De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle

    Flere nyheter fra: NRK - SPORT
Bjøntegaard ikke til VM
Norges Skiskytterforbund har tatt ut lagene til VM i skiskyting i Pokljuka i Slovenia i februar. Erlend Bjøntegaard er ikke med. Sturla Holm Lægreid debuterer i VM-sammenheng. På kvinnesiden er Ida Lien debutant. Hele uttaket: Kvinner: Tiril Kampenhaug Eckhoff, Karoline Knotten, Marte Olsbu Røiseland, Ida Lien og Ingrid Landmark Tandrevold. Menn: Johannes Thingnes Bø, Tarjei Bø, Vetle Sjåstad Christiansen, Johannes Dale og Sturla Holm Lægreid. De samme ti utøverne stiller i verdenscupen i italienske Anterselva denne uka, i tillegg til Erlend Bjøntegaard, som ikke er med på VM-laget.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 19.01.2021 08.07.50
Alaba til Real Madrid
Bayern München-forsvarer David Alaba (28) er klar for Real Madrid, ifølge den spanske storavisen Marca. Ifølge avisen har Real og Alaba blitt enige, og østerrikeren vil slutte seg til klubben når hans kontrakt med Bayern München går ut 30. juni. Avtalen er ifølge avisen på fire år og sikrer ham en årslønn på omkring 115 millioner kroner. Det er Real Madrids første signering for sesongen. Alaba har vært i Bayern München siden 2010.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 19.01.2021 07.46.33
Ber forbundet ta VM-grep: – Nivået bak de beste er dårligere enn vi har vært vitne til siste årene
TRONDHEIM (NRK): Ragnhild Haga fikk det ikke til under hennes første NM-øvelse, men hun nekter å gi opp VM-plass på flere distanser. Men uten noen stor fremgang siden sesongstart, mener NRKs ekspert det er på tide å slippe yngre krefter til.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 19.01.2021 07.12.50
Arsenal våknet etter pause
Det gikk mot nok en tam hjemmekamp for Arsenal, men etter pause våknet Pierre-Emerick Aubameyang og scoret to ganger i 3-0-seieren over Newcastle. Bukayo Saka satte inn 2-0-målet. Etter 19 kamper ligger Arsenal på 10.-plass med 27 poeng. Laget er ubeseiret på sine fem siste kamper. Newcastle sliter tungt og stuper videre nedover tabellen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 18.01.2021 23.04.00
Zlatan fortsetter å score for Milan
Zlatan Ibrahimovic bidro med to nye scoringer da Milan møtte Cagliari mandag. Svensken er dermed oppe i 12 mål på åtte serie A-kamper denne sesongen. Dette var hans første kamp fra start på sju uker. Jens Petter Hauge startet sin tredje strake kamp, og mandag startet han sammen med Ibrahimovic for første gang. Nordmannen ble byttet ut etter 67 minutter, uten å ha markert seg nevneverdig denne gangen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 18.01.2021 22.38.51
Norsk målfest mot Østerrike – kaller Sagosen-statistikk ellevill
Norges bakspillere fortsatte å dunke inn mål mot Østerrike og er videre i VM. På kun tre kamper har Sander Sagosen scoret 30 ganger.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 18.01.2021 21.55.33
Full pott for Sverige
Sverige, som ledes av Glenn Solberg, går videre til hovedrunden i VM med fire poeng. Det ble klart etter at de snudde den siste gruppespillkampen mot vertsnasjon Egypt, og vant med ett mål. I Norges gruppe så dro Frankrike til slutt i land seieren mot Sveits, og er dermed gruppevinner.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 18.01.2021 19.32.24
Full pott for Sverige og Frankrike
Sverige, som ledes av Glenn Solberg, går videre til hovedrunden i VM med fire poeng. Det ble klart etter at de snudde den siste gruppespillkampen mot vertsnasjon Egypt, og vant med ett mål. I Norges gruppe så dro Frankrike til slutt i land seieren mot Sveits (25-24) , og er dermed gruppevinner. Hvis Norge tar poeng mot Østerrike, er de sikret to poeng inn i hovedrunden. Der venter lagene fra gruppe F, hvor Portugal er gruppevinner og også starter med fire poeng.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 18.01.2021 19.32.24
Utsetter håndballkamper
Norges Håndballforbund har bestemt at kampene i topphåndballen resten av januar utsettes. Det kommer etter at regjeringen anbefalte stopp av seriespill i toppidretten i to uker. Håndballtreninger kan opprettholdes, skriver NHF i en pressemelding.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 18.01.2021 18.55.35
Stadig flere skiløpere legges inn med byller og frostskader: – Jeg kastet opp
I dagene etter langløpet La Diagonela har flere og flere skiløpere havnet på sykehus. Franske Thomas Joly har så store frostskader at legene mener sesongen hans er over.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 18.01.2021 17.16.46
Hviterussland mister ishockey-VM
Hviterussland er fjernet som medarrangør av årets elite-VM i ishockey. Det kunngjorde Det internasjonale ishockeyforbundet (IIHF) mandag. Forbundet har vært under sterkt press fra flere aktører om å flytte mesterskapet bort fra Hviterussland. I helgen uttalte VMs hovedsponsor at den ikke vil støtte mesterskapet med penger dersom hviterusserne ble stående som medarrangører. Det er urolighetene og den politiske situasjonen i Hviterussland som gjør at landet ikke får arrangere VM likevel. Det ikke klart om Latvia nå tar på seg hele mesterskapet, eller om et annet land blir medarrangør.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 18.01.2021 17.10.21
Ingen Klæbo til Lahti
Johannes Høsflot Klæbo går ikke verdenscupen i Lahti.* – Klæbo velger, etter en lang og god treningsperiode samt tre NM-distanser, å stå over verdenscupen i Lahti. Han vil delta i verdenscupen i Falun helgen etter, sier landslagstrener for sprintgutta Arild Monsen. Norges Skiforbund har dermed tatt ut følgende seks herreløpere til rennene kommende helg Pål Golberg, Hans Christer Holund, Emil Iversen, Simen Hegstad Krüger, Martin Løwstrøm Nyenget og Sjur Røthe. På damesiden har trenerne tatt ut Helene Marie Fossesholm, Therese Johaug, Anne Kjersti Kalvå, Heidi Weng, tvillingene Lotta og Tiril Udnes Weng.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 18.01.2021 16.27.53
Krogstad forlenget med LSK
Fredrik Krogstad signerte i dag en ny kontrakt med Lillestrøm, som gjør at han blir værende på Romerike ut 2022. Krogstad har vært i klubben siden 2015, og var fast på laget som rykket opp fra førstedivisjon. – Jeg håper at man kan være med på en ny storhetstid der man kan etablere seg i toppen, sier Krogstad til LSK.no Krogstad scoret 7 mål i fjorårets førstedivisjon. Lillestrøm ble nummer to, og rykket direkte opp til Eliteserien.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 18.01.2021 16.08.50
Sesongen over for Tønseth – ledelsen i villrede: – Restarter for å finne ut hva pokker som skjer
TRONDHEIM (NRK): Didrik Tønseth avslutter NM på hjemmebane før planlagt. Landslagsløperen går rett og slett ikke flere skirenn i år. Kroppen fungerer ikke – og ingen vet hva det er som feiler ham.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 18.01.2021 15.12.51
Råsterk Valnes vant NM-gull
Erik Valnes knuste alle på dagens 10 kilometer i NM i langrenn i Trondheim. 24-åringen var best fra start til mål, og vant 14,1 foran Daniel Stock. Martin Løwstrøm Nyenget sikret seg bronsen, et halvsekund foran Johannes Høsflot Klæbo. – Første pallplass på distanse kom forrige helg og nå en seier, det er utrolig deilig. Distanse er egentlig det jeg trener for, jeg føler jeg er relativt ung enda og har hatt jevn progresjon de siste årene, sier Erik Valnes til NRK. Sølvplasserte Stock var rørt etter sitt løp. – Jeg var ikke smågutt i dag, det var artig, sier Daniel Stock som var 14 sekunder bak Valnes i mål. – Det å ta sølv betyr veldig mye. Det ligger så mye bak det, sa han gråtkvalt..
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 18.01.2021 14.40.07
Kalla gjør v-cupcomeback i Lahti
Charlotte Kalla (33) leverte en positiv koronaprøve tilbake i november, men er tilbake på startstreken i verdenscupen i Lahti kommende helg. Svensken gikk et nasjonalt renn i Östersund like før jul, men var ikke med i Tour de Ski. Med unntak av Östersund-rennet har 33-åringen ikke konkurrert siden verdenscuptremila i Holmenkollen i mars.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 18.01.2021 14.17.15
Øverby tilbake etter sykdom
Petter Øverby er tilbake i form og spiller for Norge i håndball-VM mandag. Han var utslått av mageonde tidligere i mesterskapet og sto over mot Sveits. Norge er sikret avansement til hovedrunden med minst uavgjort mot Østerrike. Det vil også bety at Øverby og de norske gutta starter hovedrunden med to poeng. – Petter er forsvarssjef, og vi er veldig glad for å ha ham tilbake. Han skal også spille en del i angrep i dag (mandag), sier landslagssjef Christian Berge til NTB.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 18.01.2021 13.39.12
Neville gir seg som England-sjef
Phil Neville er aktuell som hovedtrener i Inter Miami og trekker seg umiddelbart som landslagssjef for de engelske fotballkvinnene. Det opplyser Englands fotballforbund på sitt nettsted mandag ettermiddag. Det har vært kjent i en periode at Inter Miami-eier David Beckham forsøker å hente sin gamle lagkamerat i Manchester United som trener.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 18.01.2021 13.10.28
Vurderte å legge opp og kollapset for en uke siden – her får hun sin revansj
Etter to tunge år som skiløper hvor hun har vurdert å legge opp, ble mandagens sølv i NM en stor opptur for Kathrine Harsem – én uke etter hun kollapset etter et norgescuprenn.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 18.01.2021 13.04.08
Fortsetter suksessformelen i hopp
Landslagssjef Alexander Stöckl følger suksessoppskriften fra Zakopane hvor det ble to nordmenn på pallen med Marius Lindvik som vant og Robert Johansson på tredjeplass. Den samme troppen skal nemlig til finske Lahti i helgen. Disse er tatt ut: Johann André Forfang (Tromsø SK), Halvor Egner Granerud (Asker), Robert Johansson (Søre Ål), Marius Lindvik (Rælingen), Thomas Aasen Markeng (Lensbygda) og Daniel Tande (Kongsberg). Det står lagkonkurranse (lørdag) og ett individuelt renn (søndag) på programmet i den finske skimetropolen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 18.01.2021 12.45.36
Anbefaler stans i alt seriespill
Regjeringen vil ha stans i alt av seriespill i toppidretten de to neste ukene. Barn og unge under 20 år kan delta som normalt. Det opplyste statsminister Erna Solberg i Stortinget mandag. – Norges idrettsforbund bes om å koordinere dette med særforbundene, sa statsministeren. I tillegg til anbefalingen om stans har FHI og Helsedirektoratet anbefalt at antallet idrettsutøvere som er omfattet av unntaksregelen, begrenses. Det er foreløpig ikke kjent hvordan regjeringen vil respondere på denne anbefalingen. For voksne videreføres anbefalingen om ikke å drive organisert aktivitet innendørs. Utendørs kan voksne trene dersom det er mulig å holde god avstand. Barn og unge under 20 år kan trene og delta i fritidsaktiviteter som normalt, ute og inne. De kan også bli unntatt anbefalingen om 1 meters avstand når det er nødvendig.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 18.01.2021 12.28.29
Kristoff sykler Tour de France
Alexander Kristoff er tatt ut til årets Tour de France, opplyser UAE-laget. Mandag kunngjorde UAE-laget de første rytterne som er tatt ut til de tre såkalte Grand Tours i 2021-sesongen. Blant dem er Kristoff, som er tatt ut til Tour de France nok en gang. Det blir Kristoffs niende strake deltakelse i det franske storrittet. Med seg i Touren får han ikke uventet Tadej Pogacar, som skal prøve å forsvare sammenlagttittelen fra 2020-sesongen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 18.01.2021 12.16.04
Suverent NM-gull til Johaug
Therese Johaug vant ikke overraskende NM-gull på fem kilometer klassisk i Trondheim i dag. Storfavoritten startet strålende, men slet litt med festet midtveis og tapte litt tid da. Mot slutten hadde hun full kontroll, og vant til slutt 16,6 sekunder foran en jublende glad Kathrine Harsem. Anne Svendsen tok bronse, 25,9 bak Johaug. VM-aktuelle løpere som Heidi Weng, Helene Marie Fossesholm og søstrene Lotta og Tiril Udnes Weng stilte ikke til start.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 18.01.2021 11.46.38
Røthe prioriterer VM foran fødsel
Sjur Røthe uttalte i november at samboerens fødsel går foran ski-VM. Nå har han snudd, skriver VG. – Fødsel og farskap kommer soleklart først, slo Røthe fast for to måneder siden. Men etter å ha diskutert med samboeren Siv Emilie Løvvold den siste uken, har Røthe ombestemt seg. – Slik det ser ut nå, så reiser jeg til VM. Om det skjer noe når jeg er i VM, da får ikke jeg med meg noen fødsel slik planen er nå. Som Emilie har sagt, det er kjedelig om jeg blir hjemme fra VM og ikke reiser ned, og så kommer ungen to uker på overtid, sier Røthe til VG. Røthe og Løvvold håper dermed at babyen enten kommer før avreise eller minst åtte dager etter femmila.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 18.01.2021 10.29.32
Svenske Stefano Vecchia til RBK
Rosenborg har sikret seg den svenske angriperen Stefano Vecchia (25). Han har undertegnet en fireårskontrakt med trønderne. Stefano Vecchia spilte senest for Sirius i Allsvenskan og var ikledd vingrollen i laget. Han sto for blant annet tolv mål forrige sesong, og han hadde sju målgivende pasninger. – Det er veldig deilig at alt er klart og ikke minst å være på plass i Trondheim, sier Stefano Vecchia til RBK.no Som liten var Vecchia kjent for sine tidlig utviklede fotballferdigheter, og han fikk trene med flere europeiske lag som tenåring.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 18.01.2021 10.11.33
Brady vant legendeduellen i NFL
Tom Brady (43) og hans Tampa Bay Buccaneers er klar for semifinale i NFL-sluttspillet etter 30-20-seier over Drew Brees (42) og New Orleans Saints. De to NFL-legendene møttes etter alt å dømme på banen for siste gang. Før kampen meldte flere medier at Brees har besluttet å legge opp etter denne sesongen. Hans drøm om NFL-tittel nummer to ble knust. Brady er allerede mestvinnende spiller i ligaens historie, og han fortsetter jakten på sin tittel nummer sju. Bucs-forsvaret sto for fire ballerobringer i kampen. De tre første ble omsatt i touchdown av Brady og hans angrepskolleger, den fjerde ble benyttet til å bruke opp kampens siste minutter. Brady kan se fram til en ny legendeduell i semifinalen. Søndag venter 37-årige Aaron Rodgers, som har vært denne sesongens kanskje aller beste spiller, og førsterangerte Green Bay Packers.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 18.01.2021 07.05.51
Skiskytterherrene mister sin «hemmelige suksessoppskrift» – får null medfølelse fra Røiseland
OBERHOF (NRK): Korona setter en stopper for det som tidligere har gitt de norske herreløperne en fordel mot konkurrentene i Anterselva. Men den kvinnelige verdenscuplederen synes ikke noe synd på dem.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 18.01.2021 06.26.00
Messi utvist da Barca tapte
Barcelona og Athletic Club bydde opp til en kjempekamp i supercupfinalen. Det var Barcelona som gikk opp i ledelsen etter scoring av Griezmann. Men Athletic svarte like etter da Oscar De Marcos satte 1-1. Antoine Griezmann sendte Barca i ledelsen nok en gang, men scoringer av Villalibre og Iñaki Williams sørget for 3-2, og seier til Athletic. På tampen fikk vi se historiske scener. Lionel Messi ble utvist for første gang i Barca-karrieren. VAR fikk øye på et slag fra Messi som traff bakhodet til Villalibre.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.01.2021 23.34.22
Juventus feilet i ny toppkamp
Juventus er på full fart mot å miste Serie A-hegemoniet. Mesterlaget tapte 0-2 i søndagens storduell borte mot Inter. Arturo Vidal og Nicolo Barella scoret i hver sin omgang i Milano. Seieren tok Inter opp i 40 poeng, som er like mange som byrival Milan på tabelltoppen. Antonio Conte har ferten av nok en ligatittel han kan legge til på sin sterke CV. Verre er det for Andrea Pirlo. Spillerlegenden strever med å rade opp seiersrekker Juventus er vant til å ha. Og søndag mislyktes Cristiano Ronaldo og co. i nok en toppkamp. (NTB)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.01.2021 22.51.23
Danmark lekte seg med redusert lag
Fra benken så storscorer Mikkel Hansen et dansk lag filleriste Kongo i søndagens 39-19-seier i håndball-VM. Danmark lot nesten hele troppen få prøve seg, men Hansen og keeper Niklas Landin ble sittende på sidelinjen. Trener Nikolaj Jacobsen ville ikke risikere skader på sine to klart viktigste spillere i en kamp Danmark uansett var sikker på å vinne.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.01.2021 22.28.16
Drømmescoringer sikret City-seier
Manchester City hadde full kontroll da de slo Crystal Palace 4-0 søndag kveld. Stones satte sitt første ved et hodestøt etter en snau halvtime. Like etter hvilen scoret Gundogan et fantastisk mål fra distanse. Men Stones var ikke ferdig, og satte inn 3-0 25 minutter før kampen ble blåst av. På tampen satte Sterling et fantastisk frispark i mål. Dagens resultat betyr at Guardiolas menn er forbi Liverpool og Leicester, og de er to poeng bak Manchester United. Det med én kamp mindre spilt enn sine konkurrenter.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.01.2021 22.03.26
TV 2: Blonz blir med videre i VM
Mange holdt pusten da det ble meldt at stortalentet Alexander Blonz hadde blitt skadet. Han måtte stå over kampen mot Sveits på lørdag. Men nå kommer gladmeldingen om at Blonz føler seg frisk nok til å bli med videre. Håndballspilleren skal ha respondert bra på fysiske tester og trent med laget på søndag. Det skriver TV 2.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.01.2021 21.35.28
Strand Larsen scoret igjen
Jørgen Strand Larsen har funnet målrytmen for Groningen. Spissen berget poeng i 2-2-kampen mot Twente i nederlandsk æresdivisjon søndag. Groningen lå under 0-2 allerede etter halvspilt første omgang, men etter pause slo vertene tilbake. Strand Larsen fikk gleden av å bli utligningsmann etter 66 minutter. 20-åringen fra Halden kriget seg fram på et innlegg fra Gabriel Gudmundsson og styrte inn 2-2 med høyrefoten. Det var Strand Larsens fjerde seriemål på de fem siste kampene. (NTB)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.01.2021 21.26.21
Remis for Carlsen
Magnus Carlsen klarte ikke å følge opp åpningsseieren i Wijk aan Zee-turneringen i sjakk. Søndag måtte han godta poengdeling i partiet mot spanske David Anton. Nordmannen, som er turneringens regjerende mester, spilte med svarte brikker, men var likevel klar favoritt i møtet med langt mindre meritterte Anton. Spanjolen valgte tidlig å gå for dronningbytte og skapte mye trøbbel for den norske verdensmesteren. Carlsen slet med å få initiativet i partiet, men fikk en fordel da Anton begynte å slite med tiden. Likevel endte det med remis. (NTB)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.01.2021 20.45.15
Brann-spiller har fått korona
Branns midtbanespiller Amer Ordagic (27) har fått påvist koronasmitte etter å ha kommet tilbake til Bergen fra juleferie i Bosnia. Det opplyser Brann på sine nettsider. Ordagic er satt i isolasjon og blir ikke å se på trening når klubben mandag starter oppkjøringen til 2021-sesongen. – Amer testet positivt da han kom hjem igjen etter ferien i starten av denne uken. Han har hatt milde symptomer med hodepine og lett sykdomsfølelse. Han har vært i isolasjon siden han kom hjem, og skal være det til han er symptomfri, sier Brann-lege Magnus Myntevik.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.01.2021 20.29.01
Centimeter unna å senke Liverpool – raste da han ble byttet ut
Ole Gunnar Solskjær og Manchester United lå lavt lenge. Men de var få centimeter unna å ta alle tre poengene på Anfield.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.01.2021 19.21.46
Vellykket operasjon for Kilde
Norges beste alpinist det siste året Aleksander Aamodt Kilde røk et korsbånd under trening lørdag. Søndag var han gjennom en vellykket operasjon i Innsbruck. Det bekrefter landslagslege Marc Jacob Strauss til NRK. – Jeg har akkurat fått melding om at det har gått veldig fint. Alt gikk som forventet og det er positivt, sier Strauss. Han forteller videre at Kilde gjennomfører den første delen av rehabiliteringen i Innsbruck før han vender hjemover til Norge. Det forventes å ta minst ni måneder før Kilde er tilbake. – Under omstendighetene er han ved veldig godt mot. Det er en vanlig skade i alpint, så han skjønner hva det innebærer, sier Strauss.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.01.2021 18.42.12
Özil forlater Arsenal
Mesut Özil forteller til tyrkisk TV at han blir Fenerbahçe-spiller. Han forlater Arsenal uten å ha spilt en klubbkamp siden mars. Özil snakket om Fenerbahçe-overgangen i et intervju med den tyrkiske TV-kanalen NTV søndag. – Jeg er veldig glad, veldig spent. Gud har gitt meg sjansen til å ta på meg Fenerbahçe-drakten. Jeg kommer til å bære den med stolthet og gi alt for laget, sier Özil. (NTB)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.01.2021 18.14.31
Ikkje pallplass for Lorentzen
Håvard Holmefjord Lorentzen blei nummer fire i sprint-EM i Heerenveen. Han blei nummer fem på den avsluttande 1000-meteren. Thomas Krol og Hein Otterspeer sikra nederlandsk dobbelsiger, og tyske Joel Dufter tok bronsen. Verken Bjørn Magnussen eller Odin By Farstad fekk gå siste distansen på grunn av diskvalifikasjonar. Resultatlista ser du her. I kvinneklassa blei det også nederlandsk gull, ved Jutta Leerdam. Julie Nistad Samsonsen og Martine Ripsrud blei 12 og 14. Resultatlista.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.01.2021 17.58.08
Lindvik vann etter kjempehopp
Marius Lindvik vann hopprennet i Zakopane etter eit kjempehopp på 145,5 meter i andre omgang. Anze Laniek, som leia etter første omgang, makta ikkje å svare, og blei slått med 2,3 poeng. Robert landa på 141 meter i andre omgang, og enda på tredjeplass. Daniel André Tande blei nummer 10. Verdscupleiar Halvor Egner Granerud fekk det ikkje til og blei berre nrummer 23.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.01.2021 17.44.43
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »