekreftet at 31-åringen har skrevet under for Brann, men han befinner seg i hjemlandet Senegal, og dermed kan det ta noe tid før han kommer seg til Norge. Sané har vært klubbløs siden kontrakten hans med belgiske Oostende gikk ut i juli i fjor. Det var nåværende Brann-trener Kåre Ingebrigtsen som hentet ham til Oostende.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 10.05.2021 13.01.59
Halvannet minutt til våre helter?
De norske OL-utøverne som skal til Tokyo nærmer seg kanskje å få sine etterlengtede vaksinedoser litt før de egentlig skulle. For alle andre i køen betyr dette ekstra ventetid – i så mye som halvannet minutt.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 10.05.2021 12.08.06
Hopplandslaget kutter plasser
Hopplandslaget kutter i antall utøvere fra 15 til 12 før sesongen der OL i Beijing blir det største målet blant mange andre høydepunkter. Dermed vrakes Ingebjørg Saglien Bråten, Anders Håre og Robin Pedersen fra kommende sesongs tropp. – Vi spisser landslagssatsingen inn mot en sesong der vi har høye sportslige mål, men det vil alltid være muligheter for å konkurrere seg inn på laget i internasjonale renn. Samtidig viser resultatene fra sesongen vi er ferdig med, at nivået i norsk hoppsport ikke har vært høyere i moderne tider, sier sportssjef Clas Brede Bråthen. Kvinner: Thea Minyan Bjørseth (Lensbygda), Eirin Kvandal (Mosjøen), Maren Lundby (Kolbu/KK), Silje Opseth (Holeværingen) og Anna Odine Strøm (Alta). Menn: Anders Fannemel (Hornindal), Johann Forfang (Tromsø SK), Halvor Egner Granerud (Asker), Robert Johansson (Søre Ål), Marius Lindvik (Rælingen), Thomas Aasen Markeng (Lensbygda) og Daniel-André Tande (Kongsberg).
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 10.05.2021 11.02.54
Tande med i landslagstroppen
Hopplandslaget kutter i antall utøvere fra 15 til 12 før sesongen der OL i Beijing blir det største målet blant mange andre høydepunkter. Dermed vrakes Ingebjørg Saglien Bråten, Anders Håre og Robin Pedersen fra kommende sesongs tropp. En som derimot fortsetter på landslaget er Daniel-André Tande. 27-åringen skadet seg stygt under et fall i Planica. – Han er i veldig bra humør, og skal egentlig være med fra start nå, med en litt annen type trening, sier landslagssjef Alexander Stöckl ti NRK og fortsetter: – Han er veldig motivert og skal satse videre. Kvinner: Thea Minyan Bjørseth (Lensbygda), Eirin Kvandal (Mosjøen), Maren Lundby (Kolbu/KK), Silje Opseth (Holeværingen) og Anna Odine Strøm (Alta). Menn: Anders Fannemel (Hornindal), Johann Forfang (Tromsø SK), Halvor Egner Granerud (Asker), Robert Johansson (Søre Ål), Marius Lindvik (Rælingen), Thomas Aasen Markeng (Lensbygda) og Daniel-André Tande (Kongsberg).
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 10.05.2021 11.02.54
Tviler på 16. mai-kamp
Odd venter prøvesvar mandag eller tirsdag for hele stallen etter at en spiller testet positivt for korona i forkant av seriepremieren mot Sandefjord. I henhold til gjeldende smittevernregler er alle de andre spillerne og Odds støtteapparat satt i karantene. Alle ble testet i løpet av søndagen og prøvesvar ventes mandag eller tirsdag. – Det er ti dagers karantene gjeldende fra torsdag (6. mai). Det var da siste gang han var sammen med de andre på laget, sier Odds sportssjef Tore Andersen til NTB og legger til: – Vi kan jo ikke gå rett fra karantene til kamp. Vi venter på prøvesvarene, og så får vi ta opptelling og dialogen med NFF etter det.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 10.05.2021 10.37.10
Behandler Qatar-spørsmålet i juni
Bodø/Glimt skal ta stilling til en eventuell boikott av Qatar-VM på et ekstraordinært årsmøte 17. juni. Det er tre dager før det holdes ekstraordinært fotballting om saken. Bodø/Glimt bestemte seg på sitt årsmøte i mars for å utsette avstemningen over Qatar-spørsmålet. Det skjedde i en periode der flere norske toppfotballklubber besluttet å støtte en boikott av neste års fotball-VM.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 10.05.2021 10.11.18
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »