De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle
Sex-skandale ryster amerikansk fotball
usa er rystet etter at en fotballtrener i den kvinnelige toppdivisjonen ble sparket etter påstander om seksuelle overgrep.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 01.10.2021 07.30.53
Overgrepsskandale ryster amerikansk fotball
det amerikanske fotballmiljøet er rystet etter at en fotballtrener i den kvinnelige toppdivisjonen ble sparket etter påstander om seksuelle overgrep.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 01.10.2021 07.30.53
Onsdag tok Fana poeng mot Europas beste lag. Slik forklarer treneren lagets suksess.
dette er den sterkeste sesongstarten fana noensinne har hatt i den øverste divisjonen.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 25.09.2021 17.36.06
Messi uten mål for PSG igjen
et mål fire minutter på overtid av mauro icardi sørget for 2-1-seier til psg over lyon søndag kveld. det gjør at psg står med full pott og 18 poeng etter seks spilte kamper i den franske toppdivisjonen. et kontroversielt straffespark satt inn av neymar gjorde at psg utlignet til 1-1 etter 63 spilte minutter. psg mønstret et stjernegalleri uten like mot lyon. sammen med neymar og kylian mbappé startet også lionel messi offensivt. messi hadde en brukbar sjanse 32 minutter inn i kampen, men avslutningen ble glimrende parert av lyons keeper anthony lopes. fem minutter senere sendte han et frispark i tverrliggeren. messi ble byttet ut med kvarteret igjen og har ennå ikke scoret for psg på sine tre forsøk. han virket også frustrert da han ble tatt av banen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 19.09.2021 22.52.04
Berges første mål for sesongen
sander berge scora sitt første mål for sesongen då han gav sheffield united leiinga 2-1 over preston etter 85 minutt. men united blei snytt for sigeren etter prestons utlikning fem minutt på overtid. kampen enda 2-2. sheffield united rykka ned frå premier league i vår, og har hatt ein tung start i divisjonen under. dei er nummer 16 med 6 poeng på 7 kampar.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 14.09.2021 22.44.42
Etterlengtet seier for Arsenal
arsenal og den hardt pressede manageren mikel arteta fikk seg en seier på fjerde forsøk etter den svake sesongstarten da norwich ble slått 1-0 hjemme lørdag. det var kaptein pierre-emerick aubameyang som pirket inn den enormt viktige scoringen 20 minutter ut i 2. omgang. det var kun andre gangen i arsenals premier league-historie at klubben startet en kamp på bunnen av tabellen. forrige gang var i 1992. nå er norwich eneste klubb uten poeng etter de fire første serierundene i den øverste divisjonen i england. Ødegaard åpnet kampen godt, men utmerket seg mindre og mindre utover i oppgjøret.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 11.09.2021 19.30.19
Messi kan få debuten fredag
psg-trener mauricio pochettino holder døren åpen for at lionel messi debutere for klubben i fredagens seriekamp borte mot brest. messis første minutter for paris saint-germain kommer stadig nærmere. fredag kveld tar storklubben turen til brest i den franske toppdivisjonen. – vi har ikke tatt noen beslutning om troppen enda, og vi vil vurdere om messi kan bli med, sa pochettino på en pressekonferanse torsdag. – alt er positivt. stemningen i troppen er bra, og han har slått seg til ro raskt. det kjennes veldig bra, la den sindige treneren til. seks ganger ballon d`or-vinner lionel messi byttet i sommer ut barcelona med paris saint-germain. det gjorde han etter 21 år hos katalanernes fotballstolthet. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 19.08.2021 17.30.06
Ny Kamara-scoring
ola kamara fortsetter å score i den amerikanske toppdivisjonen i fotball. natt til mandag nettet han sitt ellevte mål da dc united tapte 2–5 for nashville. kamaras mål gjør at han kun mangler to scoringer for å være på toppen av toppscorerlisten i mls. raúl ruidíaz topper med 13 mål foran gustavo bou (12). kamara har kun startet åtte kamper og vært på banen i 13 kamper denne sesongen. det gjør at han har omkring halvparten så mange minutter på banen som de to foran seg på listen. dc united ligger på 6.-plass i mls` avdeling øst med 27 poeng på 19 kamper. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 16.08.2021 07.55.30
Depay og Garcia omsider registrert
det har vært mye rot i barcelona, men nå er endelig memphis depay og eric garcia spilleklare i tide til katalanernes serieåpning mot real sociedad søndag. tidlig på lørdag kom barcelona med en pressemelding om at spillerne var registrert for spill, men senere på dagen tilbakeviste den spanske toppdivisjonen den påstanden. sent lørdag kveld var depay endelig å finne på la ligas liste over registrerte spillere og søndag morgen ble eric garcia også oppført på listen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 15.08.2021 10.15.54
Drømmedebut for Ajer i Premier League
(brentford-arsenal 2–0) brentford har ventet på spill i den øverste divisjonen i 74 år.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 13.08.2021 22.54.52
Drømmedebut for Ajer da Brentford slo Arsenal
(brentford-arsenal 2–0) brentford har ventet på spill i den øverste divisjonen i 74 år. med kristoffer ajer (23) i midtforsvaret ble comebacket en fest.
Kilde: VG Sport | Publisert: 13.08.2021 22.54.47
Drømmedebut for Ajer da Brentford nedkjempet Arsenal
(brentford-arsenal 2–0) brentford har ventet på spill i den øverste divisjonen i 74 år. med kristoffer ajer (23) i midtforsvaret ble comebacket en fest.
Kilde: VG Sport | Publisert: 13.08.2021 22.54.47
Ajer kan få PL-debut fredag
allereie fredag kan kristoffer ajer debutere i den øvste engelske divisjonen, når brentford gjestar naborival arsenal til byderby i premier league-opninga. mitdtopparen kom frå celtic i sommar. fotballnettstadene 90min og sportsmole inkluderer begge nordmannen i den sannsynlege startoppstillinga til brentford før seriestarten. ajer fekk 74 minutt i oppkøyringskampen mot valencia laurdag, der london-laget vann 2-1. kampen fredag er brentfords første i toppdivisjonen på over 74 år. og nettopp arsenal var motstandar i den aller siste kampen den gongen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 12.08.2021 13.35.48
Vålerenga rundspilt av KAA Gent
det ble en blytung torsdags kveld i belgia for vålerenga da de møtte kaa gent. laget som endte på syvendeplass i den belgiske toppdivisjonen forrige sesong hadde få vansker mot et tamt vålerenga-lag. første skåring kom etter drøyt ti minutter spill da gianni bruno nikket inn 1-0. fem minutter før hvilen doblet tarik tissoudali ledelsen. vålerenga protesterte kraftig og ønsket målet avvinket for offside, men fikk ikke medhold. danske andrew hjulsager assisterte begge skåringene. etter pause hamret gent-kaptein vadis odjidja-ofoe inn kampens vakreste skåring da han fant krysset bak en sjanseløs vålerenga-målvakt. ydmykelsen ble komplett da innbytter yonas malede satte inn kampens siste like før slutt. vålerenga får en ekstremt vrien oppgave i returoppgjøret om en uke, da de må skåre minimum fire for å avansere i kvalifiseringen til serieligaen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.07.2021 22.21.24
Meling klar for Rennes
landslagsbacken birger meling bytter klubb i frankrike fra nimes til rennes. det bekrefter rennes tirsdag kveld på sine nettsider. 26-åringen fra stavanger ble solgt fra rosenborg i 2020 til nimes, men er nå altså klar for nye utfordringer i ligue 1. rennes spilte champions league så sent som i fjor. klubben endte på 6. plass i den franske toppdivisjonen forrige sesong. både alexander tettey og anders konradsen har spilt i klubben før.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 20.07.2021 19.23.49
Høgmo vant på første forsøk
per-mathias høgmo jublet ellevilt på sidelinjen da bk häcken slo aik 2–1 i allsvenskan søndag. høgmo tok nettopp over häcken, og dette var hans første kamp som hovedtrener. häcken lå sist før helgens runde, men klatret fem plasser med trepoengeren søndag og er nå nummer 11 i den svenske toppdivisjonen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 04.07.2021 17.11.37
Sjekk den flyfølge-bilen!
hei, avinor, det er ny følgebil på markedet! italienske bologna kan skryte av flere ting. byen huser europas eldste universitet (1088), har et fotballag i den italienske toppdivisjonen, er knutepunkt for flere viktige motorveier, er fødebyen til flere paver ‒ og er ikke minst en del av «motorens land». i området finner vi nemlig imola […] innlegget sjekk den flyfølge-bilen! dukket først opp på bil24.no.
Kilde: Bil24 | Publisert: 29.06.2021 19.33.00
HamKam tok over tabelltoppen
kjetil rekdals hamkam tar helg på toppen av tabellen i 1. divisjon etter en sterk 1-0-seier over fredrikstad fredag kveld. rubén alegre satte inn kampens eneste mål som sørget for at rekdals gode start på sesongen fortsatte. hamar-laget er dermed det eneste laget som ikke har tapt etter at samtlige lag har spilt seks kamper denne sesongen. hamkam topper divisjonen ett poeng foran kveldens motstander fredrikstad. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 18.06.2021 21.59.28
Avslører overgangsplan
torgeir børven (29) har ingen planer om å spille i den tyrkiske førstedivisjonen. spissen er nå tydelig på hva han vil videre.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 12.06.2021 14.23.50
Sørmo solgt til Belgia
fotballspiller bent sørmo (24) er solgt fra kristiansund til zulte waregem og den belgiske toppdivisjonen. den belgiske klubben bekrefter overgangen på sin nettside. forsvareren fra levanger har en fortid i levanger og rosenborg. deretter gikk han tilbake til moderklubben før han gikk til kristiansund i 2018. sørmo har skrevet under på en treårskontrakt med zulte waregem. 24-åringen har startet tre av kristiansunds seks kamper i eliteserien denne sesongen. kbk ligger på 3.-plass på tabellen. i fjorårssesongen var sørmo på banen i alle kristiansunds kamper.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 11.06.2021 09.24.55
Det kom som ei bombe
julian kristoffersen (24) kom til italia for bare fire måneder siden, men har allerede notert seg for opprykk til serie a. nordmannen ser fram til sin første sesong i den italienske toppdivisjonen.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 08.06.2021 09.03.13
Endelig i gang - spiller generalprøve mot Viking
jeg frykter absolutt ingen lag i denne divisjonen, sier trener ojan bijan.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 29.05.2021 10.30.14
Ferdig i Brighton
cecilie fiskerstrand (25) forlenger ikke kontrakten med brighton i den engelske toppdivisjonen for kvinner. kontrakten hennes utløper 30. juni. det opplyser klubben selv på sine nettsider. til sammen er ni spillere ferdige i klubben fra den engelske sørkysten. fiskerstrands brighton endte på 6.-plass i den engelske serien. chelsea vant to poeng foran manchester city.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 20.05.2021 11.07.20
Tronstad scoret for Vitesse
sondre tronstad noterte seg for et lekkert mål da vitesse spilte 3-3 mot fortuna sittard i nederlandsk fotball torsdag. tronstad scoret sesongens første mål da han stanget inn vitesses første nettkjenning, melder ntb. det ene poenget gjør at vitesse ender på 4.-plass i æresdivisjonen, selv om det gjenstår én kamp. tronstads klubb har 61 poeng. dermed er det sju poeng opp til tredjeplasserte az alkmaar. az spilte 0-0 mot groningen torsdag. fredrik midtsjø og jonas svensson spilte hele oppgjøret for az, mens håkon evjen kom inn det siste kvarteret. jørgen strand larsen kom inn etter halvspilt 2. omgang for groningen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 13.05.2021 17.12.59
Arsenal sendte West Bromwich ned
med 3-1-seier sendte arsenal bunnlaget west bromwich ned til championship neste sesong. dette er første gang et lag rykker ned med sam allardyce ved roret. seieren ble sikret uten martin Ødegaard, som slet benken hele kampen. etter en halvtime spilt kom det scoringer fra både emile smith rowe og nicolas pépé på få minutter, og arsenal gikk til pause med 2-0-ledelse. matheus pereira tente et lite håp for gjestene da han reduserte til 1-2 etter 67. minutter, men en scoring av willian på overtid sørget for at det helt sikkert blir spill i divisjonen under premier league for west bromwich neste år.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 09.05.2021 21.52.11
Opptur for Arsenal – West Bromwich rykket ned
(arsenal – west bromwich 3–1) sam allardyce (66) har rykket ned fra den øverste divisjonen for første gang i sin 30 år…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 09.05.2021 21.51.44
Opptur for Arsenal – West Bromwich rykket ned
(arsenal – west bromwich 3–1) sam allardyce (66) har rykket ned fra den øverste divisjonen for første gang i sin 30 år lange managerkarriere. på motsatt benk kunne mikel arteta (39) smile for tre poeng etter tre praktfulle mål.
Kilde: VG Sport | Publisert: 09.05.2021 21.51.37
Håndballen får avslutte sesongen
klubbene på toppnivå i norsk håndball får runde av inneværende sesong. – jeg tror dette er etterlengtet for håndballen. den har stått i en krevende situasjon, sier kultur- og likestillingsminister abid raja (v) til ntb. alt seriespill i toppidretten har ligget brakk siden 18. januar på grunn av koronapandemien. onsdag fikk fotballen som ventet klarsignal til å rulle i gang sesongen i de to øverste divisjonene på herre- og kvinnesiden. samtidig fikk håndballen tommel opp til å avslutte 2020/21-sesongen. første kamp blir seriefinalen for kvinner mellom vipers og storhamar. den spilles allerede 11. mai i kristiansand. cupfinalen mellom sola og vipers kristiansand spilles deretter 15. mai. den kampen går i stavanger.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 05.05.2021 19.04.12
Topphåndballen får avslutte sesongen – 2. divisjon utsettes noen uker
regjeringen bekreftet onsdag at de gir grønt lys for at topphåndballen får spille de avsluttende seriekampene. mens de to øverste divisjonene i fotball får gå i gang, kan 2. divisjon for menn begynne treningskamper siste uken i mai.
Kilde: VG Sport | Publisert: 05.05.2021 13.18.55
Toppidretten får klarsignal
søndag sparkes årets eliteseriesesong i fotball i gang. siste rest av usikkerhet er fjernet etter at regjeringen ga sitt endelige klarsignal. den siste tiden har 9. mai vært terminfestet som oppstartsdato, men det har ligget et forbehold om at den nasjonale smittesituasjonen gjør det forsvarlig. onsdag ga regjeringen grønt lys for at seriefotballen på toppnivå kan rulle. det var ikke bare fotballen som fikk gode nyheter fra regjeringen onsdag. også klubbhåndball på toppnivå kan gå i gang etter et langt avbrekk. alt seriespill i toppidretten har ligget brakk siden 18. januar på grunn av koronapandemien. onsdag fikk fotballen som ventet klarsignal til å rulle i gang sesongen i de to øverste divisjonene på herre- og kvinnesiden. samtidig fikk håndballen tommel opp til å avslutte 2020/21-sesongen med cupfinalen mellom sola og vipers kristiansand 15. mai. i tillegg blir det mulig å få gjennomført en seriefinale mellom vipers og storhamar. sistnevnte har med én kamp mer spilt to poengs forsprang på rivalen. «Åpningen vil også omfatte trenings- og avsluttende seriekamper på toppnivå i håndball. her åpnes det for et begrenset antall trenings- og seriekamper på øverste nivå som avslutning på sesongen 2020/2021», heter det fra kulturdepartementet. vanligvis blir det spilt sluttspill på tampen av hver sesong, men dette utgår i år. norges håndballforbund satser på å kunne få gjennomført en kvalifisering til neste sesongs eliteserie for menn.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 05.05.2021 13.14.08
vilde (23) med ellevilt scoringsshow i helgen – nå spår den tidligere til-helten «divisjonens beste spiller» som fremtidig landslagsspiller
Vilde Bratland (23) er mildt sagt i rute til seriestarten. Superlativene er mange fra utviklingsansvarlig Jonas Johansen…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 04.05.2021 07.00.10
Sesongstarten utsatt til 1. mai
det blir ikke påskestart for eliteserien i fotball. forbudet mot treningskamper fører til en snau måneds utsettelse. det er forbudet mot treningskamper som tvinger fram utsettelsene. det betyr at de to øverste divisjonene for kvinner og det tre øverste for menn får seriestart helga 1. og 2. mai, opplyser norges fotballforbund i en pressemelding. opprinnelig var åpningsrunden satt til 2. påskedag (5. april). 6. april var planlagt oppstart i 1. divisjon. toppserien skull har startet 17. mars, men er tidligere utsatt. nå skal den serien også begynne første helga i mai. – for å kunne starte opp med et krevende seriespill er man avhengig av tre-fire uker med normal oppkjøring. medisinsk er det viktig å forberede spillerne på en lang sesong med tett kampprogram, sier nffs konkurransedirektør nils fisketjønn. han legger til at nff kommende uke vil vurdere detaljene i seriespillet, blant annet hvordan sluttspill, kvalifisering og nm skal kunne gjennomføres, når sesongen blir kortet ned.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 11.03.2021 12.02.50
VG: Utsetter seriestarten
vg melder at seriestarten for toppserien og 1. divisjon kvinner blir utsatt. det kommer ifølge avisen frem på et informasjonsmøte mellom norges fotballforbund og toppklubbene mandag ettermiddag. det var planlagt start for seriedivisjonene 20. mars, men på grunn av forbudet mot treningskamper må de skyve på datoen. for herrene er det planlagt seriestart for eliteserien 5. april, mens 1. divisjon herrer har første avspark én dag senere.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.02.2021 15.20.54
Utsetter seriestarten
seriestarten for toppserien og 1. divisjon kvinner blir utsatt. det kom frem på et informasjonsmøte mellom norges fotballforbund og toppklubbene mandag ettermiddag. det var planlagt start for seriedivisjonene 20. mars, men på grunn av forbudet mot treningskamper må de skyve på datoen. for herrene er det planlagt seriestart for eliteserien 5. april, mens 1. divisjon herrer har første avspark én dag senere. – når ting har utviklet seg slik det har gjort de siste ukene, ble beslutningen om utsettelse dessverre uunngåelig, sier hege jørgensen, daglig leder i toppserien, i en uttalelse. – dette er kritisk og svært alvorlig for idretten vår. nå håper vi på god dialog med myndighetene fremover slik at tilliten ikke svekkes ytterligere. vi har trenings- og kampprotokoller som fungerer godt, og hadde kun ett kjent smittetilfelle i toppserien, samt ett i 1. divisjon i hele 2020, tilføyer hun.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.02.2021 15.20.54
Toppklubbene får mest i ny pakke
sist fredag gjennomførte lotteri- og stiftelsestilsynet den femte utbetalingen fra krisepakke nummer tre til idretten og frivilligheten. totalt ble mer enn 65 millioner kroner fordelt på 154 ulike søknader. norges fotballforbund fikk mest i denne runden. utbetalingen er på drøyt 19,3 millioner kroner og kommer i tillegg til de 28,5 millionene forbundet fikk fra samme krisepakke tidlig i januar. fredagens kompensasjonsbeløp var tilsynelatende betydelig mindre enn det nff hadde søkt om. i januar lød den korresponderende søknaden på drøyt 49 millioner, og det ville utløst en kompensasjon på 34,5 millioner dersom den hadde blitt innvilget i sin helhet. nffs økonomidirektør og assisterende generalsekretær, kai-erik arstad, opplyser til ntb at søknaden var basert på et «worst-case»-scenario. – vi kontaktet tilsynet da bildet endret seg og korrigerte søknaden til 27,5 millioner. vi mottok det som var maksimalbeløpet, sier arstad. han forteller at 75 prosent av pengene går til toppklubbene i de to øverste divisjonene på herresiden. det vil si snaut 14,5 millioner kroner.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.02.2021 14.09.19
Caroline Graham Hansen Barcelona-helt i toppkampen: – Gøy å få bidra
(levante-barcelona 0–3) caroline graham hansen (25) scoret to ganger for barcelona i 3–0-triumfen mot levante i toppkampen i den spanske toppdivisjonen.
Kilde: VG Sport | Publisert: 03.02.2021 17.55.01
Haaland sikret avansement
dortmund så lenge ut til å ta seg kontrollert videre i den tyske cupen mot paderborn tirsdag kveld etter mål fra emre can og jadon sancho. men med ti minutter igjen reduserte laget fra divisjonen under ved julian justvan. på overtid trodde haaland at han hadde avgjort åttendedelsfinalen alene med keeper. men i var-rommet hadde de andre planer. i situasjonen før haaland scoret ble en paderborn-spiller felt innenfor 16-meteren. dermed fikk heller bortelaget straffe, og den satte owusu sikkert i mål til 2-2. tidlig i første ekstraomgang dukket imidlertid oksen fra jæren opp igjen. denne gangen lot var-dommerne målet stå, og haalands 3-2-mål ble også kampens siste. dermed gikk dortmund videre til kvartfinalen i den tyske cupen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 03.02.2021 00.09.55
Her er de bekreftede Premier League-overgangene
det ble flere bekreftede overganger i den engelske toppdivisjonen på deadline day. få oversikt over hvilke klubber som gjorde hva, i denne saken.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 02.02.2021 06.11.29
Søderlund klar for Rizespor
alexander søderlund har skrive under for den tyrkiske fotballklubben rizespor. angriparen forlèt häcken etter berre éin sesong. rizespor stadfestar overgangen på nettsidene sine. klubben opplyser at søderlund har signert ein kontrakt på halvtanna år. laget ligg på 13.-plass i den øvste divisjonen i tyrkia. laurdag møter dei tabelltoar fenerbahçe.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 29.01.2021 12.48.45
Sjokktap for Real Madrid
real madrid gikk på en ordentlig cup-mine i spania onsdag. nivå tre-laget alcoyano måtte tåle en utvisning, men vant 2-1 etter ekstraomganger. etter 115 spilte minutter scoret juanan casanova seiersmålet som sørget for en skikkelig skrell. real madrid stilte med mange førstelagsstjerner fra start, men maktet ikke å slå laget som til daglig spiller i segunda b-divisjonen. martin Ødegaard var imidlertid ikke med. det var storoppslag i spanske medier inn mot kampen om at nordmannen ønsker seg et utlånt etter å ha blitt vraket fra real-troppen flere ganger. oppgjøret startet oppskriftsmessig for gjestene fra madrid. eder militao scoret på overtid i første omgang og sørget dermed for 1-0-ledelse til pause.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 20.01.2021 23.56.32
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »