Hovedsiden

Liten annonse

  Tok seg til Grand Slam-kvartfinale på 63. forsøk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 58 minutter gammel - (mandag 24. januar 2022 KL:07.50)
  Den useedede tennisveteranen Alize Cornet tok seg til sin første kvartfinale i en Grand Slam-turnering da hun beseiret Simona Halep i Australian Open mandag. I 33 grader kjempet rumenske Halep og franske Cornet mot hverandre. 32-årige Cornet vant til slutt 6-4, 3-6, 6–4 i en kamp som varte i over to og en halv time. Halep står med to Grand Slam-triumfer i sin karriere. Cornet møter Danielle Collins i kampen om en semifinale. Collins slo Elise Mertens 4-6, 6-4, 6–4 mandag. Cornets gjennombrudd har latt vente på seg. Hun gjorde sin debut i Grand Slam-sammenheng i French Open i 2005, men hun har aldri tatt seg videre fra den fjerde runden før. – Det føles fantastisk etter den duellen jeg hadde med Simona i den varmen. Etter 30 minutter «døde» vi begge, og vi holdt på i to og en halv time, så Cornet. I tredje runde slo hun verdenstreer Garbiñe Muguruza. Tamarine Tanasugarn fra Thailand hadde den tidligere rekorden for flest kamper før en kvartfinale på Grand Slam-nivå. Hun kom seg til kvartfinalen i 2008 i sitt 45. forsøk, skriver nyhetsbyrået AP. Grand Slam-turneringene i tennis er Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open.  Så mye har pandemien kostet

  Kilde: VG Innenriks | Publisert: / 1 time og 19 minutter gammel - (mandag 24. januar 2022 KL:07.29)
  Enorme kostnader, underskudd i statsbudsjettet og advarsel til fremtidige generasjoner. Ingen vet hva prislappen vil ende på, likevel mener eksperten det ikke er grunn til å miste nattesøvnen.


  Hovland med ny karrierebeste på golfrankingen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 39 minutter gammel - (mandag 24. januar 2022 KL:07.09)
  Norges golfess Viktor Hovland er oppe på 5.-plass på den ferske verdensrankingen. Det er bestenotering for 24-åringen. Hovland hopper inn foran Xander Schauffele og Justin Thomas på den gjeve lista. John Rahm topper fremdeles foran Collin Morikawa og Patrick Cantlay. Hovland ble nummer fire i Abu Dhabi-mesterskapet i helgen. Underveis i sisterunden kjempet han om seieren, men en trippelbogey og dobbeltbogey ødela sjansene for det. Denne uken skal Hovland spille i turneringen DP World Tour i Dubai. Sist uke var Hovland nummer sju på verdensrankingen. Han avsluttet 2021 på 8.-plass. Høyere enn nummer fem har den unge golfstjernen aldri vært. Hovland avsluttet 2021 med to strake titteltriumfer. Den første innkasserte han i Mexico, mens den andre kom i Tiger Woods` stjerneturnering på Bahamas. – Det har vært et ganske vilt år. Jeg tror og håper trenden fortsetter i 2022, sa 24-åringen til Discovery.
  Chiefs til semifinale etter ellevilt NFL-drama

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 24. januar 2022 KL:06.13)
  Patrick Mahomes førte Kansas City Chiefs til NFL-semifinale i et ellevilt drama mot Buffalo Bills. Det ble 42-36-seier etter forlengning. Chiefs fikk ballen først i forlengningen, og det avgjorde en kamp der lagene ikke kunne slutte å score. Mahomes` touchdownpasning til Travis Kelce ble vinnerpoengene, etter at Bills og quarterback Josh Allen hadde hatt seieren dypt nede i lomma. Bare i kampens to siste minutter tok Bills ledelsen to ganger med touchdown, siste gang med 13 sekunder igjen. Chiefs tok ledelsen en gang og utlignet med den aller siste berøringen. 25 poeng i de to siste minuttene er sluttspillrekord. Allen kastet fire touchdownpasninger i kampen, samtlige til Gabriel Davis som dermed er den første med fire TD-mottak i en sluttspillkamp. Totalt hadde Allen ni touchdownpasninger i sluttspillet, men det er Mahomes og Chiefs som får møte Cincinnati Bengals i semifinale. – Det var en stor kamp mellom to store lag. Josh spilte ræva av seg, unnskyld språkbruken, sa Mahomes i TV-intervju rett etter sluttsignalet. Tom Brady, Aaron Rodgers og Ben Roethlisberger, den gamle garde av quarterback-superstjerner, var feid ut av sluttspillet uten å nærme seg sitt beste nivå. Så overtok den nye generasjonen rampelyset, og Allen og Mahomes bød på en uforglemmelig oppvisning i angrepsspill.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »