De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle

    Flere nyheter fra: NRK - SPORT
Bråstopp for Høgmo-toget i Europa
Europaeventyret til Per-Mathias Høgmo fikk en tung start torsdag. Häcken tapte 1-5 borte mot skotske Aberdeen i kvalifiseringen til Serieligaen. Häcken står med tre strake seirer under Høgmos ledelse i Allsvenskan, men ute i Europa ble det langt tyngre. Aberdeen tok kontrollen fra start og så seg aldri tilbake. Andy Considine sendte vertene i føringen etter 28 minutter. Rett før pause pekte dommeren på straffemerket, og Lewis Ferguson doblet til 2-0 på perfekt vis. Åtte minutter ut i andre omgang noterte Ferguson seg for sin andre scoring for kvelden. Häcken reduserte til 1-3 ved Alexander Jeremejeff kort tid etter, men det hjalp lite for svenskene. På tampen sørget Christian Ramirez og Connor McLennan for at Aberdeen vant hele 5-1. Drømmen om å ta seg videre til neste runde av kvalifiseringen ser dermed umulig ut for Høgmos lag. Returoppgjøret spilles i Göteborg neste uke.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 23.00.52
Kapteinene strålte for Bodø/Glimt
Et Bodø/Glimt-lag i en tøff periode fikk en opptur mot Islandske Valur i andre kvalifiseringsrunde i Serieligaen. På Island var det kapteinene som sto for skåringene. Ulrik Saltnes og Patrick Berg bytter ofte på hvem som har kapteinsbindet for nordlendingene. I dag var det Saltnes som bar det, og det var han som åpnet ballet. Fem minutter før hvilen dunket han inn 1-0 fra ti meter. Andreomgang var ikke mange minuttene gammel da Berg viste hvor kald han kan være fra straffemerket og doblet ledelsen. Samme man satte inn kampens siste på lekkert vis fire minutter senere, assistert av Saltnes. Bodø/Glimt tar med det med seg et strålende resultat fra Island før returoppgjøret på Aspmyra skal spilles om en uke.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 22.55.19
Én god omgang var nok for Rosenborg
Det startet trått for Rosenborg i deres bortemøte med islandske FH Hafnarfjördur torsdag kveld. Åpningen var tam og hjemmelaget så best ut før hvilen. Et stolpetreff og en annullert skåring skremte nok Åge Hareides menn, men de holdt til 0-0 til pause. Etter hvilen kviknet trønderne til. Et kvarter inn i omgangen satte danske Carlo Holse inn kampens første. Kamphanen Dino Islamovic kranglet inn nummer to ti minutter senere. Flere skåringer ble det ikke på Island og Rosenborg har sikret seg et solid utgangspunkt før returoppgjøret om en uke. I en eventuell neste kvalifiseringsrunde vil de møte slovenske Domzale eller finske Honka Espoo.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 22.48.12
Vålerenga rundspilt av KAA Gent
Det ble en blytung torsdags kveld i Belgia for Vålerenga da de møtte KAA Gent. Laget som endte på syvendeplass i den belgiske toppdivisjonen forrige sesong hadde få vansker mot et tamt Vålerenga-lag. Første skåring kom etter drøyt ti minutter spill da Gianni Bruno nikket inn 1-0. Fem minutter før hvilen doblet Tarik Tissoudali ledelsen. Vålerenga protesterte kraftig og ønsket målet avvinket for offside, men fikk ikke medhold. Danske Andrew Hjulsager assisterte begge skåringene. Etter pause hamret Gent-kaptein Vadis Odjidja-Ofoe inn kampens vakreste skåring da han fant krysset bak en sjanseløs Vålerenga-målvakt. Ydmykelsen ble komplett da innbytter Yonas Malede satte inn kampens siste like før slutt. Vålerenga får en ekstremt vrien oppgave i returoppgjøret om en uke, da de må skåre minimum fire for å avansere i kvalifiseringen til Serieligaen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 22.21.24
Ordemann fikk vrien OL-trekning
Richard Ordemann får en tøff motstander i jordanske Saleh Elsharabaty i første runde av OL-turneringen i taekwondo. Trekningen ble klar torsdag. Nannestad-utøveren er Norges første mannlige OL-deltaker i taekwondo. I Tokyo skal han kjempe i -80-kilosklassen, og mandag skjer debuten mot Elsharabaty. Det er en motstander Ordemann har møtt to ganger tidligere. Ved begge anledninger har 27-åringen kommet til kort. Elsharabaty er rangert som nummer seks i verden, mens Ordemann ligger på 11.-plass. (NTB)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 20.51.23
Molde banket sveitsisk motstand
Molde fikk sveitsiske Servette til å se ut som et norsk førstedivisjonslag da de feide dem av eget kunstgress på torsdag. Kampen var den første av to oppgjør i den andre av fire kvalifiserende runder som kan gi spill i UEFAs nye turnering, Serieligaen. Kun syv minutter tok det før Ola Brynhildsen stanget inn første skåring. Drøyt 20 minutter senere gjorde Ohi Omoijuanfo det samme. Et kvarter inn i andreomgang banket Magnus Wolff Eikrem inn kampens siste skåring på lekkert vis. Molde tar med det med seg et strålende utgangspunkt når de skal til Genève om en uke for å spille returoppgjøret. Skulle de gå videre til tredje kvalifiseringsrunde vil de møte tyrkiske Trabzonspor.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 19.52.41
Tsjekkias statsminister reagerer
Fire utøvere er hittil rammet av koronautbruddet i Tsjekkias OL-tropp. Syklisten Michal Schlegel er siste tilskudd på lista. Totalt har seks personer i Tsjekkia-leiren fått påvist korona. Fire av dem er utøvere. Landets statsminister Andrej Babis har omtalt situasjonen som en «skandale». – Jeg liker ikke dette i det hele tatt. Jeg forstår ikke hvordan det kan skje, sier Babis. Han går først og fremst til angrep på lagets OL-lege Vlastimil Voracek. Han er blant de smittende og dro til Tokyo uvaksinert. – Vi jobber videre for å overbevise folk om å vaksinere seg. Det at legen ikke var vaksinert, er framfor alt urettferdig overfor utøverne, sier den tsjekkiske statsministeren.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 19.36.37
OL-håpet droppa trening for brus og PlayStation
Kjetil Borch mista totalt treningslysta da OL blei utsett. Det førte til at roaren ikkje trente på dryge to månader inn mot den viktige OL-sesongen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 18.50.53
Får ikke spille med hjertestarter
Christian Eriksen kan ikke spille i Serie A så lenge han har en innoperert hjerterstarter, sier et medlem i den medisinske komiteen i Italias fotballforbund. Francesco Braconaro bekrefter i et intervju med Radio Kiss Kiss at italienske regler nekter Eriksen å spille toppfotball med hjertestarter. – Christian Eriksen kan ikke få tillatelse til å spille i Italia, sier komitémedlemmet. VG var først ute med å omtale saken i Norge.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 18.33.58
Guinea til OL likevel
Guinea gjør helomvending og sender utøvere til OL. Det skjer under ett døgn etter at det vestafrikanske landet ville trekke seg på grunn av koronafrykt. Det er Guineas sportsminister Sanoussy Bantama Sow som torsdag bekrefter at landet likevel skal delta med fem utøvere i Tokyo-lekene. – Etter at helsemyndighetene har bekreftet at det er trygt, gir regjeringen utøverne tillatelse til å delta, sier han i en pressemelding. Guineas OL-lag består av følgende utøvere: Fatoumata Yarie Camara (bryting), Mamadou Samba Bah (Judo), Fatoumata Kamarana Toure og Mamadou Tahirou Bah (svømming), og Aissata Deen Conte (100 meter sprint. (NTB)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 17.26.08
Mol og Sørum testet OL-arenaen
Anders Mol (24) og Christian Sørum (25) prøvde torsdag OL-stadionet for sandvolleyball i Tokyo for første gang. Stjerneduoen likte det de så. Torsdag kveld testet Mol og Sørum arenaen med litt treningsspill mot Italia. Det var første gang at nordmennene tok banen i nærmere øyesyn. – Det var veldig gøy. Jeg har lenge sett fram til å få spille på Shiokaze Park, sier Mol til NTB. – Det var mye sand på banen. Her det ekstreme lyskastere og mer vind enn jeg hadde trodd. Det var litt drag i vinden, men uansett er det en fantastisk stadion med fin sand og en utrolig fin tribune. Det blir en morsom opplevelse, mener Sørum. (NTB)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 17.20.14
Signerte langtidsavtale med Arsenal
Emile Smith Rowe (20) tok Arsenal-supporterne med storm forrige sesong. Torsdag forlenget han med barndomsklubben. Arsenal bekrefter den nye langtidsavtalen på sine nettsider. Den offensive midtbanespilleren har vært i klubben siden han var ni år gammel og har gått alle gradene gjennom Arsenals fotballakademi. – Som vi alle kunne se forrige sesong, er Emile en meget intelligent spiller med masse ferdigheter, sier Arsenal-manager Mikel Arteta.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 17.16.32
WHO-sjefen støtter OL
Bare dager etter at OL-sjefen Toshiro Muto advarte om at Tokyo-OL kunne bli avlyst hvis smittetallene i byen fortsatte å stige, kommer nå direktøren i Verdens helseorganisasjon, Tedros Adhanom Ghebreyesus, med sin velsignelse av lekene. – OL bringer nasjoner sammen for å konkurrere slik at utøverne kan leve opp til det olympiske mottoet om å være høyere, raskere, sterkere og sammen, sier WHO-direktøren. WHO har assistert arrangøren med å skape et så trygt arrangement som mulig, og Adhanom Ghebreyesus var med IOC-medlemmene i Tokyo før starten av lekene. Der la han vekt på at OL-mottoet også må brukes når verden nedkjemper koronaviruset.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 16.47.02
Hattrick av Richarlison for Brasil
Richarlison scora tre gonger før det var spela ein halv time då Brasil slo Tyskland 4-2 i den olympiske fotballtuneringa for menn. Everton-spissen scora etter 7, 22 og 30 minutt. Mattheus Cunha kunne sett inn det fjerde like før pause, men bomma på straffen. Nadiem Amiri reduserte etter 57 minutt, men like etter fekk Maximilian Arnold sitt andre gule kort og måtte av bana. Likevel reduserte Tyskland endå ein gong, ved Ragnar Asche, og gjorde det spennande mot slutten. Men Paulinho kontra inn 4-2 fire minutt på overtid.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 15.26.25
Hattrick av Richarlison på 23 minut
Richarlison scora tre gonger før det var spela ein halv time då Brasil slo Tyskland 4-2 i den olympiske fotballtuneringa for menn. Everton-spissen scora etter 7, 22 og 30 minutt. Mattheus Cunha kunne sett inn det fjerde like før pause, men bomma på straffen. Nadiem Amiri reduserte etter 57 minutt, men like etter fekk Maximilian Arnold sitt andre gule kort og måtte av bana. Likevel reduserte Tyskland endå ein gong, ved Ragnar Asche, og gjorde det spennande mot slutten. Men Paulinho kontra inn 4-2 fire minutt på overtid.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 15.26.25
Hockeykaptein får bere regnbogeband
Kapteinen for Tysklands landhockey-lag, Nike Lorenz, får lov å bere regnbogefarga band på sokkane sine under OL-kampane. Det har både IOC og det tyske forbundet godkjent. Regnbogefargane skal vise støtte til lesbiske, homofile, biseksuelle og transseksuelle, melder Insidethegames. Det deltek minst 160 utøvarar som definerer seg innanfor desse gruppene, og som er opne om det. Det er olympisk rekord, ifølgje telegrambyrået Reuters. Det er det hittil nyaste teiknet på aktivisme under OL, etter at IOC nyleg mjuka opp regelen som forbyr «politisk, religiøs og rasistisk propaganda». Tidlegare har IOC gitt løyve til at fotballspelarar kan gå ned på kne under nasjonalsongane før kampstart. Spelarar frå fem lag har gjort dette, og Australia hadde med eit flagg til støtte for aborginarane – Australias urfolk.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 15.02.37
Femte tsjekkiske smittetilfelle
Endå ein tsjekkisk sandvolleyballspelar er smitta av covid-19. Marketa Slokova-Nausch er den femte smitta i Tsjekkias OL-leir. To av dei tidlegare er også i sandvolleyball-laget: Ein mannleg spelar og trenaren. Slukova-Nausch er kona til trenaren. Dei to siste smitta er ein bordtennisspelar og lagets lege.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 14.34.30
Australia overraska mot Argentina
Australia opna med ein overraskande siger på 2-0 over Argentina i mennens fotball i Sapporo torsdag. Lachlan Wales scora etter 14 minutt, og like før pause blei Argentinas Francisco Ortega utvist etter sitt andre gule kort. Marco Tilio dobla for Australia ti minutt før slutt.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 14.25.39
Omfattende kvalifiseringsjuks i friidrett – avslørt rett før OL-starten
Dagen før OL-ilden tennes, har den uavhengige organisasjonen som ivaretar «fair play» i friidrett underkjent åtte kvalifiseringsresultater – etter tips om omfattende juks.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 12.42.52
Ruud videre til kvartfinalen
Casper Ruud fulgte opp forrige ukes ATP-triumf i Båstad med å slå østerrikeren Dennis Novak i en tøff duell i sveitsiske Gstaad. 2.-rundekampen mellom de to tennisspillerne var over på drøyt halvannen time og endte 6-4, 7-6 (7-5) i nordmannens favør. Seieren over den 124.-rankede østerrikeren kom ikke billig. Gjennom store deler av kampen slet Ruud med å utfordre Novak på østerrikerens serve. Ruud hadde tre bruddballer i sjette game, men måtte vente til tiende game før han endelig klarte å bryte motstanderen. Dermed endte settet 6-4. (NTB)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 12.16.48
Pangstart for Mexico
Mexicos fotballherrer åpnet OL med 4-1-seier over Frankrike etter en målrik 2. omgang. Det sto 0-0 til pause i åpningskampen i gruppe A, men det skulle vise seg at mexicanerne da hadde mye udetonert krutt på lager. Ernesto Vega scoret før to minutter av annen omgang var spilt, og åtte minutter senere doblet Francisco Cordova ledelsen. Veteranen André-Pierre Gignac reduserte senere for Frankrike på et straffespark, men sene scoringer av Uriel Antuna og Eduardo Aguirre trygget seieren for Mexico. (NTB)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 12.06.50
Spania snublet mot Egypt
Spanias fotballandslag sparket i gang OL da de møtte Egypt. Med stjerner som Dani Olmo, Marco Asensio og Pedri, var spanjolene store favoritter. Men de klarte ikke å innfri, og kampen endte 0-0 etter en sjansefattig affære. Spania måtte imidlertid gå av banen med en ekstra bitter følelse, da både Oscar Mingueza og Dani Ceballos måtte gå av med skade.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 11.31.59
TV 2: Søderlund klar for Brann
Alexander Søderlund er klar for Brann, melder TV 2.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 10.28.27
Full kontroll i generalprøven
De norske håndballjentene kontrollerte Ungarn og vant 32-22 i den siste testkampen før OL. Norge var klart bedre enn ungarerne og sikret seg en klar ledelse i 1.-omgangen. Den første norske gruppekampen spilles søndag mot sterke Sør-Korea.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 09.39.19
Deilas New York City vant
Etter å ha tapt de to siste kampene, slo Ronny Deilas New York City tilbake og er tilbake på vinnersporet etter 1-0-seier over Montreal i MLS. Ronny Deilas lag tapte for nettopp Montreal så sent som for to uker siden, men slo natt til torsdag norsk tid tilbake. New York City ligger nå på 7. plass etter seieren.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 07.35.09
Sparket etter holocaust-vitsing
Sjefen for åpningsseremonien under sommerlekene i Tokyo fikk sparken kun dagen før seremonien finner sted på grunn av harselering med holocaust. Hendelsen, som nå har kostet Kentaro Kobayashi jobben som sjef for åpningsseremonien, skjedde i 1998. Det er et gammelt videoklipp som har kommet fram i lyset, der Kobayashi skal ha tullet med holocaust på et humorprogram. – Det kom fram at han under en tidligere opptreden brukte ord som gjorde latter ut av et historisk faktum, sa OL-sjef Seiko Hashimoto på et pressemøte torsdag. (NTB)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 07.15.08
Noregs mest ukjende OL-deltakar
Robert Hamara er med i ei eksklusiv gruppe som skal dømme karatekampane i OL. Dersom han kjem seg til Tokyo i tide, vel å merke.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 06.11.53
Guinea trekker seg fra OL
Guinea avstår fra å delta i årets sommerleker i Tokyo. Landets myndigheter peker på koronafrykt, men lokale medier hevder økonomiske problemer ligger bak. Sportsministeren til det vestafrikanske landet kunngjorde onsdag at Guinea ikke stiller med utøvere til start i Tokyo-OL. «På grunn av et oppsving av nye koronavarianter har regjeringen, med bakgrunn i bekymring for utøvernes helse, dessverre besluttet å avlyse Guineas OL-deltakelse», skriver Sanoussy Bantama Sow i et brev adressert til presidenten i landets olympiske komité. Nyhetsbyrået AFP skal selv ha sett et utkast av brevet. Men en kilde tett på de nasjonale myndighetene mener å vite at årsaken er økonomisk og har ingenting med frykt for koronaviruset å gjøre. «Myndighetene har ikke råd», skal kilden ha uttalt ifølge nyhetsbyrået AFP. (NTB)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.07.2021 23.22.25
Løp for livet som tolvåring – nå skal han løpe for OL-medalje
Han gjemte seg i busker og spiste frukten han fant. 1500-meterløperens historie er sterk, men dessverre representativ, sier flyktninghjelpen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.07.2021 21.25.59
Selvmål reddet Haugesund
Sandefjord ville tilbake på vinnersporet mot Haugesund, men måtte ta til takke med 1-1 onsdag. Et selvmål fra Alexander Ruud Tveter sørget for uavgjort. Haugesund har slitt på bortebane denne sesongen. Onsdag møtte de et hjemmesterkt Sandefjord, som kom til kampen med tre strake seirer på eget underlag. Sandefjord var best i en relativt sjansefattig 1. omgang, og vertene tok fortjent ledelsen ved Sander Risan Mørk etter 23 minutter. Men med ledelsen til pause lettet Sandefjord på trykket og lot Haugesund komme inn i kampen igjen etter hvilen. Det resulterte i utligning på dødball etter selvmål av Alexander Ruud Tveter. (NTB)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.07.2021 21.08.58
Thomassen reddet Sarpsborg 08
Joachim Thomassen reddet Sarpsborg 08 syv og et halvt minutt på overtid mot Mjøndalen i eliteserien onsdag kveld. Thomassen banket inn målet på en volley og reddet dermed ett poeng. Dermed rotet Mjøndalen bort to meget viktige poeng. De hadde ledet kampen i 95 minutter, men endte altså med å ta med seg kun ett poeng fra bunnoppgjøret. De to lagene ligger på henholdsvis 12. og 13. plass.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.07.2021 21.03.18
Enorm keepertabbe i LSK-seier
Stabæk og deres nye trener Eirik Kjønø er på desperat poengjakt, og hadde en god mulighet til å klatre opp fra jumboplass i hjemmekampen mot Lillestrøm. Det startet på verst tenkelig vis for Stabæk da keeper Marcus Sandberg slapp et enkelt skudd fra Lillestrøms Ifeanyi Mathew mellom bena. En keepertabbe YouTube verdig, men dessverre for Stabæk skulle skåringen vise seg å bli avgjørende. For selv om Oliver Edvardsen og Herman Geelmuyden leverte to perlescoringer, klarte ikke Stabæk i å hindre Thomas Lehne Olsen fra å bli tomålsskårer. LSK-spissen var frempå to ganger med kun fem minutters mellomrom og sørget for at Lillestrøm til slutt vant 3–2 på Nadderud. Dermed er Stabæk fortsatt sist i Eliteserien. De er ett poeng bak Brann, men med to kamper mindre spilt enn bergenserne. Lillestrøm på sin side har ikke tapt siden slutten av mai og fortsetter å klatre på tabellen. Kanarifuglene er nummer seks og har kun to poeng opp til medaljeplass for øyeblikket.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.07.2021 20.54.43
Strømsgodset herjet mot Odd
Strømsgodset kjørte over Odd i eliteserien onsdag kveld. Det var 0-0 til pause, men etter hvilen var laget fra Drammen langt bedre enn gjestene. Først sendte Jack Ipalibo et knallhardt langskudd inn i nærmeste hjørne. Deretter doblet 18 år gamle Tobias Gulliksen etter et lekkert Godset-angrep. Herman Stengel satte kampens siste mål. Odd-keeper Sondre Rossbach feilberegnet stygt på et frispark fra langt hold. Frisparket fra Stengel skrudde dermed over keeper og inn i lengste hjørne. Dermed er Godset fortsatt ubeseiret på hjemmebane denne sesongen. De ligger nå på åttendeplass, rett foran nettopp Odd.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.07.2021 20.54.00
Toppsprinter utestengt – mister OL
Alex Quiñónez fra Ecuador får konkurransenekt i tolv måneder for brudd på dopingbestemmelsene. I 2019 tok han VM-bronse på 200 meter. Det er friidrettens integritetsenhet (AUI) som straffer Quiñonez. Han ble i juni suspendert i påvente av en offisiell avgjørelse. Toppidrettsutøvere er pålagt å oppgi hvor de befinner seg til enhver tid og være tilgjengelig for tilfeldig dopingkontroll. Fravær ved tre separate anledninger i løpet av en periode over tolv måneder fører til utestengelse. Quiñonez uteble fra dopingprøve 2. juni 2020, 28. september 2020 og 19. mai i år. Dommen trer i kraft med umiddelbar virkning. Dermed mister den lynhurtige ecuadorianeren muligheten til å kjempe om edelt metall i OL. (NTB)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.07.2021 19.30.24
Kristoffer Ajer klar for Brentford
Landslagsstopper Kristoffer Ajer (23) skifter ut Celtic med Brentford og skal spille i Premier League kommende sesong. Det bekrefter landslagsprofilen selv overfor NTB onsdag kveld. Ajers ventede overgang til den nyopprykkede Premier League-klubben er dermed i boks. Ifølge britiske medier betaler Brentford rundt 164 millioner kroner (13,5 millioner pund) for nordmannen. – Dette er en guttedrøm som går i oppfyllelse. Å spille i Premier League er noe jeg har drømt om lenge. Jeg gleder meg veldig, sier en henrykt Ajer til NTB. Brentford bekrefter også selv på sine hjemmesider at de har sikret seg signaturen til nordmannen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.07.2021 19.01.16
Tidligere United-spiller i trøbbel
Den tidligere Premier League-profilen Marcos Rojo blir etterforsket av brasiliansk politi for å ha slått en vakt etter en Copa Libertadores-kamp. Argentineren, som har en fortid i Manchester United, er blant fem Boca Juniors-spillere som er under etterforskning for overfall, kroppsskade og hærverk på offentlig eiendom. Det argentinske storlaget røk natt til onsdag norsk tid ut av Copa Libertadores. Flere på Boca Juniors-laget prøvde angivelig å bryte seg inn i dommergarderoben etter kampslutt, og det forsøkte lokale sikkerhetsvakter å sette en stopper for. Boca-spillerne gikk så til angrep på vaktene som holdt dem igjen. En rekke oppsiktsvekkende scener ble filmet og publisert i sosiale medier i etterkant av tumultene. I en av videoene kan man tydelig se at den tidligere United-spilleren Rojo slår til en av vaktene i ansiktet med full kraft. Lokalt politi måtte ty til tåregass for å roe de illsinte argentinske spillerne. (NTB)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.07.2021 17.57.13
Flere OL-utøvere koronasmittet
Verdensener i leirdueskyting, Amber Hill, og fire andre utøvere er ute av OL etter å ha fått påvist koronasmitte. Den 23-årige briten Hill, som var blant favorittene i skeet i Tokyo-lekene, sier at hun er helt knust over ikke å kunne delta. Hun har testet positivt for koronavirus før den planlagte avreisen til Japan. Også den chilenske taekwondoutøveren Fernanda Aguirre, den nederlandske skateboardstjernen Candy Jacobs og en amerikansk sandvolleyballspiller måtte trekke seg fra lekene på grunn av positive virustester. Sandvolleyballspilleren skal være Taylor Crabb, melder nyhetsbyrået AP. Noen timer senere ble det bekreftet nok et smittetilfelle. Pavel Sirucek testet positivt like før trekningen av OLs bordtennisturnering, og tsjekkeren blir dermed ikke å se i aksjon i Tokyo. (NTB)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.07.2021 17.07.13
Ble kjent for sine uvanlige hender – nå hylles han av hele USA etter idrettsbragd
Giannis Antetokounmpo scoret nesten halvparten av sitt lags poeng da Milwaukee Bucks vant NBA-finalen 4–2 i kamper mot Phoenix Suns. Grekeren med nigerianske aner har hatt en helt spesiell vei til trofeer og anerkjennelse.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.07.2021 16.39.33
Har lest om massiv OL-misnøye – lurer på hvor motstanderne er
TOKYO (NRK): Motstanden er massiv i Japan mot OL i Tokyo. Men Karsten Warholm, Amalie Iuel og andre norske stjerner forteller om møter med utelukkende fornøyde japanere.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.07.2021 15.10.15
BT: – Søderlund nærmer seg Brann
Alexander Søderlund nærmer seg en avtale med Brann. Det melder Bergens Tidende. Tidligere i sommer ble det kjent at Søderlund hadde brutt kontrakten med tyrkiske Caykur Rizespor. 33-åringen, med fortid i blant andre Haugesund og Rosenborg, har dermed stått fritt til å diskutere med andre klubber.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.07.2021 14.46.09
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »