De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle

    Du søkte etter: KAMP
Mener Uefa sender galt signal
tysklands utenriksminister heiko maas kritiserer uefa for ikke å tillate münchen å lyssette stadion med regnbueflagget under onsdagens em-kamp. – det er sant at fotballbanen ikke handler om politikk. den handler om mennesker, om rettferdighet, om toleranse. det er derfor uefa sender et galt signal, skriver maas på twitter. münchens borgermester svarte på uefas beslutning med å uttale at han ville la flaggene vaie alle andre steder enn på stadion. uefa forsvarer sin avgjørelse med at organisasjonen skal være politisk og livssynsnøytral.
Idag. / 36 minutter gammel
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 23.06.2021 10.41.59
Sandefjord-troppen ute av karantene
eliteserielaget sandefjord har fått negative svar på samtlige prøver og kan gå ut av ventekarantenen etter at en spiller testet positivt. – alle prøvene viser negativt resultat, og vi er klare for kamp på torsdag, opplyste daglig leder espen bugge pettersen i sandefjord fotball til sandefjords blad tirsdag kveld. sandefjord møter strømsgodset i drammen torsdag kveld. (ntb)
Idag. / 1 time og 15 minutter gammel
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 23.06.2021 10.02.44
Uefa sa nei til dette. München svarer med å lyse opp et annet landemerke.
münchens borgermester vil la regnbueflaggene og -fargene lyse opp alle andre steder enn på stadion før em-kampen mot…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: Idag. 23.06.2021 07.30.54
Milliard-flopp?
englands midtspiss harry kane blir snart kjøpt for nær 1,3 milliarder kroner fordi han er så flink til å score mål. etter tre em-kamper er det blitt null scoringer.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Idag. 23.06.2021 05.35.13
Dale med miljø-stikk til Wierer: – Kanskje hun får bedre samvittighet
hun flyr gjerne helikopter til enkelte treninger og konkurranser. johannes dale (24) forstår at flere reagerer på at dorothea wierer (31) fronter en miljøkampanje for det internasjonale skiskytterforbundet, ibu.
Kilde: VG Sport | Publisert: Idag. 23.06.2021 05.25.45
Modrić-perle sendte Kroatia videre
skottland står nå med elleve deltakelser i em og vm uten å ta seg videre fra gruppespillet. tirsdag ville skottene klart det med seier over kroatia, og mange på hampden park øynet muligheten da callum mcgregor utlignet til 1-1 like før pause. kroatia, som førte kampen, misbrukte mulighetene før kaptein luka modrić tok ansvar. midtbanedirigenten klemte til fra utsiden av 16-meteren med utsiden av foten, og ballen smalt inn bak en sjanseløs lyndon dykes. så, et knapt kvarter før slutt, fjernet ivan perisic all tvil med en følsom heading til 3-1 etter et hjørnespark. servitør? luka modrić, naturligvis.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.06.2021 22.52.18
Skaper reaksjoner: - Ikke fornøyd
grealish, som hadde vært et fyrverkeri i store deler av kampen så skuffa ut da han ble tatt av banen. aston villa-angriperen fikk 67 minutter på banen før han ble henvist til benken.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Igår. 22.06.2021 22.52.01
19-åringen har scoret fem mål på fire kamper: – kvalitetsspiller
Sandviken-spillerne strålte i kapp med solen, og sikret tre nye poeng med målfest på hjemmebane.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: Igår. 22.06.2021 22.25.52
Keane irritert på England-spillere
roy keane er blitt velkjent for sin misnøye med at spillere på to lag er hyggelige med hverandre før eller etter kamper. det er derfor kanskje ikke noen stor overraskelse at keane rister på hodet av nyheten om at england-spillerne mason mount og ben chilwell har havnet i karantene etter å ha blitt kategorisert som nærkontakter av korona-smittede billy gilmour. skotske gilmour og den engelske duoen, som alle tre spiller for chelsea, skal ifølge itv ha snakket sammen i 20 minutter i tunellen i etterkant av englands 0-0-kamp mot skottland. – hvorfor skal du snakke med en motspiller, og jeg bryr meg ikke om at de spiller på samme klubblag, i over 20 minutter? selv snakker jeg sjelden med noen i mer enn fem minutter, sier keane på sedvanlig vis. karantenen gjorde at de to engelske spillerne ikke var på banen mot tsjekkia tirsdag. – etter en kamp, når du nettopp har vært i krig mot noen, hvorfor vil du snakke med noen så lenge? de burde brukt sunn fornuft, sier keane.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.06.2021 22.09.56
Lyn ble ydmyket av Sandviken
elisabeth terland sto fram med to mål da sandviken slo 5-0 over lyn i toppserien tirsdag. sandviken har vunnet alle kampene sine hittil i årets sesong. terland ga sandviken ledelsen etter bare to minutter, og ti minutter senere doblet lisa naalsund ledelsen. maria brochmann la på til 3-0 for sandviken etter 25 minutters spill, og ni minutter senere økte sandviken ved vilde hasund. terland scoret sitt andre mål i kampen da hun gjorde 5-0 etter 67 minutter. det var 19-åringens femte mål for sesongen. på fire kamper har sandviken tolv poeng, mens lyn har plukket tre poeng.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.06.2021 20.56.40
Ny seier for Vålerenga
vålerenga vant 2-0 over arna-bjørnar på hjemmebane i toppserien i fotball for kvinner. ingibjörg sigurdardóttir sendte vålerenga i føringen etter 71 minutters spill, og fire minutter senere doblet innbytter amanda andradóttir ledelsen. på fire kamper har vålerenga tatt tolv poeng, og arna-bjørnar har null poeng.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.06.2021 20.54.03
Teorien har skapt diskusjon: - Virkelig?
inn mot siste gruppespillskamp er det flere som har poengtert noe interessant. for alt annet enn tre poeng mot tsjekkia kan bli til engelskmennenes vinning.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Igår. 22.06.2021 20.02.07
Sikret sin fjerde strake seier
i tirsdagens toppseriekamp mellom rosenborg og avaldsnes sikret trønderne sin fjerde strake trepoenger. kampen endte til slutt 1–0 til rbk. etter 19 minutter satte lisa-marie karlseng utland inn kampens eneste mål etter en strålende pasning av mali næss inn foran målet til avaldnes-keeperen. etter tirsdagens kamp ligger rosenborg på tredjeplass på tabellen med 8–0 i målforskjell. mens avaldnes ligger nederst med sju baklengsmål etter fire serierunder.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.06.2021 19.57.01
Drømmestart for Tjelmeland
ik start har hatt en noe tøff åpning i 1. divisjon, men i dag løsnet det skikkelig for sørlendingene. i sindre tjelmelands første kamp som start-trener knuste de til slutt stakkars grorud, og vant 4-1. det var martin ramsland som åpnet ballet, og satte første omgangs eneste scoring. men i andre omgang ble det skikkelig ketchup-effekt, og sebastian buch, kristoffer tønnessen og eirik schulze sørget for 4-0 med et kvarter igjen å spille. oscar aga sikret et trøstemål for grorud da det var fem minutter igjen av kampen. det har vært en spesiell uke for gultrøyene. de har for det første sparket joey hardarson. i tillegg trakk atle roar håland seg som sportssjef i klubben. start ligger nå på 7. plass i 1. divisjon, med fire poeng bak hamkam i tet. fredrikstad gikk på et surt 2-3-tap mot ull/kisa, så nå kan hamkam skaffe seg et forsprang.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.06.2021 19.53.35
Uefa sa nei til regnbue-markering – nå vekker denne meldingen oppsikt
samtidig som det europeiske fotballforbundet (uefa) bruker store ord gjennom kampanjen «equal game», setter de foten ned for regnbuemarkering i münchen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.06.2021 19.40.36
Russisk presse: – Grunn til protest
russisk presse er langt fra fornøyd med måten nasjonens fotballstolthet røk ut av em på, skriver bbc, som har tatt en gjennomgang av reaksjonene. etter mandagens 1-4-tap mot danmark og påfølgende em-exit flommer russiske aviser over av mishagsytringer både den ene og andre veien. avisen sport-express har hengt seg opp i at dommer clement turpin blåste av oppgjøret åtte sekunder før tilleggstiden var ute. - han la til tre minutter og blåste av kampen da stoppeklokken viste to minutter og 52 sekunder. formelt sett er dette en grunn til protest, skriver avisen i en sak som har overskriften «skandale i em». nettavisen omtalte dette først i norge. men også de russiske spillerne får så ørene flagrer av hjemlig presse. – det er veldig flaut. russland ryker skammelig ut av em 2020, skriver championat. avisen rossiyskaya gazeta ber supporterne skylde på spillerne, ikke den russiske treneren stanislav tsjertsjesov. – klarer selv en god snekker å bygge et hus uten de nødvendige materialene? spør avisen. sports.ru slår enkelt og greit fast: – det russiske landslaget trenger sårt noen nye helter, skriver de. det spørs vel om spillerne får julekort av vladimir putin i år.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.06.2021 17.26.54
Haavi scoret fire
emilie haavi var i fyr og flamme, og scoret fire mål mot klepp. kampen endte til slutt 1-5, og det var mimmi löfwenius veum som satte den siste scoringen for lsk kvinner. marie-yasmine d`anjou scoret 1-1 for klepp, men det holdt altså ikke for rogalendingene. lsk står med full pott i toppserien etter fire kamper, mens klepp står med seks poeng.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.06.2021 16.47.02
Vekker reaksjoner
belgia slo finland med god margin mandag kveld, men det er banestormeren mot slutten av kampen som har vekket mest oppmerksomhet.
Kilde: Dagbladet - Fotball | Publisert: Igår. 22.06.2021 16.37.03
brann-stopperen trodde det var en stund til han skulle spille kamp. men tre skader sender ham til haugesund.
tre nye skader i forsvarsrekken gjør at nykommeren vieux sané må bli med i troppen til haugesund-kampen.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: Igår. 22.06.2021 15.42.46
Norsk sinne mot Pride-nekt: - Skam dere
norges fotballforbund (nff) går i strupen på uefas avgjørelse om å nekte tyskland å lyse opp allianz arena i regnbuefargene under onsdagens em-kamp mot ungarn.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Igår. 22.06.2021 15.41.23
Maalen ferdig i Ranheim
svein maalen slutter som trener i 1. divisjonsklubben ranheim. avgjørelsen ble offentliggjort kun noen timer før tirsdagens hjemmekamp mot raufoss. avgjørelsen om å avslutte samarbeidet med maalen bekreftes på ranheims nettsider. – jeg har hatt utrolige år i ranheim og hatt gleden av å gi mitt bidrag til at klubben har gått fra å være en liten underdog til å bli en klubb som kan konkurrere med de største i norsk fotball, sier han.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.06.2021 15.39.32
bortesupportere kan gå på kamp
klubbene i eliteserien i fotball for menn og toppserien for kvinner kan igjen ønske supportere fra tilreisende lag velkommen på kamp. det bekrefter administrerende direktør i norsk toppfotball, leif Øverland, overfor vg tirsdag. klubbene i toppfotballen kunne i forrige serierunde slippe inn flere tilskuere enn på svært lenge på sine kamper. det har sammenheng med at norske myndigheter nylig gikk til trinn tre i sin gjenåpningsplan. foreløpig har det imidlertid ikke vært gitt klarsignal for å ta imot tilreisende fans. den muligheten er nå på plass.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.06.2021 14.23.09
bortesupportere kan igjen få dra på kamp
frem til nå har ikke bortesupportere av norske fotballklubber fått dratt på kamp.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: Igår. 22.06.2021 14.02.30
bortesupportere kan igjen få dra på kamp
frem til nå har ikke bortesupportere av norske fotballklubber fått dratt på kamp. nå kan klubbene igjen åpne for tilreisende supportere.
Kilde: VG Sport | Publisert: Igår. 22.06.2021 14.02.24
Dra til helvete
det europeiske fotballforbundet (uefa) har avslått ønsket om å lyse opp bayern münchens hjemmebane i regnbuefarger foran em-kampen mellom tyskland og ungarn. det har satt sinnene i kok rundt om i fotballverden.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Igår. 22.06.2021 13.13.59
Norge tapte gruppefinalen i para-VM
et allerede kvartfinaleklart norge fikk det tøft mot russland i siste gruppespillskamp i para-vm i ishockey i tsjekkiske ostrava. oppgjøret endte 1-18. det norske laget hadde muligheten til å stikke av med seieren i gruppe b da de tirsdag møtte et sterkt russisk lag til gruppefinale. en svak norsk åpningsperiode ødela derimot sjansene for en enklere motstander i onsdagens kvartfinale. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.06.2021 12.40.59
england-duo mister em-kamp
england må klare seg uten mason mount og ben chilwell i tirsdagens avsluttende gruppekamp i fotball-em mot tsjekkia. det bekrefter det engelske fotballforbundet tirsdag. mount og chilwell er isolerte etter at de har fått status som nærkontakter til sin koronasmittede chelsea-lagkamerat billy gilmour. chilwell og mount blir sittende i isolasjon frem til kommende mandag.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.06.2021 12.31.29
AP: UEFA sier nei til tysk regnbue-markering mot Ungarn
det europeiske fotballforbundet (uefa) har avslått ønsket om å lyse opp bayern münchens hjemmebane i regnbuefarger foran em-kampen mellom tyskland og ungarn.
Kilde: VG Sport | Publisert: Igår. 22.06.2021 10.41.35
Argentina klar for kvartfinale
argentina vant 1–0 over paraguay i copa america natt til tirsdag og er sikret avansement til kvartfinalen i fotballturneringen. seieren førte argentina til topp i gruppe a med sju poeng foran chile med fem poeng. begge lagene er dermed videre til kvartfinalespill. etter 10 minutter fant messi, Ángel di maria på høyresiden som spilte ballen videre til alejandro «papu» gómez. han løftet ballen over paraguays målvakt og scoret sitt andre mål på sine seks landslagskamper.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.06.2021 09.07.21
Chile klar for kvartfinale
det chilenske fotballandslaget er klar for kvartfinalen i copa america etter 1–1 mot uruguay i gruppe a. det var spissveteranen eduardo vargas som sendte chile i føringen etter 26 minutters spill. uruguay reddet ett poeng og 1–1 med scoring i andre omgang. uavgjort var likevel nok for chile, som leder gruppe a med fem poeng etter tre kamper og dermed er sikret en kvartfinaleplass i turneringen som spilles i brasil.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.06.2021 09.03.07
bankene trapper opp kampen for klima: – pusher store selskaper til snuoperasjon
Handelsbanken og Storebrand kaster ut oljeselskaper og DNB har avgitt et milliardløfte til grønn omstilling.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: Igår. 22.06.2021 08.40.46
Avslører skjult hyllest
christian eriksen gratulerte lagkameratene etter 4-1 seieren over russland. underveis i kampen ble han hyllet av trener kasper hjulmand på en spesiell måte.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Igår. 22.06.2021 08.10.31
bankene trapper opp kampen for klima: – pusher store selskaper til snuoperasjon
handelsbanken og storebrand kaster ut oljeselskaper og dnb har avgitt et milliardløfte til grønn omstilling. forskere er optimistiske til at bankene slåss om ledertrøya i kampen om å redusere klimagassutslipp.
Kilde: E24 | Publisert: Igår. 22.06.2021 06.33.19
Belgisk seier ga svensk EM-jubel
belgias 2-0-seier over finland i em betyr at sverige er klar for åttedelsfinale allerede før siste gruppekamp. svenskene møter polen i sin siste gruppekamp onsdag, men det oppgjøret blir ikke lenger et være eller ikke være i turneringen for «söta bror». det sørget Østerrike og belgia for mandag. sverige blir nemlig dårligst nummer tre i gruppe e, og med fire poeng etter to kamper plasserer det blågule mannskapet seg uansett foran ukraina og finland på treertabellen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.06.2021 23.14.22
her spiller de sin første kamp på halvannet år: – vi har ventet lenge på dette
De to A-lagene vurderte å bryte med regjeringens anbefalinger. Så åpnet breddeidretten opp i siste liten.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 21.06.2021 23.12.35
«takk for kampen, nå kan festen starte danmark!»
OM FOTBALL: Sverige er videre. Danmark er videre. Hilsen hjemmesitter fra Norge.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 21.06.2021 22.49.41
Bild: – Uefa stopper tysk regnbue-markering
tyske myndigheter hadde et ønske om å lyse opp allianz arena i regnbuefarger før em-kampen mot ungarn. nå setter uefa foten ned for planene, rapporterer bild.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.06.2021 22.04.19
Hegerberg får dansk spisskollega
den danske fotballprofilen signe bruun forlater paris saint-germain og blir spisskollega med ada hegerberg i lyon. det melder lyon på sine nettsider. bruun har signert en toårskontrakt med sin nye arbeidsgiver. 23-åringen har spilt for psg siden 2018. lyon har vært den dominerende klubben i europeisk kvinnefotball i en årrekke. sist sesong ble imidlertid hegerberg og lagvenninnene vippet ned fra tronen i hjemlandet av nettopp psg. i mesterligaen ble det exit i kvartfinalen, også det mot psg. signe bruun spilte tidligere for fortuna hjørring i fire sesonger. hun står med 13 landskamper.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.06.2021 20.24.04
Tidligere Liverpool-stjerne herjet
kampen mellom nord-makedonia og nederland hadde liten betydning på papiret, men nederland-stjernene serverte tilskuerne på johan cruyff arena et strålende oppgjør.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 21.06.2021 19.52.57
Sendte Austerrike vidare etter hovudsmell – så måtte han gi seg
premissane før kampen var klare. austerrike måtte slå ukraina for å sikre avansement frå gruppa, medan uavgjort ville halde for ukraina. dermed var scena sett for eit fartsfylt oppgjer.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.06.2021 19.52.16
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »