De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle
Hatt mørke tanker
martin johnsrud sundby har hatt en lang og tøff vei til vm i oberstdorf. etter sjuendeplassen onsdag var han stolt over snuoperasjonen.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 04.03.2021 22.25.31
Færre bryr seg om Ferrari
google kan være ganske så ubarmhjertig, og nå avslører søkene at ferrari er langt fra så ettertraktet som de en gang var. via google trends kan du selv sjekke ut hva folket søker aller mest på. i går, altså onsdag, var for eksempel «hans christer holund» det vi nordmenn søkte aller mest på. over 20.000 […] innlegget færre bryr seg om ferrari dukket først opp på bil24.no.
Kilde: Bil24 | Publisert: 04.03.2021 19.33.00
Håndball utsetter kampene i mars
det blir ikke spilt eliteseriekamper i håndball for menn eller kvinner denne måneden. det bekrefter norges håndballforbund i en e-post til ntb torsdag. der fremgår det at samtlige oppsatte kamper fram til og med 31. mars er besluttet utsatt. beslutningen kommer i kjølvannet av onsdagens møte mellom statsminister erna solberg (h) og idrettstoppene. håndballforbundets generalsekretær erik langerud deltok også. stansen i seriespillet i toppidretten var et av temaene som ble tatt opp på møtet. den har vart siden tidlig i januar. i etterkant av onsdagens møte ga statsministeren få eller ingen signaler om at det blir aktuelt med lettelser i smitteverntiltakene rundt idretten i tiden som kommer. solberg understreket i stedet at smittesituasjonen i samfunnet tilsier skjerpede tiltak framfor å bevege seg i retning av en gjenåpning.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 04.03.2021 15.37.11
Sikret norsk trippel – to av tre vrakes til VM-stafetten
oberstdorf (nrk): onsdag sørget hans christer holund, simen hegstad krüger og harald Østberg amundsen for norsk medaljetrippel i vm. bare én av dem får gå fredagens stafett.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 04.03.2021 13.24.11
Stenges inne i 14 dager
halvor egner granerud (24) får ikke lov til å forlate hotellrommet i oberstdorf før onsdag 17. mars.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 04.03.2021 13.19.28
Slipper ikke ut på to uker
halvor egner granerud (24) får ikke lov til å forlate hotellrommet i oberstdorf før onsdag 17. mars.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 04.03.2021 13.19.28
Ishockeytoppene vil redde sesongen
norges ishockeyforbund har fortsatt tro på at inneværende eliteseriesesong kan reddes. håpet er en gjenåpning senere denne måneden. i kjølvannet av onsdagens møte mellom idrettstoppene og statsminister erna solberg konkluderte norges bandyforbund med at alt håp om å fullføre sesongen er ute. dermed er seriene i bandy avbrutt og resten av grunnserien i innebandy kansellert. generalsekretær i norges ishockeyforbund, ottar eide, vil imidlertid ikke trekke noen endelige konklusjoner, til tross for at myndighetene ga lite håp om snarlig åpning onsdag. – vi stopper ikke aktiviteten nå, som det har vært spekulert litt i. jeg er positiv til en åpning denne måneden, det er det vi håper på, sier eide til ntb.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 04.03.2021 13.10.41
Alle hopptestene negative
det var en del spenning hos de norske hoppgutta knyttet til torsdagens koronatesting. onsdag testet halvor egner granerud positivt, men planen har hele tiden vært at resten av hopperne skal hoppe kvalifisering i oberstdorf torsdag og konkurranse fredag – hvis hurtigtestene deres er negative. – jeg har kjent at det har tatt litt energi det siste døgnet. det var en noe søvnfattig natt, sa robert johansson da nrk snakket med ham i etterkant av testingen i formiddag. bare en liten time etterpå, kunne johansson og resten av det norske laget og støtteapparatet puste lettet ut. testene var negative. det bekrefter hopplandslagets pressesjef steinar bjerkmann til nrk. dermed reiser de rett til bakken for å forberede seg til kvalifiseringen senere i dag. alexander stöckl sier til nrk at de skal teste seg hver dag helt til vm er over nå. – det er viktig med et strengt testregime nå. nå har vi testet tre dager på rad og skal fortsette med det helt til vi er ferdige med konkurransene, sier stöckl.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 04.03.2021 13.07.53
Riiber med solid hopp
jarl magnus riiber strakk hendene i været av glede etter sitt hopp på 135 meter. det holdt til en tredjeplass, og dermed har riiber 37 sekunder å hente inn på østerrikske johannes lamparter. – gullmulighetene er til stede, men han må jobbe for å hente inn lamparter i dag, spår nrks ekspert fred børre lundberg. lamparter glimtet til med sitt hopp på 138 meter, soleklart lengst av samtlige onsdag. japanske akito watabe går ut som nummer to på langrennsdelen seinere i dag, bare 22 sekunder bak østerrikeren.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 04.03.2021 12.02.12
Svensk politi tror angriperen handlet alene: – Ingenting tyder på at det vil skje igjen
vetlanda kommune er i sjokk etter en mann i 20-årene onsdag gikk til angrep på flere personer på åpen gate.
Kilde: NRK - Utenriks | Publisert: 04.03.2021 11.18.40
Raymond Johansen venter svært høye smittetall
onsdag testet 6.048 personer seg for koronaviruset i oslo. det er rekord i hovedstaden.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 04.03.2021 11.07.38
Rystet over NRK-innslag: - Usmakelig
chris jespersen (37) trodde ikke sine øyne da han så nrks vm-kveld onsdag og måten martin johnsrud sundby (36) ble framstilt på. - han fortjener fokus på alt det positive han har bidratt med heller enn et karakterdrap på tampen av en strålende karriere, sier jespersen til dagbladet.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 04.03.2021 10.41.03
Ordfører etter Vetlanda-angrep: – Et mareritt
syv personer ble skadet da en mann i 20-årene onsdag ettermiddag gikk til angrep på flere personer.
Kilde: VG Utenriks | Publisert: 04.03.2021 10.26.22
Vetlanda-angrepet etterforskes ikke som terror
syv personer ble skadet da en mann i 20-årene onsdag ettermiddag gikk til angrep på flere personer, men påtalemyndigheten opplyser at hendelsen ikke etterforsker hendelsen som terror.
Kilde: VG Utenriks | Publisert: 04.03.2021 10.26.22
Stuan får advarsel
kombinertlandslagets sportssjef ivar stuan får en advarsel etter at nrk onsdag kunne avsløre at flere ledere og utøvere i det norske laget brøt reglene om bruk av munnbind under vm. renndirektør ottesen varslet at fis ville ettergå saken, men forteller til nrk torsdag at stuan og resten av det norske laget får en advarsel. – vi har hatt en fin dialog med stuan og fått forklaringen hans. vi har sett internt at noe desinformasjon har skjedd i området her i mixed sone ved et par anledninger, og derfor har vi valgt å gi norge en advarsel i denne omgang, sier ottesen til nrk. han varsler derimot om det skulle skje igjen, så kan det bety strengere straff. – det er en advarsel i dag, men hvis det skjer flere ganger så vil vi sette oss ned og gi kraftige bøter eller at vi drar inn akkreditering. fis tar også selvkritikk. – vi har kanskje ikke vært like klare på alle frivillige eller andre som jobber i og rundt intervjusonen, så regner jeg med at det er strammet inn fra alle hold, avslutter han.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 04.03.2021 10.14.20
Ingen nye smittetilfeller i ski-VM
det er ikke kommet nye positive koronaprøver i ski-vm det siste døgnet. antallet er ifølge arrangøren ni med fire konkurransedager igjen. testregimet ble ytterligere skjerpet inn onsdag. det analyseres cirka 1700 koronaprøver i døgnet avgitt av involverte i mesterskapet. – det er fortsatt ni bekreftede positive prøver. vi har rundet vel 18.000 analyserte tester, sier vms pressesjef miriam frietsch til ntb torsdag formiddag. onsdag kom nyheten om at den norske hopperen halvor egner granerud og to medlemmer av det italienske støtteapparatet hadde avgitt positiv prøve. i løpet av vm er det tre utøvere som har fått påvist covid-19-smitte. de seks andre er trenere, ledere eller med i støtteapparatene. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 04.03.2021 10.05.18
SpaceX-rakett eksploderte etter vellykket testflygning
en ubemannet rakett fra spacex gjennomførte en vellykket testflyging onsdag, men eksploderte på bakken etter å ha landet trygt for første gang.
Kilde: E24 | Publisert: 04.03.2021 06.21.52
Eksploderte etter vellykket testflygning
en ubemannet rakett fra spacex gjennomførte en vellykket testflyging onsdag, men eksploderte på bakken etter å ha landet…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 04.03.2021 06.00.08
SpaceX-rakett eksploderte etter vellykket landing
spacex klarte for første gang å gjennomføre en vellykket landing med sin starship-prototyp etter en testflyging i stor høyde onsdag.
Kilde: VG Utenriks | Publisert: 04.03.2021 01.21.58
Brutale scener fra Myanmar: – De skyter for å drepe
1300 demonstranter skal totalt være pågrepet. flere journalister er fengslet og bare onsdag er 38 drept.
Kilde: VG Utenriks | Publisert: 03.03.2021 22.23.22
Derfor kom tåken etter en solfylt tirsdag. I morgen blir det bedre.
fotballtreningen utendørs i drøbak foregikk i tett tåke onsdag. etter en solfylt og varm vårdag tirsdag, traff tåken oss…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 03.03.2021 21.18.19
Slet med å sove etter Graneruds positive test: – Blir jo litt redd
oberstdorf/oslo (vg) onsdag kveld hoppet maren lundby ned til det første gullet i storbakken for kvinner i vm-historien, men et døgn tidligere var hun redd for at hun ikke kunne stille til start i rennet.
Kilde: VG Sport | Publisert: 03.03.2021 20.26.37
LSK-tap i Tyskland
lsk kvinner tapte 2-0 for wolfsburg i første kamp i åttedelsfinalen i meisterligaen. alexandra popp scora begge måla. det første kom etter berre to minutt, det andre eit kvarter etter pause. wolfsburg dominerte kampen og skapte mange sjansar, men sløste bort dei fleste. ingrid syrstad engen, som kom frå lsk i 2019, spela heile kampen for wolfsburg. karoina sævik spela andre omgang for det tyske laget. returkampen går neste onsdag. på grunn av norske karantenereglar skal den spelast i budapest.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 03.03.2021 20.15.50
Fredelige protester møtes med dødelig vold i Myanmar
sikkerhetsstyrker i myanmar skjøt og drepte minst 30 demonstranter onsdag, bekrefter flere medier. naboland ber regimet om å stanse volden og tilbyr megling.
Kilde: NRK - Utenriks | Publisert: 03.03.2021 18.49.27
Rørt Lundby tok historisk gull i suveren stil: – Tidenes norske skihopper
oberstdorf/oslo (vg) maren lundby (26) har funnet storformen i oberstdorf. onsdag hoppet hun ned til det første gullet i storbakken for kvinnene i vm-historien.
Kilde: VG Sport | Publisert: 03.03.2021 18.39.58
Kraftig opptrapping av volden mot demonstranter i Myanmar – mange drept
sikkerhetsstyrkene i myanmar har trappet opp volden mot demonstranter kraftig onsdag.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 03.03.2021 18.06.47
Kraftig opptrapping av volden mot demonstranter i Myanmar – mange drept
sikkerhetsstyrkene i myanmar har trappet opp volden mot demonstranter kraftig onsdag.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 03.03.2021 18.06.47
Junior Fossesholm på ankeretappen
onsdag klokken 17 presenterte hovedtrener ole morten iversen og ola vigen hattestad laget som representerer norge på morgendagens stafett. det er tiril udnes weng, heidi weng, therese johaug og junior helene marie fossesholm på ankeretappen. sverige er storfavoritter, og der ble linn svahn vraket til ankeretappen. jonna sundling, charlotte kalla, ebba andersson og frida karlsson er de fire utvalgte der.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 03.03.2021 17.17.33
Tror ikke serien kommer i gang som planlagt: - Vi skal ikke være først i klagekøen
toppidretten fikk ingen løfter fra statsminister erna solberg onsdag. nå tror Åge hareide det går mot utsettelse av…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 03.03.2021 16.44.15
TIL vil foreslå drastisk grep til de andre eliteklubbene - det kan berge seriestarten
til-topp Øyvind alapnes er ikke overbevist om regjeringens signaler onsdag, men gir ikke opp håpet om seriestart 5.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 03.03.2021 16.38.40
TIL og de andre eliteklubbene med felles forslag - det kan berge seriestarten
til-topp Øyvind alapnes er ikke overbevist om regjeringens signaler onsdag, men gir ikke opp håpet om seriestart 5.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 03.03.2021 16.38.40
Blodig og kaotisk i Myanmars gater – flere drepte
soldater skyter med skarpt mot demonstranter i flere byer i myanmar. minst ti skal være drept bare onsdag, hvorav to er skutt i hodet.
Kilde: VG Utenriks | Publisert: 03.03.2021 15.13.11
Lovet idretten ingenting
idretten fikk lagt fram sine synspunkter i onsdagens møte med statsminister erna solberg (h), men kan ikke regne med lettelser i nærmeste framtid. – vi har ikke lovet noe på dette møtet. vi skal forsøke å se på tilpasninger vi i har i systemet. men smittetallene vi ser nå, indikerer innskjerpinger – ikke åpninger. vi må regne med at de nasjonale tiltakene ikke vi lettes noe særlig, sa solberg på pressekonferansen etter møtet mellom henne, idrettspresident berit kjøll og kulturminister abid raja. i over seks uker har toppidretten hatt full stans i alt seriespill. det skjedde etter en klar anbefaling fra statsminister erna solberg på talerstolen i stortinget 18. januar.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 03.03.2021 14.56.07
Ingen lovnader til idretten
idretten fikk lagt fram sine synspunkter i onsdagens møte med statsminister erna solberg (h), men kan ikke regne med lettelser i nærmeste framtid. – vi har ikke lovet noe på dette møtet. vi skal forsøke å se på tilpasninger vi i har i systemet. men smittetallene vi ser nå, indikerer innskjerpinger – ikke åpninger. vi må regne med at de nasjonale tiltakene ikke vi lettes noe særlig, sa solberg på pressekonferansen etter møtet mellom henne, idrettspresident berit kjøll og kulturminister abid raja. i over seks uker har toppidretten hatt full stans i alt seriespill. det skjedde etter en klar anbefaling fra statsminister erna solberg på talerstolen i stortinget 18. januar. berit kjøll uttrykte sine bekymringer for idretten og kom med forslag til mulige tiltak i møtet med solberg og raja. – idrettens betydning for fysisk og psykiske helsen er viktigere enn noen gang, spesielt den psykiske helsen. jo lengre idretten er nedstengt, jo større risiko blir det for betydelig frafall, sa kjøll.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 03.03.2021 14.56.07
Erna Solberg: Ingen løfter til idretten
statsminister erna solberg og kultur- og likestillingsminister abid raja kom ikke med noen løfter for gjenåpning av idretten da de møtte berit kjøll og andre toppledere onsdag.
Kilde: VG Sport | Publisert: 03.03.2021 14.51.32
Erna Solberg om gull-kritikken: – Jeg synes den er rar
statsminister erna solberg og kultur- og likestillingsminister abid raja kom ikke med noen løfter for gjenåpning av idretten da de møtte berit kjøll og andre toppledere onsdag.
Kilde: VG Sport | Publisert: 03.03.2021 14.51.32
Martin Johnsrud Sundby ble topp 10: – Kanskje siste gang vi har sett ham
oberstdorf/oslo (vg) tittelforsvarer martin johnsrud sundby (36) gikk et respektabelt løp - men ble dårligste nordmann med 7. plass på vms 15 kilometer onsdag.
Kilde: VG Sport | Publisert: 03.03.2021 14.14.32
Martin Johnsrud Sundby ble topp 10: – Vinterens beste løp
oberstdorf/oslo (vg) tittelforsvarer martin johnsrud sundby (36) gikk et respektabelt løp - men ble dårligste nordmann med 7. plass på vms 15 kilometer onsdag. han innrømmer at han «nærmer seg et veiskille».
Kilde: VG Sport | Publisert: 03.03.2021 14.14.32
Martin Johnsrud Sundby ble topp 10: – Det har vært mørke tanker
oberstdorf/oslo (vg) tittelforsvarer martin johnsrud sundby (36) gikk et respektabelt løp - men ble dårligste nordmann med 7. plass på vms 15 kilometer onsdag. han utelukker neste vm - men åpner for ol 2022.
Kilde: VG Sport | Publisert: 03.03.2021 14.14.32
Etterlyste dette bildet, nå har eieren meldt seg
en aftenposten-leser meldte seg onsdag etter å ha lest om etterlysningen av bildet av svein bolling.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 03.03.2021 14.12.10
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »