De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2020 - 2019 - 2018 - Alle

    Flere nyheter fra: NRK - SPORT
Nesten kun nordmenn i sesongstarten
De nasjonale sesongåpningsrennene i skiskyting og langrenn går under strenge koronaregler, uten publikum og med nesten utelukkende norsk deltakelse. Det er avklart etter de siste innstrammingene som kom denne uka. De eneste utenlandske løperne som kommer til å delta i sesongåpningen, er de som allerede bor og trener i Norge. Til skiskytternes sesongåpning om to uker var det egentlig ventet deltakelse fra en rekke utenlandske løpere. Men med nye regler som gir ti dagers karantene ved innreise til Norge, blir det umulig.
Idag. / 1 time og 14 minutter gammel
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 30.10.2020 13.22.03
Vellykket operasjon for van Dijk
Midtstopper Virgil van Dijk har gjennomgått en vellykket kneoperasjon etter skaden han pådro seg mot Everton, opplyser Liverpool. Van Dijk ble hardt taklet av Everton-keeper Jordan Pickford 17. oktober, og det ble klart at han pådro seg en korsbåndskade i kneet. Nederlenderen vil være på sidelinjen lenge, kanskje resten av sesongen. Foreløpig er det ikke kommunisert hvor lang tid det vil ta.
Idag. / 1 time og 14 minutter gammel
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 30.10.2020 12.36.54
Kun 20 tilskuere for HamKam
På HamKams to neste hjemmekamper blir det ikke tillatt flere enn 20 tilskuere på grunn av økende smitte i regionen. Til søndagens kamp mot Åsane, samt kampen mot Ull/Kisa 7. november, er det kun personer fra supporterklubben (Banden) som får slippe inn, opplyser klubben på sine nettsider.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 30.10.2020 11.58.01
Fortsetter i formel 1-sirkuset
Kimi Räikkönen, mannen som har kjørt flest VM-runder i formel 1, tar en ny sesong for Alfa Romeo i 2021. Räikkönen debuterte i formel 1 i 2001, og denne sesongen tok han rekorden for flest løp da han deltok for 327. gang i VM-runden på Nürburgring.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 30.10.2020 11.04.38
Fannemel frykter for karrieren
Skihopperen Anders Fannemel har gjennomgått tre kneoperasjoner og har fortsatt problemer. Årets utsatte NM går uten 29-åringen. – Jeg hadde et mål om å hoppe i august. Men i løpet av august og september begynte jeg å få mer og mer vondt i kneet. Det holder seg vondt og dårlig fortsatt, forteller Fannemel til Dagbladet. Han legger til at han begynner å frykte at karrieren kan være over. Forrige sesong deltok ikke Fannemel i noen renn, men han ble likevel tatt ut på hopplandslaget i juni. Nå ser det ut til at hopprennene før jul også vil gå uten Fannemel.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 30.10.2020 09.48.11
No veit Tandrevold kva som gjekk gale under kollapsen
Ingrid Landmark Tandrevold (24) var knust etter NM i rulleskiskyting på Voss. No har ho funne ut kva som førte til smellen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 30.10.2020 06.06.10
Pangstart for Molde i Europa - Ohi nok ein gang matchvinnar
Molde har fått ein strålande start på Europaligaen etter sin andre siger på rad i turneringa. Men laget sløste lenge med sjansane mot Rapid Wien.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 29.10.2020 22.54.49
Sjokktap for Tottenham
Simen Juklerød og hans Royal Antwerpen flyr høyt for tiden. Torsdag vant den belgiske serielederen 1-0 over Tottenham i europaligaen. Laget topper dermed sin gruppe med full pott, etter å ha vunnet åpningskampen i Bulgaria forrige uke. Da var Juklerød så god at Uefa ga ham plass på rundens lag. (NTB)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 29.10.2020 21.50.43
Scoringsdobbel for Elyounoussi
Mohammed Elyounoussi scoret begge Celtics mål da det skotske laget spilte 2-2 mot franske Lille i Europaligaen. Nordmannen gav laget sitt en 2-0-ledelse etter første omgang. Men Lille klarte å score to ganger etter pause og utilknet. Kristoffer Ajer måtte ut med skade for Celtic.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 29.10.2020 21.18.17
Bakenga langar ut mot «naive leiarar» - meiner det skjer rasisme i fotballen fleire gonger i veka
Mushaga Bakenga blir lei seg når han får høyre historiene om rasisme i barnefotballen. Likevel er han langt ifrå sjokkert. Han reagerer derimot sterkt på at rasismen blir dyssa ned.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 29.10.2020 21.07.09
Ajer byttet ut med skade
Kristoffer Ajer måtte av banen for Celtic i europaligakampen mot Lille torsdag. Det kan være snakk om en lyskeskade. Nordmannen har hatt et brutalt kampprogram den siste måneden. Han startet torsdag sin niende kamp for klubb- og landslag siden 1. oktober. (NTB)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 29.10.2020 20.36.46
Ødegaard tilbake i lett trening
I følge Real Madrid deltok Martin Ødegaard på lett utetrening torsdag. Dermed kan han ha tatt et steg nærmere spill for Real Madrid igjen etter to uker på sidelinjen. Fredag er det to uker siden klubben meddelte at nordmannen hadde pådratt seg en skade i den høyre leggen. (NTB)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 29.10.2020 19.08.26
Ackermann etappevinner i Vueltaen
Sam Bennett syklet først over mål i den 9. etappen av Vuelta a España, men mistet seieren etter at TV-bildene viste at han dyttet Emils Liepins.i feltet tidligere på etappen. Dermed gikk seieren til Pascal Ackermann fra Tyskland.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 29.10.2020 18.31.03
Aron Dønnum forlenget med Vålerenga
Aron Dønnum har forlenget kontrakten med eliteserieklubben Vålerenga til 2024. – Jeg vil at Vålerenga skal sitte igjen med noe om jeg blir solgt, sier han. I begynnelsen av september gikk en overgang til italienske Lecce i vasken. 22 år gamle Dønnums opprinnelige kontrakt med Oslo-klubben varte ut 2021. Nå er den forlenget til juli 2024. – Det er en veldig viktig signering for oss, og det at han skriver under på en så lang kontrakt viser Arons kjærlighet til Vålerenga, sier Dag-Eilev Fagermo til Vålerengas nettsted.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 29.10.2020 15.32.20
Dyre koronatester skaper problemer
USA er blant nasjonene som ikke har råd til å delta i alle verdenscuphelgene i langrenn på grunn av kostnaden for koronatesting, skriver Aftonbladet. Ifølge avisen må flere nasjonale skiforbund regne nøye på hvilke konkurranser de har råd til å delta i den kommende vinteren. For utøvere må testes én gang før avreise og én gang etter ankomst. Med en prislapp på rundt 1500 kroner per test, blir det store beløp. – Det er en stor uro vi har. Sparepengene våre kommer bare til å rekke til halve vinteren. Vi må virkelig håpe på enklere og billigere tester framover, sier USAs landslagssjef Chris Grover til Aftonbladet.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 29.10.2020 14.53.46
Fana møter Vipers
Vipers Kristiansand blir tar imot Fana i NM-semifinalen i håndball for kvinner. I den andre semifinalen tar Fredrikstad imot Sola. Det ble klart i trekningen som ble foretatt i Norges Håndballforbunds lokaler torsdag ettermiddag. Semifinalene i håndball-NM spilles onsdag 11. november.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 29.10.2020 12.32.45
Ingebrigtsen venter på korona-svar
Brann-trener Kåre Ingebrigtsen venter på svar på en koronatest før han kan vende tilbake til Brann stadion. Assistent Eirik Horneland leder laget fram til det. – Kåre har meldt fra om at han har milde forkjølelsessymptomer. Med tanke på situasjonen vi står i med koronaviruset, tar vi ingen sjanser opp mot spillergruppen. Han testet seg onsdag morgen, og fram til han har fått et negativt svar tilbake, holder han seg borte fra stadion og treninger, sier lege i Brann, Magnus Myntevik, til klubbens nettsted.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 29.10.2020 11.35.50
Må vente på v-cupdebuten
Den svenske skiyndlingen Stina Nilsson, som har byttet idrett fra langrenn til skiskyting, er ikke god nok til å konkurrere i verdenscupen riktig ennå. Det fastslår Nilsson selv og landslagstrener Johannes Lukas overfor avisen Dagens Nyheter. Skiskytternes verdenscupåpning skjer i finske Kontiolahti 27. november. Der blir 27-åringen Nilsson ikke å se på startstreken.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 29.10.2020 10.33.50
Stortinget kriminaliserer doping
En samlet justiskomité står bak et forslag som vil gjøre doping i idretten ulovlig og som åpner for å ta premiepenger fra dopingdømte utøvere, melder NTB. Dermed ligger det an til at doping får plass i norsk strafferett, et forslag som ble fremmet i kjølvannet av dopingskandalen under ski-VM i Østerrike 2019, da flere utøvere ble tatt for å ha bloddopet seg. – For at norsk politi skal kunne gjøre som sine kollegaer i Østerrike, så kreves det lovendringer. Det gjør vi nå, sier Høyres justispolitiske talsperson, Peter Frølich til Nationen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 29.10.2020 08.15.53
Nguen scoret i mesterligaen
Takket være mål fra norske Tokmac Nguen og ivorianske Franck Boli (tidligere Stabæk-spiller) greide ungarske Ferencváros 2–2 mot ukarinske Dinamo Kiev i mesterligaen tirsdag kveld. Viktor Tsygankov og Carlos De Pena hadde sendt Dinamo opp i 2-0 før pausen. Gjestene virket på vei mot en klar seier, men det ville ikke Nguen ha noe av. Kvarteret etter pausen fikk den tidligere Strømsgodset-spilleren ballen fra Oleksander Zubkov ute på siden, dempet, vendte og smelte den i lengste hjørne utakbart for keeper, beskriver NTB. – Jeg har ikke fått sett den ordentlig, men jeg fikk en fin pasning fra Zubkov. Jeg tok en titt og så at midtbanespilleren som fulgte meg var litt langt unna, og så skjøt jeg, sa Tokmac til TV 2 fra garderoben. For Ferencváros var det første mesterligapoeng på 25 år.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 29.10.2020 06.11.04
Knuser legender med ellevilt skåringssnitt: Ronaldo 0, Messi 2 – Haaland 12
Etter overtidsmålet mot Zenit står Erling Braut Haaland (20) med 12 skåringar på 10 kampar i meisterligaen. Ingen har tidlegare vore i nærleiken.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 28.10.2020 23.10.39
Haaland med mål i Dortmund-siger
Erling Braut Haaland sluttar ikkje å skåre mål. Han måtte vente til overtid i meisterliga-kampen mot Zenit St. Petersburg. Det er Haaland sitt 12. mål på 10 meisterliga-kampar. Borussia Dortmund vann kampen 2-0. Jadon Sancho skåra gultrøyenes første på eit straffespark. Dortmund har no tre poeng etter to Meisterliga-kampar. I den andre kampen i gruppa spelte Club Brugge og Lazio 1-1. Dei ligg begge over Dortmund med fire poeng.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 28.10.2020 22.54.31
30 magiske minutter sikret kalasseier: – Beste fra United under Solskjær
Da Ole Gunnar Solskjær byttet inn duoen Marcus Rashford og Bruno Fernandes, tok det fullstendig fyr i mesterligamøtet med Leipzig.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 28.10.2020 22.53.08
Utskjelt spelar redda PSG
Paris Saint-Germain vann 2-0 mot Istanbul Basaksehir i meisterligaen. Dei franske meistrane sleit likevel lenge mot det tyrkiske laget. Med stjerner som Neymar og Kylian Mbappé, så var det likevel ein annan PSG-spelar som markerte seg. For Moise Kean skåra båe måla for PSG. Det smaka nok godt for den 20 år gamle Italienaren som førre sesong spelte i Everton. Der fekk han lite tillit og han blei denne sommaren lånt ut til det franske storlaget.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 28.10.2020 20.52.42
Kjellings Drammen rundspilt
Kristian Kjellings Drammen har hatt en godkjent start på årets eliteserie, men ble tidvis rundspilt av Kolstad da lagene møttes i eliteserien onsdag kveld. Drammen slet med mange tekniske feil, scoret bare 21 mål, og Kolstad vant til slutt 27-21. Drammen ligger på en tredjeplass på tabellen bak Elverum og ØIF Arendal, mens Kolstad er nummer syv. Samtidig vant Halden 33-31 hjemme mot Haslum, og Nærbø slo Sandefjord 33-27.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 28.10.2020 20.50.33
Nysigneringane blomstra for Chelsea
Chelsea slo Krasnodar komfortabelt 4-0 på bortebane i den andre gruppespel-kampen i meisterligaen. Callum Hudson-Odoi skåra det første. Så viste nysigneringane seg fram, først Timo Werner som sette inn 2-0 på straffespark. Like etter spelte han ballen til ein annan nykommar, da Hakim Ziyech sette inn det tredje. Rett før slutt la Christian Pulisic på til 4-0. Chelsea har med det fire poeng etter dei to første kampane, medan Krasnodar står med eitt poeng.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 28.10.2020 20.45.42
Sagosen toppscorer i stjernemøte
Sander Sagosen storspilte og scoret ni ganger i møtet mellom storlagene Kiel og Veszprém i håndballens mesterliga onsdag kveld. Kampen endte 31-31, og åtte av målene scoret Sagosen i den første omgangen. Det ble en jevn og spennende kamp, og selv om Kiel ledet mot slutten av andreomgang, greide ungarerne å slå tilbake og sikre uavgjort. Også Kiels andre nordmann, Harald Reinkind, var i målform og scoret fem ganger. Norske Kent-Robin Tønessen satt på benken for Veszprém. Begge lagene har fortsatt gode muligheter til å nå kvartfinalen i mesterligaen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 28.10.2020 20.30.21
Tromsø seiret over HamKam
Tromsø fikk med seg alle poengene da HamKam ble slått 3-1 i 1. divisjon onsdag. Jonas Enkerud scoret for HamKam, mens Mikael Ingebrigtsen og Jostein Gundersen scoret de to første for TIL. Kent-Are Antonsen fastsatte resultatet til 3-1 på straffe.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 28.10.2020 20.22.55
Tilskuere har ropt til oss at vi er dyr
De tre siste årene er det kun registrert 25 rasistiske hendelser i breddefotballen. Aristide Mutula Sagbakken (19) og Naftali Yakobo (19) er ikke en del av statistikken.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 28.10.2020 19.00.56
Ruud tapte mot stortalent
Casper Ruud (21) tapte mot stortalentet Jannik Sinner (19) i den første runden av ATP 500-turneringa i Wien. Det blei eit jamt første sett, men Ruud tapte til slutt 7-2 i tie break. Italienaren som er rangert som nummer 43 i verda vann det andre settet 6-3.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 28.10.2020 17.06.30
Dumoulin hoppar av Vueltaen
Tom Dumoulin var blant dei store favorittane i Vuelta a Espana. No kastar nederlendaren inn handkleet, står av rittet og avsluttar sykkelsesongen. Det stadfestar laget til nederlendaren, Jumbo-Visma, onsdag. Sju etappar er sykla i det som er årets siste store etapperitt. For Dumoulin har Vueltaen vorte eit gedigent vonbrot. 53.-plass, nesten 43 minutt bak samanlagt-leiar Richard Carapaz, var fasiten etter etappen på tysdag.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 28.10.2020 11.16.29
Utsetter EM-kvalifiseringskamp
Som følge av virussituasjonen kommer ikke Latvia til Norge for å møte Sander Sagosen i den første kampen i EM-kvalifiseringen 4. november. Det europeiske håndballforbundet (EHF) har besluttet å utsette kampen på ubestemt tid, opplyser Norges Håndballforbund. Åpningskampen i EM-kvalifiseringen mot Latvia skulle vært spilt i Nadderud Arena onsdag 4. november.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 28.10.2020 11.15.44
Barcelona sa ja til superliga
Barcelonas president Josep Maria Bartomeu sa måndag ja til tilbodet om å spele i ein ny superliga. Det opplyste klubbpresidenten i går, sasmtundes som han trekte seg frå jobben. I førre veke blei det kjent at det er planer om ein ny europeisk superliga med 18 klubbar frå dei største fotballnasjonane. Det er dei amerikanske eigarane av Liverpool og Manchester United som skal vere dei største pådrivarane, og FIFA skal også vere positiv. Ryktet om slike planer har dukka opp med ujamne mellomrom i mange år. Men Barcelonas offisielle ja blir betrakta som ei bombe, ifølgje danske Ekstrabladet. Superligaen kan kome til å starte allereie i 2022. Kampane skal gå parallelt med dei heimlege ligaene, men vil vere eit stort trugsmål mot meisterliga og europaliga, ifølgje opplysningar i Sky Sports. Bartomeu opplyste også at Barcelona støttar FIFAs forslag om utvida klubb-VM med 24 lag kvart fjerde år.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 28.10.2020 08.55.09
Dodgers` første triumf på 32 år
Los Angeles Dodgers slo Tampa Bay Rays 3-1 i den sjette finalekampen, og vann World Series i baseball med 4-2 i sigrar. Det er Dodgers` første triumf sidan 1988, etter å ha tapt finalen både i 2017 og 2018.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 28.10.2020 06.28.47
Tennisklubb føler seg lurt av «politisk spel»: – Rett og slett skammeleg
I over ti år har Holmenkollen Tennisklubb jobba med eit nytt, miljøvenleg anlegg, men no er planen stoppa. Årsaka er at det ligg i eit grøntområde.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 28.10.2020 06.13.14
Real Madrid reddet uavgjort
Real Madrid så ut til å gå mot sitt andre strake tap og få en verst tenkelig start på mesterligaens gruppespill. To sene scoringer av Karim Benzema og Casemiro tre minutter på overtid reddet ett poeng for spanjolene. Marcus Thuram scoret begge målene for Borussia Mönchengladbach.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 27.10.2020 22.58.26
Jota scoret Liverpool-mål 10 000
Uten angrepstriooen Sadio Mané, Roberto Firmino og Mohamed Salah brukte Liverpool tid på å bryte ned FC Midtjylland. Etter en svak første omgang var det Diogo Jota som scoret kampens første mål ti minutter ut i andre omgang. Det var Liverpools mål nummer 10 000 i alle turneringer. Anders Dreyer hadde kjempesjanser både tidlig og sent i kampen, men fikk ikke ballen i mål. I stedet satte innbytter Salah inn kampens andre mål på straffe.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 27.10.2020 22.54.43
Haugesund vant Rogalandskampen
Ibrahima Wadji ga Haugesund en knallsterk 1-0-seier borte mot Viking i rogalandsderbyet. Hjemmelagets rekke uten serietap stoppet på åtte kamper. Viking fikk ikke en lystig retur etter tre uker uten seriespill. Stavangerlaget måtte i en ufrivillig pause da Veton Berisha testet positivt for koronaviruset. Gjestene fra Haugesund tok ledelsen da første omgang var litt over halvspilt. Bruno Leite sendte en presis ball til Wadji, som lurte seg forbi Axel Andresson og scoret sikkert alene med Viking-keeper Iven Austbø.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 27.10.2020 22.28.28
Ronaldo fortsatt ute med korona
Cristiano Ronaldo er fortsatt koronasmittet og må stå over morgendagens stormøte i mesterligaen mot Barcelona. Portugiseren testet positivt etter landslagspausen for snaue to uker siden. Testene gjort i morges viste at portugiseren fortsatt var smittet.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 27.10.2020 20.57.02
Kimmichs perle ga Bayern-seier
Joshua Kimmich sikret tre poeng til Bayern München i Mesterligamøtet med Lokomotiv Moskva. Med ti minutter igjen å spille mottok han ballen feilvendt, bråsnudde og dundret ballen i mål på volley. Leon Goretzka hadde gitt gjestene ledelsen, mens Anton Miranchuk hadde utlignet midtveis i andre omgang.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 27.10.2020 20.47.28
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »