De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle
Moi mister cupkamp mot Chelsea
mohamed elyounoussi går mandag gjennom et lite inngrep i tommelen. det gjør landslagsprofilen uaktuell til southamptons ligacupmøte med chelsea. southampton bekrefter operasjonen på sine nettsider. premier league-klubben opplyser at elyounoussi trenger noen dagers hvile etter at tommelen er fikset. sist uke fortalte elyounoussi til tv 2 at han skadet tommelen da han scoret det første av sine to mål for norge mot montenegro i vm-kvalifiseringen. han trodde et inngrep vil gjøre at han kom til å miste flere kamper. så ille ser det ikke ut til å bli. southampton regner med at moi vil være klar igjen allerede mot watford lørdag. norge har viktige landskamper mot latvia og nederland neste måned.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 25.10.2021 11.02.52
Antonio matchvinnar i London-derby
west ham cruisar vidare i premier league. michail antonio skåra søndag kampens einaste mål då dei slo london-rival tottenham 1-0. dermed klatrar west ham forbi nettopp tottenham og opp på ein 4.-plass i serien. tottenham har på sin side falt ned på 6.-plass.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 24.10.2021 16.53.16
Foden herja då City vann
phil foden viste at forma er inne då manchester city slo brighton 4–1 laurdag kveld. i løpet av den første omgangen teikna han seg på skåringslista to gongar, og sørga for at eit sterkt manchester-lag kunne cruise mot siger allereie ved pause. ilkay gündogan skåra citys første mål. ei sein straffeskåring frå alexis mac allister tende likevel eit lite håp for brighton, men det blei endeleg blåst ut av riyad mahrez fem minutt på overtid. dermed klatra manchester city opp på 2.-plass i premier league, to poeng bak chelsea.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 23.10.2021 20.24.24
King med hat trick mot gamleklubben
(everton – watford 2–5) joshua king (29) hadde ikke scoret i premier league på 15 måneder.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 23.10.2021 17.49.09
King scoret hat trick mot gamleklubben
(everton – watford 2–5) joshua king (29) hadde ikke scoret i premier league på 15 måneder.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 23.10.2021 17.49.09
King scoret hat trick mot gamleklubben
(everton – watford 2–5) joshua king (29) hadde ikke scoret i premier league på 15 måneder.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 23.10.2021 17.49.09
King med hat trick mot gamleklubben
(everton – watford 2–5) joshua king (29) hadde ikke scoret i premier league på 15 måneder. så møtte han sine gamle lagkamerater og scoret like greit tre mål.
Kilde: VG Sport | Publisert: 23.10.2021 17.49.04
King scoret hat trick mot gamleklubben
(everton – watford 2–5) joshua king (29) hadde ikke scoret i premier league på 15 måneder. så møtte han sine gamle lagkamerater og scoret like greit tre mål.
Kilde: VG Sport | Publisert: 23.10.2021 17.49.04
King scoret hat trick mot gamleklubben: – Jeg hadde noe å bevise
(everton – watford 2–5) joshua king (29) hadde ikke scoret i premier league på 15 måneder. så møtte han sine gamle lagkamerater og scoret like greit tre mål.
Kilde: VG Sport | Publisert: 23.10.2021 17.49.04
Marerittkamp for Norwich og Normann
et gulljagende chelsea slo norwich hele 7-0 lørdag. mason mount (3), callum hudson-odoi, reece james, ben chilwell og max aarons (selvmål) sørget for målene. i tillegg fikk gjestene ben gibson utvist i det som ble en marerittkamp. mathias normann spilte hele kampen for norwich. med åtte minutter igjen å spille handset han i feltet og ga chelsea straffe. mounts forsøk ble reddet, men tim krul i norwich-målet sto ikke på streken, og chelsea fikk skyte straffen på nytt. på andre forsøk ble det scoring. chelsea leder nå premier league fire poeng foran liverpool, mens norwich ligger helt sist på tabellen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 23.10.2021 15.24.12
Arsenal kjørte over Villa
martin Ødegaard var plassert på benken fra start for arsenal mot aston villa, og fikk se hjemmelaget spille festfotball. thomas partey headet inn kampens første scoring etter 23 minutter. dette var hans første scoring for london-klubben etter overgangen forrige sommer. rett før pause fikk arsenal en kontroversiell straffe etter at dommeren sjekket en situasjonen med var-skjermen. pierre-emerick aubameyang sitt forsøk ble først reddet, men han satte inn sin egen retur. i andre omgang kontret emile smith rowe inn 3-0. Ødegaard entret banen etter 68 minutter, uten å involvere seg kraftig. jacob ramsey reduserte med et vakkert skudd ti minutter før slutt, men arsenal kontrollerte inn til en 3-1 seier. med det klatrer arsenal opp på en niendeplass på tabellen, før resten av lagene i premier league spiller i løpet av helgen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.10.2021 23.01.26
Ødegaard benket i Arsenal-seier mot Villa
(arsenal-aston villa 3–1) martin Ødegaard (22) spilte de 23 siste minuttene da arsenal tok tre viktige poeng mot tabellnabo aston villa. det var første gang etter overgangen fra real madrid at nordmannen ikke startet for london-klubben i premier league.
Kilde: VG Sport | Publisert: 22.10.2021 22.58.15
Ruud på pallen i verdenscupåpningen
friskikjøreren birk ruud slo solid tilbake etter et mislykket finaleforsøk og ble nummer tre i fredagens big air-konkurranse i verdenscuppremieren i sveits. 21-åringen fra bærum kom skjevt ut i finalen i chur. der bommet han og fikk bare 28,00 i poengscore, men i det andre og siste forsøket viste ruud helt andre takter. en bunnsolid gjennomkjøring ga ham en score på 97,25. det holdt til ledelse, men ruud så både canadiske teal harle (98,00) og østerrikske matej svancer (99,00) ta seg forbi på tampen. kvalifiseringen skulle egentlig vært gjort unna på dagtid, men det siste heatet ble forsinket i mange timer på grunn av røffe vindforhold. ruud var best i det første heatet med poengsummen 97,00. tess ledeux fra frankrike tok big air-seieren i kvinneklassen. hun greide 95,25 som bestenotering og vant foran sarah höfflin (sveits) og elena gaskell (canada). sandra eie var norges representant i finalen. hun endte på femteplass med 84,75 som beste resultat. i likhet med ruud feilet eie i det første forsøket. tidligere på dagen greide ikke johanne killi å ta seg videre fra kvalifiseringen. det var dombås-jentas comeback etter en kneskade.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.10.2021 21.21.24
Newcastle spiller med vikarmanager
graeme jones får ansvaret for å lede nyrike newcastle i de to neste premier league-rundene. klubben trenger tid på å finne steve bruces erstatter. det bekreftet jones på en pressekonferanse fredag. etter planen styrer han newcastle borte mot crystal palace lørdag og hjemme mot chelsea en uke senere. nyheten om at bruce var ferdig som newcastle-manager kom på onsdag, få uker etter at klubben ble kjøpt opp av et saudiarabisk investeringsfond.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.10.2021 18.47.11
Klopp: – Gnidde meg ikke i hendene
søndag møtes manchester united og liverpool til storkamp i premier league. da liverpool-manager jürgen klopp fredag møtte pressen, ble han blant annet konfrontert med en uttalelse fra tidligere united-stjerne paul scholes om at han må ha gnidd seg i hendene da han så uniteds førsteomgang mot atalanta onsdag. – jeg var sammen med meg da jeg så kampen, og det var ikke ett sekund der jeg gnidde meg i hendene, det kan jeg si. det var det ingen grunn til, innledet klopp om mesterligakampen der ole gunnar solskjærs lag lå under 2-0 til pause. – hvis du så kampen, kunne du åpenbart se at atalanta i første omgang forårsaket united noen problemer. men selv i den omgangen hadde united tre klare sjanser, og andre omgang var en ren maktdemonstrasjon av united. så nei, jeg gnidde meg ikke i hendene. jeg forbereder laget til kampen mot en eksepsjonelt og virkelig god motstander, fastslo klopp. på pressekonferansen ble han også bedt om å sammenligne cristiano ronaldo og mohamed salah. da ristet han på hodet og gliste. – jeg har aldri tenkt på det. hvorfor skal vi sammenligne cristiano ronaldo og mo salah, spurte han retorisk. så foretok han likevel en sammenligning: – Åpenbart er begge verdensklassespillere. sånn er det. selv om ronaldos venstrefot ikke er så ille, så vil jeg si at mos venstrefot er litt bedre. ronaldo er kanskje litt bedre i lufta og høyrefoten hans er sannsynligvis bedre. de er begge temmelig raske. desperate etter å score. det er det, men jeg har ikke tenkt så mye på det og dessverre ikke så interessert i det, svarte klopp.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.10.2021 14.44.30
hopptrøbbel i sesongpremieren
marcus kleveland (21), mons røisland (24) og resten av norges ol-håp i snowboard er redd sesongpremieren i big air fra…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 22.10.2021 11.13.31
hopptrøbbel i sesongpremieren
marcus kleveland (21), mons røisland (24) og resten av norges ol-håp i snowboard er redd sesongpremieren i big air fra stillashoppet i sveitsiske chur kan bli en nedtur.
Kilde: VG Sport | Publisert: 22.10.2021 11.13.25
Killi tilbake på ski
friskistjernen johanne killi (24) er tilbake på ski og stiller i verdenscuppremieren i big air i sveits fredag. killi ødela et leddbånd i kneet i januar og mistet resten av sesongen. – kneet føles veldig bra, like sterkt og stabilt som før operasjonen. motivasjonen og skigleden har gått opp og ned i det siste. det er mye tanker som surrer, spesielt inn i en ol-sesong. jeg er veldig spent på verdenscupåpningen, sier hun i en pressemelding.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.10.2021 11.48.52
Sterk kontrast: Et bilde på grusomheten
det var sterke markeringer mot forhatte eiere da newcastle spilte premier league-kamp.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 20.10.2021 16.41.08
Nyrike Newcastle sparker treneren
steve bruce gir seg som manager i newcastle. det skjer etter at premier league-klubben ble kjøpt opp av et saudiarabisk…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 20.10.2021 11.38.37
Nyrike Newcastle kvitter seg med treneren
steve bruce gir seg som manager i newcastle. det skjer etter at premier league-klubben ble kjøpt opp av et saudiarabisk…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 20.10.2021 11.38.37
Nyrike Newcastle kvitter seg med treneren
steve bruce gir seg som manager i newcastle. det skjer etter at premier league-klubben ble kjøpt opp av et saudiarabisk…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 20.10.2021 11.38.37
Røper Marvel-hemmelighet
etter festpremieren på «eternals» i los angeles tirsdag morgen norsk tid, røper flere publikummere hint som kommer etter rulleteksten på den nye marvel-filmen.
Kilde: VG Rampelys film | Publisert: 19.10.2021 11.29.07
Vil innskrenke sponsorreglane
18 av dei 20 klubbane i premier league vil ha forbod mot sponsorar som har koblingar med klubbeigarane, melder sky sports. bakgrunnen er dei omstridde nye arabiske eigarane av newcastle united, og frykta for at dei skal teikne sponsorkontrakter med saudiarabiske statseigde selskap. forbodet er i utgangspunktet mellombels og varer ein månad. då er det meininga at eit permanent forbod skal vere på plass. 18 av dei 20 klubbane i premier league røysta for forbodet på det ekstraordinære medlemsmøtet måndag. newcastle røysta imot, og manchester city avsto frå å røyste. ifølgje the guardian meiner newcastles advokatar at vedtaket er ulovleg. klubben har ikkje kommentert resultatet av røystinga. det saudiarabiske investeringsselskapet pif har kjøpt 80 prosent av newcastle. dei andre klubbane fryktar at eigarane vil kunne omgå dei økonomiske reglane i fotballen, financial fair play.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 19.10.2021 09.00.34
«Viser ingen tegn til fremgang»
hvor logisk er det at manchester united skal vinne premier league med en trener hentet rett fra eliteserien?
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 18.10.2021 13.11.10
premier league-kamp stoppet: medisinsk krise på tribunen
Spillerne i Newcastle-Tottenham ble beordret i garderoben.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 17.10.2021 18.27.22
akutt medisinsk krise i publikum under premier league-kamp
Like før pause ble kampen mellom Tottenham og Newcastle stoppet da spillerne oppdaget noen i publikum som hadde en akutt…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 17.10.2021 18.25.23
nødsituasjon i publikum stoppet premier league-kamp
(Newcastle - Tottenham 1–2 kampen pågår) Like før pause ble kampen mellom Tottenham og Newcastle stoppet da spillerne oppdaget noen i publikum som hadde en akutt medisinsk krise.
Kilde: VG Sport | Publisert: 17.10.2021 18.25.18
Newcastle og Tottenham avbrutt – drama på tribunen
premier league-kampen mellom newcastle og tottenham er stoppet, etter en medisinsk nødsituasjon på tribunen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.10.2021 18.24.52
Chelsea på topp
chelsea slo brentford 1-0 lørdag kveld etter en fin volley fra ben chilwell var alt chelsea trengte for å slå brentford i premier league lørdag. chelsea-keeper edouard mendy skal imidlertid ha en vesentlig del av æren for at det ble tre poeng for de blå. seieren gjør at chelsea topper premier league-tabellen med 19 poeng, ett poeng foran liverpool og to foran manchester city.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 16.10.2021 20.29.24
Normann med ny skade
midtbanespilleren mathias normann hinket av banen med snaut ti minutter igjen med det som så ut til å være store smerter, melder ntb. norwich spilte 0-0 mot brighton. 25-åringen startet sin fjerde premier league-kamp for de gulkledde og gjorde en ny god forestilling. med ni minutter igjen måtte han ta telling på gressmatta og fikk hjelp til å komme seg av banen. normann var ikke med da norge spilte vm-kvalifiseringskamper mot tyrkia og montenegro. han meldte forfall til ståle solbakkens tropp dagen etter norwich spilte 0-0 mot burnley før landslagspausen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 16.10.2021 18.24.52
Dramatisk avslutning da Manchester Uniteds rekordrekke ble brutt
manchester united gikk utrolige 28 kamper uten bortetap i premier league, men lørdag sa det bråstopp.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 16.10.2021 17.55.45
Salah-magi og Firmino-hat trick i mareritt-debut for Ranieri
(watford - liverpool 0–5) de røde fra liverpool viste frem fotball i høyeste klasse, da sadio mané scoret sitt 100. premier league-mål, mohamed salah tok over ledelsen i toppscorerkampen og roberto firmino scoret hat trick.
Kilde: VG Sport | Publisert: 16.10.2021 15.18.49
Drømmestart for Liverpool
følg watford-liverpool i premier league direkte nå.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 16.10.2021 13.26.25
premiereseier for zuccarello i nhl
Mats Zuccarello var tilbake i NHL-manesjen med Minnesota Wild i 2-1-seieren borte mot Anaheim Ducks. Det var Zuccarellos første NHL-kamp på snaut fem måneder, skriver NTB. Den norske stjernen var på isen i California i 18.18 minutter og noterte seg med en assist. Det var hans 619. NHL-oppgjør i karrieren og 108. siden han ble Minnesota Wild-spiller sommeren 2019.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 16.10.2021 09.04.36
Renate Reinsve om norsk Oscar-løft: – Fantastisk!
på vei inn til premierefesten for «verdens verste menneske» jubler den bejublede skuespilleren for filmens siste steg mot oscar-prisutdelingen.
Kilde: VG Rampelys film | Publisert: 15.10.2021 20.12.18
Om kjærlighetslivet: - Helt sinnsykt
fredag var det premiere på den norske storfilmen «verdens verste menneske».
Kilde: Dagbladet - kjendis.no | Publisert: 15.10.2021 19.42.22
Klopp med klar Newcastle-spådom: – Blir en supermakt
newcastle-oppkjøpet ble et tema for en rekke premier league-managere før helgens runde. jürgen klopp tviler ikke på at klubbens nye eiere vil lykkes.
Kilde: VG Sport | Publisert: 15.10.2021 16.59.58
Polititopp kritiserer PL-klubbene
bare tre av klubbene i engelske premier league har akseptert politiets invitasjon til et samarbeid for å bekjempe rasisme i sosiale medier, melder sky sports. mark roberts, politidirektør med ansvar for fotballfeltet i england, er skuffet over den dårlige responsen. politiet har i alt fått positivt svar fra 49 av 92 klubber i de fire øverste ligaene. rasisme mot spillere i sosiale medier er blitt et økende problem de siste årene. det toppet seg under sommerens fotball-em, der england-spillerne bukayo saka, marcus rashford og jadon sancho bommet i straffesparkkonkurransen i finalen mot italia. roberts forteller at han sendte brev til alle de 92 proffklubbene i juli. 49 av dem vil samarbeide med politiet, men bare åtte har tatt kontakt med ønske om at politiet, spillerforeningen eller andre støttespillere snakker med spillerne.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 15.10.2021 11.44.09
Utsetter dansk film etter Kongsberg-drapene
nordisk film har besluttet å utsette premieren på filmen «vildmænd», som har en karakter som opptrer med pil og bue i norge.
Kilde: VG Rampelys film | Publisert: 14.10.2021 13.44.21
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »