De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle
Nye, «rystende» detaljer
fire år gamle cleo smith har vært savnet i en uke. nå forteller piloten justin borg at jenta trolig var borte lenge før politiet ankom stedet.
Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: 23.10.2021 12.37.52
justin bieber i ny dokumentar: – vil skvise ut en gullklump
i «justin bieber: our world» sier popstjernen (27) til kona hailey bieber (24) at han egentlig ønsket barneforøkelse i løpet av 2021.
Kilde: VG Rampelys musikk | Publisert: 09.10.2021 08.41.58
Døde uker etter knockout
mma-utøveren justin thornton gikk bort denne uka, måneder etter å ha blitt slått ned i en brutal kamp.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 05.10.2021 20.20.49
Hovland måtte tåle sitt tredje tap
marginene har ikke vært på viktor hovlands side i ryder cup-debuten. han har ledet i alle fire parkamper, men utbyttet er bare et halvt poeng. lørdag ble det tap i foursome med bernd wiesberger, selv om den europeiske duoen tidlig ledet med tre hull. de var foran det meste av kampen, men justin thomas og jordan spieth slo hardt tilbake og vendte kampen i sin favør med seier på tre strake hull fra det 14. hullet. sammen med tommy fleetwood ga nordmannen noen timer senere bryson dechambeau og scottie scheffler hard kamp i fourball i vinden på whistling straits-banen. de tok ledelsen tre ganger, men igjen avgjorde amerikanerne ved å vinne 14., 15. og 16. hull. usa har dominert parspillet og leder 11-5 foran søndagens singlekamper, der vertsnasjonen trenger bare 3,5 av 12 mulige poeng for å vinne pokalen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 26.09.2021 11.15.11
Surt tap for Hovland i Ryder Cup
heller ikke i tredje forsøk greide viktor hovland å notere sin første seier i ryder cup i golf. sammen med bernd wiesberger ble det tap i foursome lørdag. den europeiske duoen ledet tidlig med tre hull og var foran det meste av duellen, men justin thomas og jordan spieth slo hardt tilbake og vendte kampen i sin favør med seier på tre strake hull fra det 14. hullet. fredag tapte hovland foursome sammen med paul casey mot den sterke duoen dustin johnson og collin morikawa, mens han fant tonen med tommy fleetwood i fourball og ledet mye av veien før det ble uavgjort mot justin thomas og patrick cantlay. med amerikansk 6-2-ledelse etter første dag trengte europa sårt poeng lørdag, men hjemmelaget vant tre av fire dueller og økte til 9-3. (©ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 25.09.2021 18.50.27
Ny Hovland-nedtur: Rotet bort stor ledelse
(usa – europa 9–3) viktor hovland og bernd wiesberger så ut til å sikre et kjærkomment poeng for det europeiske laget, men de klarte ikke å ta vare på den store ledelsen de fikk tidlig mot justin thomas og jordan spieth.
Kilde: VG Sport | Publisert: 25.09.2021 18.49.24
Hovland kritisk etter ny nedtur: – Bommet for mange putter
(usa – europa 9–3) viktor hovland og bernd wiesberger så ut til å sikre et kjærkomment poeng for det europeiske laget, men de klarte ikke å ta vare på den store ledelsen de fikk tidlig mot justin thomas og jordan spieth.
Kilde: VG Sport | Publisert: 25.09.2021 18.49.24
Kina og Canada gjorde byttehandel med USAs hjelp: Spionsiktede canadiere får komme hjem
canadas statsminister justin trudeau sier at to canadiske statsborgere er løslatt i kina og på vei hjem.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 25.09.2021 10.08.43
Hovland bidro til halvpoeng
viktor hovland og paul casey tapte den første duellen i foursome i ryder cup, men sammen med engelske tommy fleetwood i den andre parkampen gikk det bedre. de to ledet mot justin thomas og patrick cantlay i fourball, men amerikanerne utlignet mot slutten. – jeg skulle gjerne ha sørget for litt flere poeng i dag, men jeg tror ikke det er mulig å ha det mer gøy enn jeg hadde det med tommy i dag. jeg håper vi får en sjanse til å rette opp resultatet i morgen, sa hovland til sky sports. amerikanerne leder 6-2 etter første dag med parspill. europa er tittelforsvarer.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 25.09.2021 09.07.46
Hovland tidlig ut i Ryder Cup
viktor hovland spiller sammen med engelske paul casey når ryder cup i golf innleder fredag med fire foursomes-kamper. de får sylskarp motstand. det er 12 spillere på hvert lag i prestisjeduellen mellom usa og europa, og åtte av dem ble valgt til å delta i foursomes, der spillerne slår annenhver gang på samme ball. hovland og casey skal duellere med dustin johnson og collin morikawa. spillerne slår ut 14.21 norsk tid. johnson og morikawa er nummer to og tre på verdensrankingen. bare spanske jon rahm er foran dem. de andre duellene mellom europa og usa er: jordan spieth/justin thomas – jon rahm/sergio garcia 14.05, brooks koepka/daniel berger – lee westwood/matt fitzpatrick 14.37, patrick cantlay/xander schauffele – rory mcilroy/ian poulter 14.53. det spilles matchplay i ryder cup, slik at duoen som vinner flest hull også vinner kampen. europa er regjerende mester.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 24.09.2021 06.26.48
Tiger Woods’ USA-bidrag: – Han er en del av vårt lag
golfikonet tiger woods (45) var uaktuell for spill i ryder cup etter bilulykken sist vinter. men kompisene justin thomas (28) og steve stricker (54) forteller at woods likevel hjelper usa i stor grad.
Kilde: VG Sport | Publisert: 23.09.2021 17.58.43
Trudeau mot seier – men får ikke flertallet i nasjonalforsamlingen
prognoser viser at justin trudeau kan ta fatt på sin tredje periode som statsminister i canada, og motkandidaten har…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 21.09.2021 07.42.54
Prognose: Trudeau mot valgseier i Canada – får ikke rent flertall
de siste valglokalene har stengt i canada, og kringkasteren cbcs prognose viser at justin trudeau kan ta fatt på sin tredje periode som statsminister.
Kilde: NRK - Urix | Publisert: 21.09.2021 06.01.04
Trudeau vant valget i Canada – får ikke rent flertall
justin trudeau kan ta fatt på sin tredje periode som statsminister etter at velgerne har gitt de liberale flest mandater i parlamentet.
Kilde: NRK - Urix | Publisert: 21.09.2021 06.01.04
Trudeau vant valget i Canada – får ikke rent flertall
justin trudeau kan ta fatt på sin tredje periode som statsminister etter at velgerne har gitt de liberale flest mandater i parlamentet.
Kilde: NRK - Urix | Publisert: 21.09.2021 06.01.04
Trudeau i motvind før hastevalg i Canada
han har blitt angrepet med småstein og måttet avlyse valgkampmøter. statsminister justin trudeau sliter før valget som han håpet skulle gi ham en flertallsregjering.
Kilde: NRK - Urix | Publisert: 15.09.2021 08.56.57
Kan ha skutt seg selv i foten.
statsminister justin trudeau var lei av å lede en mindretallsregjering og utlyste nyvalg.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 15.09.2021 06.04.58
«Mad Max»-hjelp: - Fascistisk psykopat
canadas statsminister, justin trudeau, kan få uventet hjelp av en den aggressive vaksinemotstanderen og høyrefløypolitikeren maxime bernier, med kallenavnet «mad max».
Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: 15.09.2021 02.33.15
Hovland klar for Ryder Cup
dei fem første namna som er klare for europas lag til ryder cup er offentleggjorde, og der er viktor hovland ein av dei stadfesta spelarane. dette er første gong hovland skal ta del i ryder cup, der kvart lag skal stille med tolv spelarar. dei førebels stadfesta spelarane for europas lag er padraig harrington, europas kaptein, paul casey, rory mcilroy, tommy fleetwood, og verdseinar jon rahm. det amerikanske laget har førebels desse seks spelarane: collin morikawa, dustin johnson, bryson dechambeau, brooks koepka, justin thomas og patrick cantlay. turneringa blir spela i slutten av september.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 07.09.2021 20.10.32
Nederland trolig med keeperdebutant
nederland spiller trolig i en 4-3-3-formasjon mot norge i vm-kvalkampen i fotball i dag. en fersk keeper, justin bijlow, antas å få sin første a-landskamp, ifølge avisen de telegraaf. bijlow har ikke spilt a-landslagsfotball tidligere. han har 13 kamper for u21-laget. det er ellers et meget sterkt lag trener louis van gaal sender på banen i oslo. avisen de telegraaf er vanligvis velinformert og erfarer at disse starter kampen: justin bijlow (feyenoord) – jurriën timber (ajax), stefan de vrij (inter), virgil van dijk (liverpool), daley blind (ajax) – davy klaassen (ajax), georginio wijnaldum (paris saint-germain), frenkie de jong (barcelona) – steven berghuis (ajax), memphis depay (barcelona) og cody gakpo (psv).
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 01.09.2021 09.58.12
Van Gaals utvalgte mot Norge
nederland-trener louis van gaal har tatt ut sin tropp til vm-kvalkampen mot norge 1. september. virgil van dijk er tilbake etter skade. norge møter nederlenderne onsdag neste uke. keepere: tim krul (norwich city), remko pasveer (ajax) og justin bijlow (feyenoord). utespillere: nathan aké (manchester city), donny van de beek (manchester united), steven berghuis (ajax), daley blind (ajax), memphis depay (barcelona), virgil van dijk (liverpool), joël drommel (psv), cody gakpo (psv), ryan gravenberch (ajax), frenkie de jong (barcelona), davy klaassen (ajax), teun koopmeiners (az alkmaar), matthijs de ligt (juventus), tyrell malacia (feyenoord), donyell malen (borussia dortmund), devyne rensch (ajax), marten de roon (atalanta), guus til (feyenoord), jurriën timber (ajax), stefan de vrij (inter), wout weghorst (wolfsburg) og georginio wijnaldum (paris saint-germain).
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 25.08.2021 12.11.01
Mann pågrepet etter supporterbråket
en mann er pågrepet, mistenkt for å ha slått en marseille-spiller i skandalekampen i ligue 1 i nice søndag. påtalemyndigheten i nice opplyser til afp at den pågrepne mannen på 24 år er en nice-supporter. kampen mellom marseille og nice ble avbrutt etter at flere tilskuere stormet banen. marseille-spillerne nektet å spille videre 90 minutter senere, av frykt for sin egen sikkerhet. nice ble derfor utropt til vinner, med 3–0. marseille har varslet at de vil ta grep for å få avgjørelsen omgjort. – ligaen har bestemt seg for å fortsette. vi har besluttet, på grunn av sikkerheten til våre spillere, som har blitt angrepet, ikke å fortsette kampen, sa marseille-president pablo longoria. spillerne luan peres, mattéo guendouzi og dimitri payet skal ha fått skader i tumultene. radiostasjonen rmc melder at jean-clair todibo og justin kluivert ble utsatt for vold av marseilles sikkerhetsvakter.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 23.08.2021 20.35.09
LSK-profil til engelsk fotball
den belgiske midtbanespilleren justine vanhaevermaet forlater lsks kvinnelag i fotball. hun er solgt til engelske reading. det bekrefter toppserieklubben på sine egne nettsider. vanhaevermaet ble hentet til lsk kvinner fra røa foran 2020-sesongen. siden har hun vært en viktig brikke for klubben. – jeg har hatt det veldig fint i det halvannet året jeg har vært i klubben. spillertroppen er veldig fin, og kamper og treninger har vært kjempemorsomt å være en del av, så jeg kommer til å savne klubben enormt, sier den belgiske midtbanespilleren. reading spiller i den engelske superligaen for kvinner. der endte laget på sjuendeplass forrige sesong.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.08.2021 16.24.51
kona advarer justin bieber mot babyrykter
«mamma og pappa», skrev justin bieber (27) under et bilde av seg og hailey bieber (24) mandag.
Kilde: VG Rampelys musikk | Publisert: 20.07.2021 20.02.42
Kva skal vi med noregsvenen?
historia om ein liten nasjon på jakt etter kjærleik frå derrick, bonnie tyler og justin bieber.
Kilde: NRK - Kultur | Publisert: 27.06.2021 17.40.16
justin (22) var i bygningen da det raste: – jeg måtte bare løpe, det var ingen tid til å tenke
miami/oslo (vg): justin willis (22) satt i stuen og så på tv da han hørte tre kraftige smell. først trodde han det var et fly som tok av på taket.
Kilde: VG Utenriks | Publisert: 26.06.2021 01.15.58
Verdens raskeste skuffet ikke
trayvon bromell har vært verdens raskeste mann så langt i 2021 og var storfavoritt da amerikanerne hadde sitt uttaksløp på 100 meter natt til mandag. spørsmålet var heller hvilke to andre amerikanere som skulle slå følge med bromell til ol. så langt i år har de seks raskeste i verden vært amerikanere. med andre ord: de tre som gjorde det sterkest under uttaksløpet ville ha solide sjanser på medalje i tokyo. bromell var ikke uventet sterkest med tiden 9.80. bak ham fulgte ronnie baker og fred kerley med tidene 9.85 og 9.86. det var personlig bestenotering for begge to. i finalen stilte også den kanskje største stjernen av dem alle, noah lyles samt veteranen justin gatlin. de to plasserte seg sist i det åtte manns store feltet. 39 år gamle gatlin går dermed glipp av sitt fjerde ol, mens lyles nå retter all fokus mot 200 meter.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.06.2021 06.54.26
Kina klippet ut kjendiser
lady gaga, justin bieber og bts ble sensurert av kinesiske strømmeplattformer.
Kilde: Dagbladet - kjendis.no | Publisert: 29.05.2021 22.59.42
Fant levninger av 215 barn
dette er en smertefull påminnelse, tvitrer statsminister justin trudeau.
Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: 29.05.2021 05.51.49
Hei Clubhouse, farvel Google!
google taper et godt hode når justin uberti forlater selskapet. the post hei clubhouse, farvel google! appeared first on itavisen.
Kilde: IT Avisen | Publisert: 28.05.2021 09.42.11
Store summer for Hovland
viktor hovland dro inn vel 3,9 millioner kroner for tredjeplassen på pga-touren søndag. han er nummer tre på pengelisten denne sesongen. justin thomas topper oversikten med snaut 47 millioner kroner innspilt. bryson dechambeau ligger snaut 400.000 kroner bak på andreplass. hovland er best av resten med 37,4 millioner i premiepenger etter 16 turneringer. totalt har han spilt inn 59,2 mill. siden han ble proffspiller.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 10.05.2021 07.49.49
Slakter stjernas gave
beckham holdt ikke igjen da hun snakket om gaven fra popstjerna justin bieber.
Kilde: Dagbladet - kjendis.no | Publisert: 04.05.2021 09.30.16
Julia Michaels - «Not in Chronological Order»: Hitmaker glemte hits
hun har løftet astrid s, kygo og justin bieber. hun skrev fjorårets norske låt. på egen hånd har julia michaels derimot et forunderlig fravær av mulige hits.
Kilde: VG Rampelys musikk | Publisert: 30.04.2021 22.50.14
Slaktes for hårfrisyre
justin biebers nye hårfrisyre har fått hard medfart.
Kilde: Dagbladet - kjendis.no | Publisert: 28.04.2021 06.51.49
norske justine (25) er kvinnen ved schumacher-sønnens side
dette bildet fra formel 1-depotet i bahrain viser nykommeren mick schumacher (22) sammen med norske justine huysman (25).
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 22.04.2021 09.28.40
norske justine (25) er kvinnen ved schumacher-sønnens side
dette bildet fra formel 1-depotet i bahrain viser nykommeren mick schumacher (22) sammen med norske justine huysman (25).
Kilde: VG Sport | Publisert: 22.04.2021 09.28.32
Supertalentet avslører: Har epilepsi
han regnes som en kommende superstjerne i amerikansk fotball. nå avslører justin fields (22) at han har epilepsi.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 22.04.2021 08.00.20
Supertalentet avslører: Har epilepsi
han regnes som en kommende superstjerne i amerikansk fotball. nå avslører justin fields (22) at han har epilepsi.
Kilde: VG Sport | Publisert: 22.04.2021 08.00.13
Aurora Aksnes går til Topp 20 på Spotify globalt
seks år gamle «runaway» seiler opp som en av vårens største hits internasjonalt. verden rundt er det nå flere som søker etter den enn etter justin biebers siste slager.
Kilde: VG Rampelys musikk | Publisert: 16.04.2021 16.04.08
Bieber om året etter bryllupet: – Mangel på tillit
justin bieber (27) og hailey bieber (24) har det bedre sammen nå enn helt i starten av ekteskapet
Kilde: VG Rampelys musikk | Publisert: 14.04.2021 15.30.43
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »