De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle
Modrić-perle sendte Kroatia videre
skottland står nå med elleve deltakelser i em og vm uten å ta seg videre fra gruppespillet. tirsdag ville skottene klart det med seier over kroatia, og mange på hampden park øynet muligheten da callum mcgregor utlignet til 1-1 like før pause. kroatia, som førte kampen, misbrukte mulighetene før kaptein luka modrić tok ansvar. midtbanedirigenten klemte til fra utsiden av 16-meteren med utsiden av foten, og ballen smalt inn bak en sjanseløs lyndon dykes. så, et knapt kvarter før slutt, fjernet ivan perisic all tvil med en følsom heading til 3-1 etter et hjørnespark. servitør? luka modrić, naturligvis.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.06.2021 22.52.18
Norge tapte gruppefinalen i para-VM
et allerede kvartfinaleklart norge fikk det tøft mot russland i siste gruppespillskamp i para-vm i ishockey i tsjekkiske ostrava. oppgjøret endte 1-18. det norske laget hadde muligheten til å stikke av med seieren i gruppe b da de tirsdag møtte et sterkt russisk lag til gruppefinale. en svak norsk åpningsperiode ødela derimot sjansene for en enklere motstander i onsdagens kvartfinale. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 22.06.2021 12.40.59
Sverige videre i EM
en hjelpende hånd fra danmark sendte sverige videre i fotball-em. danmark møter wales i åttedelsfinalen, mens det foreløpig ikke er klart hvem svenskene skal spille mot.
Kilde: VG Sport | Publisert: 21.06.2021 23.07.20
Sverige videre i EM - fikk hjelp av Danmark
en hjelpende hånd fra danmark sendte sverige videre i fotball-em. danmark møter wales i åttedelsfinalen, mens det foreløpig ikke er klart hvem svenskene skal spille mot.
Kilde: VG Sport | Publisert: 21.06.2021 23.07.20
Fikk fullstendig sammenbrudd
tv-produksjonen måtte settes på vent da veronica johansen rasmussen ikke klarte holde tårene tilbake.
Kilde: Dagbladet - kjendis.no | Publisert: 21.06.2021 20.10.27
snart klart for «byråd johansen 2». det blir neppe store endringer.
raymond johansen håper å ha oslos nye byråd klart i løpet uken. det blir trolig få endringer blant dagens byråder, etter…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 21.06.2021 18.50.10
City byr 1,2 milliarder for Kane
store nyheter fra balløya mandag: manchester city skal ha lagt inn et bud på 100 millioner pund på tottenham-måltyven harry kane. det er solide sky sports som hevder å kjenne til at de regjerende premier league-mesterne jobber med å signere målmaskinen som i øyeblikket spiller em med england. også den britiske storavisen the guardian melder om budet tottenham skal ha mottatt fra city-leiren. ifølge begge mediene har ikke tottenham noen planer om å godta tilbudet som har havnet på styreformann daniel levys bord. han skal ha et klart ønske om å beholde kane også neste sesong. manchester city skal samtidig være åpne for å inkludere spillere i avtalen det nå jobbes med. hvis kane blir city-spiller, tyder vel alt på at erling braut haaland ikke spiller i lyseblått kommende sesong. 27-årige kane ble toppscorer i premier league sist sesong. han endte på 23 fulltreffere. nylig meldte flere medier at spissen har gitt tottenham-ledelsen beskjed om at han ønsker å forlate klubben i sommer. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.06.2021 18.11.37
karlsen på topp gjør norwegian klart for nye finansielle slag
Når Norwegian forfremmer sin fremste finansielle krigsmann, er selskapet rustet for både offensiv og defensiv finansiell krig.
Kilde: E24 | Publisert: 21.06.2021 09.55.16
Slår følge med Hovland til OL
det har lenge vært klart at viktor hovland ville ta en av de to plassene til norge under golfturneringen i ol. hvem som skulle bli med det norske stjerneskuddet til tokyo har derimot vært mer usikkert. lenge så det ut til å bli kollegaen på pga-touren kristoffer ventura, men den siste tiden har en litt mindre kjent norsk golfer meldt seg på i kampen. for samtidig som ventura har slitt med å finne formen, har kristian krogh johannessen storspilt på challenge tour, nivå to i europa. nå er det så å si klart at krogh johannessen slår følge med hovland til ol, ifølge norsk golf. han passerte nemlig ventura på rankingen allerede for et par uker siden. dermed var spenningen knyttet til om han klarte å holde seg inne blant de 60 beste på ol-rankingen som ga plass i ol. etter helgas turneringer rundt om i verden, ble altså ol-billetten sikret. nå gjenstår det bare bekreftelsen når ol-rankingen oppdateres mandag, samt at olympiatoppen tar ut krogh johannessen i ol-troppen, noe som bør være en formalitet.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.06.2021 07.36.42
OL-skjebne avgjøres trolig i kveld
syklisten sven erik bystrøm pådro seg seks brudd i ryggen under nm i kristiansand søndag. det skjedde etter velt på en våt og sleip afalt. det melder tv 2. han må overnatte på intensiven på sørlandet sykehus. – jeg har fått brudd på seks tverrtagger i i ryggen. det er ikke akkurat optimalt. bruddene gror imidlertid av seg selv, og legene sier at det vil ta 5-6 uker å bli frisk, sier bystrøm til tv 2. dermed kan ol i verste fall ryke. bystrøm er tatt ut til fellesstarten i tokyo som starter 24. juli. i kveld kan det bli klart om han blir med til tokyo-ol eller ikke. – jeg snakket med ham sist søndag kveld, men legene skal ta nye prøver av ham. vi skal ha et møte i kveld om hans situasjon, sier sportssjef hans falk i norges cykleforbund til ntb. resten av ol-troppen består av tobias foss, markus hoelgaard og andreas leknessund.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.06.2021 00.02.38
mange lurte på hvordan konflikten ville påvirke populariteten til hamas. nå er svaret klart.
Brannballonger sendes fra Gazastripen for å starte branner i Israel. Det har ført til militære angrep i det som kan fyre…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 20.06.2021 23.02.51
Dommertabbe skaper reaksjoner: - Trenger hjelp
vålerenga dominerte store deler av kampen mot bodø/glimt, men klarte ikke å ta alle poengene. en feilaktig annulering har fått flere til å reagere.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 20.06.2021 21.52.42
Sveits med full kontroll mot Tyrkia
tyrkia går ut av mesterskapet med tre tap og kun én scoring etter å ha tapt 1-3 mot sveits. haris seferovic sørget for pangstart for sveitserne, mens xherdan shaqiri doblet ledelsen for rødtrøyene. irfan kahveci sørget for redusering og tyrkias første mål i årets em. men sveits var klart best, og shaqiri punkterte kampen da han scoret sitt andre for kvelden. sveits havner på tredjeplass i gruppa, og dermed må de vente på resten av kampene for å finne ut om de kommer videre til åttedelsfinalen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 20.06.2021 20.03.36
Stemte nei til boikott
etter avstemning på fotballtinget, ble det bestemt nei til boikott av vm i qatar etter et klart flertall.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 20.06.2021 19.01.58
Denne kampen er ikke ferdig
etter avstemning på det ekstraordinære forbundstinget, ble det bestemt nei til boikott av vm i qatar etter et klart flertall.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 20.06.2021 19.01.58
Sviende oppgjør
norsk fotball sa klart nei til boikott av qatar-vm. men dette var bare starten på et sviende og nødvendig oppgjør internt i idretten.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 20.06.2021 18.59.29
Foss ble NM-konge etter monsterrykk
tobias foss var sterkest og vant søndagens nm-fellesstart i sykling i kristiansand. dermed tok han sitt andre gull på fire dager. jumbo-visma-proffen foss vant også temporittet i nm tidligere denne uken. i det ufyselige regnværet i kristiansand dannet andreas leknessund, tobias foss, kristian aasvold og anders skaarseth en tetkvartett da rittet gikk inn i den avgjørende fasen. med litt under sju kilometer igjen stakk foss fra de tre andre og fikk en liten luke. den klarte ingen i trioen bak å tette. dermed kunne vingrom-gutten feire nm-gull i ensom majestet. det var hans første nm-medalje på fellesstart. – for å være helt ærlig var jeg ganske utladet etter tempoen. jeg la lista lavt, men hadde gode bein i dag også. jeg følte vi gjorde et bra løp, og jeg fikk god hjelp. jeg prøvde å ta de mulighetene jeg fikk, og det var godt å kunne ta ut det man var god for, sa foss til tv 2 etter seieren. skaarseth tok sølvet, mens aasvold ble tredjemann. leknessund endte dermed på den sure fjerdeplassen. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 20.06.2021 17.01.14
Kristoff har brutt NM etter velt
alexander kristoff måtte bryte nm-rittet i kristiansand etter bare én runde søndag. Årsaken er en flaske inn i hjulet på den første runden. kristoff stilte var på startstreken med konkurrentene i 12.30-tiden søndag, men veltet på den første av totalt seks runder på 35 kilometer. – det var noen som klarte å miste en flaske. den sklir jo selvfølgelig inn i mitt forhjul. jeg smeller ankelen rett inn i betongen. jeg tror ikke den er brukket, men jeg klarte ikke å tråkke, sier kristoff til vg og andre medier i kristiansand. han forteller at han klarer å bevege ankelen. han fikk medisinsk hjelp etter at han falt. dermed får ikke kristoff vist muskler og konkurrert mot det norske sykkellaget uno-x, som tidligere i juni bekreftet at det ønsket å få signaturen til kristoff. sykkelstjernen selv sa det var aktuelt. nm-fellesstarten i kristiansand er på 214,5 kilometer.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 20.06.2021 13.16.40
Hauger økte ledelsen i Formel 3
det norske motorhåpet dennis hauger startet i andre spor under helgas hovedløp i formel 3 i frankrike, men det tok ikke lang tid før han var oppe i tet. stortalentet hadde en perfekt start og suste forbi frederik vesti som hadde beste startposisjon etter kvalifiseringen fredag. i regnværet i frankrike dro han fra resten av feltet i starten, men da regnværet stoppet begynte australske jack doohan å ta innpå nordmannen. ut på den tolvte runden hadde doohan kommet seg opp på halen av hauger sin bil, og etter en hard kamp gjennom et par svinger og et langt strekke, klarte doohan å ta seg forbi. hauger la seg i ryggen på doohan, mens han hardeste konkurrent i sammendraget victor martins kjempet om den siste pallplassen bak hauger igjen. dermed gjorde hauger lurt i å ikke ta for mange sjanser på å kjøre forbi doohan igjen for å sikre seg viktige poeng i sammendraget. isteden kontrollerte nordmannen 18-åringen inn andreplassen, mens jack doohan tok sin første seier noensinne i formel 3. sammenlagt i formel 3-mesterskapet er hauger fortsatt nummer én med 66 poeng totalt. martins beholder andreplassen seks poeng bak hauger, mens søndagens vinner doohan rykket opp til tredjeplass, åtte poeng bak hauger.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 20.06.2021 12.36.20
sveriges koronageneral: norge har klart noe få andre har lyktes med.
Det siste året har ikke bare lært oss mer om viruset. Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell sier at han har lært nye…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 20.06.2021 10.20.13
sveriges koronageneral mener norge har klart noe få andre land har lyktes med
Det siste året har ikke bare lært oss mer om viruset. Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell sier at han har lært nye…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 20.06.2021 10.20.13
Florida: Én død etter påkjørsel i Pride-parade
en mann er død og en annen kritisk skadet etter at en pickup kjørte på to personer som skulle delta i en pride-parade i florida. det er ikke avklart om hendelsen var en ulykke eller et angrep.
Kilde: VG Innenriks | Publisert: 20.06.2021 03.55.51
Kloster snuste på OL-kravet
friidrettsprofilen line kloster vant lørdag 400 meter hekk under et internasjonalt stevne i madrid. hun var nær ol-kravet. kloster ble klokket inn til tiden 55,61 sekunder. det er årsbeste for hennes del og bare 22 hundredeler bak ol-kravet. portugisiske vera barbosa ble nummer to, men var klart slått. hun fikk tiden 56,46. italienske yadisleidy pedroso fulgte deretter på 56,75. klosters vinnertid er bare 12 hundredeler bak hennes personlige rekord. det er også den 11. beste tiden i europa i år. friidrettsprofilen kan komme seg til tokyo-ol på ranking, selv om hun ikke skulle klare kravet. da må hun levere flere sterke prestasjoner i tiden som kommer.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 19.06.2021 22.28.52
Sandefjord knuste Viking
sandefjord kvittet seg med hjemmespøkelset i eliteserien i en dominant 3-0-kamp mot viking lørdag. den kjærkomne hjemmeseieren var sandefjords første siden molde ble slått 1. august i fjor. trepoengeren kom på det 13. forsøket. sandefjord var klart best i solsteika. vertene tok ledelsen etter godt spill i det 35. minutt, men selve scoringen var av det litt heldige slaget. vidar ari jónsson sparket ballen i egen fot og i nettet. i forkant slo kristoffer normann hansen inn lavt mot bakerste stolpe. – det var fantastisk å se den gå inn. jeg fomlet det litt til, men ballen gikk inn. det er alt som betyr noe, sa islendingen til discovery i pausen. slaktet sine egne etter en snau time kom 2-0. da ble normann hansen spilt alene gjennom av alexander ruud tveter, og ballen havnet i lengste hjørne. fire minutter på overtid fastsatte innbytter sivert gussiås resultatet til 3-0. sandefjord kunne fort vunnet med større sifre. hjemmelaget hadde flere gode sjanser mot et tafatt viking-lag. i pausen vanket det slakt av sine egne fra gjestenes veton berisha. – dette er langt under pari. vi gidder ikke å løpe engang, og det er det minste man kan kreve av hverandre. vi er ikke på, sa han oppgitt. viking og joe bell fikk en scoring annullert for en høyst tvilsom offside få minutter etter sandefjords 2-0-mål. på tampen var harmeet singh en sandefjord-ball i tverrliggeren unna scoring. solbakken på plass tidlig i 2. omgang krasjet berisha og amer ordagic i en hodeduell. de ble liggende nede en stund, men begge kom seg på beina igjen og spilte videre. seks kamper har gitt sandefjord seks poeng. det holder til en 12.-plass på tabellen. viking har dobbelt så mange poeng, men har også spilt to kamper mer. landslagssjef ståle solbakken så kampen fra tribuneplass. der satt han sammen med agentprofilen jim solbakken.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 19.06.2021 16.54.31
Cupfinalen røk for Myrhol
håndballveteran bjarte myrhols skjern kom til kort mot mors-thy og tapte 28-33 i semifinalen i den danske cupen. 38 år gamle myrhol spiller dermed sin siste klubbkamp i karrieren søndag når det skal spilles om å bli cupens tredje beste lag. for i april ble det klart at myrhol legger opp etter sommerens tokyo-ol.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 19.06.2021 16.17.57
Cheruiyot utelatt fra OL-troppen
verdens beste utøver på 1500 meter de siste årene, timothy cheruiyot, klarte ikke å kvalifisere seg til kenyas ol-tropp.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 19.06.2021 14.16.43
Cheruiyot utelatt fra OL-troppen: – Øker sjansene til Ingebrigtsen
verdens beste utøver på 1500 meter de siste årene, timothy cheruiyot (25), klarte ikke å kvalifisere seg til kenyas…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 19.06.2021 14.16.43
Cheruiyot utelatt fra OL-troppen
verdens beste utøver på 1500 meter de siste årene, timothy cheruiyot, klarte ikke å kvalifisere seg til kenyas ol-tropp.
Kilde: VG Sport | Publisert: 19.06.2021 14.16.37
Cheruiyot utelatt fra OL-troppen: – Øker sjansene til Ingebrigtsen
verdens beste utøver på 1500 meter de siste årene, timothy cheruiyot (25), klarte ikke å kvalifisere seg til kenyas ol-tropp. det kan være godt nytt for jakob ingebrigtsen (20).
Kilde: VG Sport | Publisert: 19.06.2021 14.16.37
Ingebrigtsens overmann ute av OL
nå er der klart at verdens beste 1500-meterløper, timothy cheruiyot, ikke blir å se i tokyo-ol. jakob ingebrigtsen har møtt cheruiyot elleve ganger og blitt slått samtlige elleve. det kenyanske friidrettsforbundet publiserte lørdag listen over utøvere som skal til tokyo, og der var ikke verdensmesteren å finne. cheruiyot ble nummer fire i det kenyanske uttaket lørdag, og ingen nasjoner har med flere enn tre utøvere. dermed er det de tre beste fra dagens konkurranse som reiser til ol.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 19.06.2021 13.51.42
Slo 31 år gammel verdensrekord
amerikanske ryan crouser klinket til på et ol-uttaksstevne i oregon og tok ny verdensrekord da han leverte et støt på 23,37 meter natt til lørdag. den forrige rekorden var på 23,12 meter og ble satt av randy barnes i 1990. crouser klarte bragden under sitt fjerde støt på stevnet i oregon, hvor han samtidig kvalifiserte seg for tokyo-ol.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 19.06.2021 09.35.36
Engelsk skrell mot Skottland – sjefen får kritikk
london (vg) (england – skottland 0–0) tross et enormt favorittstempel klarte ikke england å finne åpningen i det skotske forsvaret. underveis fikk landslagssjef gareth southgate kritikk for avgjørelsene.
Kilde: VG Sport | Publisert: 18.06.2021 22.48.30
Elendige
harry kane og england klarte ikke å sette ballen i nettet, og ga skottene sitt første poeng i et mesterskap på 23 år.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 18.06.2021 22.48.10
nå åpner regjeringen opp for idretten - klart for breddeidrett og tribunefester
Nye regler åpner for full kontakt i breddeidretten, tusenvis på tribunene i eliteserien og gir samtidig grønt lys for internasjonale idrettsarrangementer på norsk jord.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 18.06.2021 12.46.19
erna solberg til vg: klart for trinn tre i gjenåpningen
I dag kan statsminister Erna Solberg (H) fortsette gjenåpningen av Norge.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 18.06.2021 11.29.27
Sarpsborg stemmer nei til boikott
sarpsborg stiller som boikott-motstander når qatar-vm blir tema på søndagens ekstraordinære fotballting. det ble klart etter et årsmøte i klubben. avgjørelsen var ikke enstemmig, men sarpsborg-styrets forslag ble vedtatt med klar margin. kun tre klubbmedlemmer ønsket boikott, skriver sarpsborg arbeiderblad.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 18.06.2021 08.27.19
Glimt-årsmøtet sa ja til VM-boikott
det ekstraordinære årsmøtet i bodø/glimt gikk mot styrets innstilling og gikk med klart flertall inn for norsk boikott av fotball-vm i qatar. boikottforslaget fra et klubbmedlem var utsatt fra det ordinære årsmøtet i vinter. det gikk ut på at glimt enten skal fremme forslag på fotballtinget om at norge skal avstå fra deltakelse i mesterskapet, eller støtte tilsvarende forslag. styret vurderte initiativet og engasjementet i forslaget som godt, men mente at det på nåværende tidspunkt ikke vil være riktig å støtte et forslag om boikott. de stemmeberettigede var ikke enige og gikk med stemmetallet 46–14 inn for boikott. glimt vil dermed gå inn for det på lørdagens ekstraordinære fotballting. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.06.2021 23.45.00
Helikopterstyrt ved Porsgrunn
et helikopter har fløyet inn i en høyspentlinje og styrtet på lannerheia mellom langangen og porsgrunn i telemark. det er uavklart hvor mange personer som er involvert. politiet i sør-Øst meldte om ulykken rett før klokka 23.
Kilde: NRK - Nyheter | Publisert: 17.06.2021 23.36.16
Foss overlegen på NM-tempoen
tobias foss sikret seg gullet på temporittet i sykkel-nm i evje. syklisten fra vingrom var i en klasse for seg og vant med 1.18 minutter foran nestemann. det var ventet en duell mellom de ol-uttatte tobias foss og andreas leknessund. det ble tidlig klart at det skulle handle bare om en mann. i mål ble det 1.18,8 til søren wærenskjold og 2.26 til leknessund. sistnevnte klarte så vidt å berge bronsen med en margin på 3,9 sekunder. katrine aalerud vant kvinnenes temporitt i nm foran vite heine og mie bjørndal ottestad.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.06.2021 21.28.56
Pete Hines fra Bethesda beklager at Starfield kun kommer til PC og Xbox
det er nå klart at rpg-spillet starfield kun kommer ut på microsoft-eide plattformer. the post pete hines fra bethesda beklager at starfield kun kommer til pc og xbox appeared first on itavisen.
Kilde: IT Avisen | Publisert: 17.06.2021 14.30.00
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »