De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle
Liverpool knuste Arsenal
liverpool freste over arsenal og vant komfortabelt 4-0 i lørdagens premier league-duell på anfield. dermed sørget rødtrøyene for at avstanden opp til serieleder chelsea fortsatt er på fire poeng. sadio mané scoret etter 38 minutter og sørget for at liverpool var foran 1-0 halvveis. etter pause scoret diego jota, mohamed salah og takumi minamino. martin Ødegaard spilte en halv omgang som innbytter for arsenal.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 20.11.2021 20.26.59
komfortabelt for serieleder chelsea
Ligaleder Chelsea tok kontroll fra start og slo Leicester 3-0 i Premier League lørdag. London-laget hadde god kontroll på kampen og vant etter scoringer fra Antonio Rüdiger, Ngolo Kante og Christian Pulisic. I tillegg hadde de ytterligere tre baller til i nettet, men samtlige ble annullert for offside. Seieren var Chelsea niende denne sesongen og gir de kongeblå 29 poeng på tabelltoppen. De møter Manchester United til storkamp neste gang.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 20.11.2021 15.34.38
dette bildet skaper bekymring for skistjernene: – ukomfortabelt
Flere utøvere dropper å bruke sine beste skipar på Beitostølen.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 18.11.2021 15.45.09
Strand Larsen-dobbel sikret seier
det norske u21-landslaget trengte en omgang på å komme i gang mot finland, men vant til slutt komfortabelt 3-1 etter en dobbel av jørgen strand larsen. seieren gjør at norge står med fire trepoengere og ett tap etter å ha spilt halvparten av kampene i gruppe a. strand larsen ble norges helt med to mål. det skjedde etter en skuffende første omgang på marienlyst, der norge slet med å skape de store sjansene mot finnene. gjestene viste seg fram ved et par anledninger, men lå stort sett i en kompakt forsvarsblokk. etter pause maktet norge å angripe raskt i lengderetning. allerede i omgangens første minutt skapte norge en farlighet. mer skulle det bli utover i omgangen. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 12.11.2021 19.59.26
Ødegaard frarøvet scoring i seier
arsenal slo watford 1-0 i premier league søndag, men kunne ha vunnet mer komfortabelt om ikke pierre-emerick aubameyang hadde ødelagt for martin Ødegaard. arsenal-kapteinen sørget nemlig for at det ikke ble mål da innbytter Ødegaard skjøt mot lengste hjørne etter 72 minutter. aubameyang var offsideplassert da han så vidt fikk en fot på ballen, og scoringen ble annullert. Ødegaard jublet i to sekunder før han fortvilet måtte innse at assistentdommeren hadde hevet flagget sitt. nordmannen hadde gjort en god jobb i forkant ved å dra seg forbi en watford-forsvarer og sette ballen i mål. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 07.11.2021 17.13.52
Sarpsborg vant og sikret plassen
sarspborg 08 tok sin fjerde strake seier i eliteserien, da stabæk ble slått komfortabelt 4-1. med det sikret også sarpsborg plass i eliteserien også neste sesong. sarpingene har 14 poeng ned til kvalifiseringsplass, med bare fire kamper igjen å spille. jonathan lindseth og kristian fardahl opseth scoret to mål hver for hjemmelaget, mens mathis bolly sto for stabæks scoring. for stabæks del er tapet bare ett av 15 tap denne sesongen, flest av alle i eliteserien. de slo til med en enormt viktig seier mot haugesund sist, men lørdag skulle de komme ned på bakken igjen. tapet gjør at stabæk faller ned på direkte nedrykksplass, og vil ha en stor jobb foran seg i sesongavslutningen i kampen om å holde seg i eliteserien.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 06.11.2021 19.57.24
Sarpsborg vant igjen
sarspborg 08 tok sin fjerde strake seier i eliteserien, da stabæk ble slått komfortabelt 4-1. jonathan lindseth og kristian fardahl opseth scoret to mål hver for hjemmelaget, mens mathis bolly sto for stabæks scoring. for stabæks del er tapet bare ett av 15 tap denne sesongen, flest av alle i eliteserien. de slo til med en enormt viktig seier mot haugesund sist, men lørdag skulle de komme ned på bakken igjen. tapet gjør at stabæk faller ned på direkte nedrykksplass, og vil ha en stor jobb foran seg i sesongavslutningen i kampen om å holde seg i eliteserien.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 06.11.2021 19.57.24
City-målfest
manchester city vant meget komfortabelt 5-1 over club brygge i mesterligaen tirsdag kveld. joão cancelo, riyad mahrez (straffe), kyle walker og cole palmer scoret for city, før hans vanaken satte inn et trøstemål for hjemmelaget. det var for øvrig vanankens tredje mål på like mange kamper i mesterligaen denne sesongen. men like etterpå satte riyad mahrez inn nok et mål for manchester city, som dermed er tilbake på vinnersporet etter tapet mot paris st. germain i forrige runde.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 19.10.2021 20.40.01
Seier for koronasvekkede Vipers
kristiansand vipers stilte til start med ni spillere i oppgjøret mot flint tønsberg, men vant likevel komfortabelt 33-23. molde vant også og holder følge. vipers var uten marta tomac, andrea austmo pedersen, sunniva andersen og tuva ulsaker høve i kampen. de er isolerte etter at det brøt ut koronasmitte i landslagstroppen etter helgens kamp mot slovenia.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 13.10.2021 19.40.44
Uavgjort for England på Wembley
vm-kvalifiseringskampen mellom england og ungarn på wembley endte 1-1. ungarerne gikk først i ledelsen på straffe etter 24 minutter, før john stones reduserte et snaut kvarter senere for england. engelskmennene leder gruppa komfortabelt etter seks seiere og to uavgjort. starten av kampen var noe preget av uro, da flere ungarske tilskuere lagde bråk på tribunen. politiet måtte inn for å roe ned situasjonen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 12.10.2021 22.42.01
England med stø kurs mot VM
ubeseirede england hadde ingen nevneverdige utfordringer med å slå andorra 5-0 og ta nok en trepoenger i vm-kvalifiseringen i fotball. kampen ble som en transportetappe å regne for engelskmennene, som ledet komfortabelt 2-0 til pause og trygget seieren etter hvilen. storseieren gjør at england er oppe på 19 poeng etter sju kamper i gruppe i. nærmest følger albania med 15 poeng etter 1-0-seier over ungarn på bortebane lørdag. polen knuste san marino 5-0 og har 14 poeng.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 09.10.2021 22.43.33
Reserven tok Liverpool vidare
liverpool tok seg komfortabelt vidare til den fjerde runden i ligacupen etter at dei slo norwich 3-0. takumi minamino vart kveldens store spelar for gjestane med to mål. også divock origi kunne setje seg på scoringslista. når norwich i tillegg bommar på straffe var dei aldri nær ved å utfordre eit reserveprega liverpool. manchester city tok seg også lett vidare etter at dei slo wycombe 6-1.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.09.2021 22.41.02
England snublet på overtid
harry kane så ut til å sende england opp på 18 poeng av 18 mulige i vm-kvalifiseringen. så dukket damian szymanski opp på overtid og sikret ett poeng for polen. det var etter et følsomt innlegg fra robert lewandowski at szymanski kunne stange inn 1-1. de polske spillerne og tilskuerne tok helt av etter det viktige målet. før det hadde kane sendt england i ledelsen etter et vakkert langskudd. engelskmennene leder gruppen komfortabelt fortsatt, men uavgjort betyr at polen fortsatt har en playoff-plass i egne hender.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 08.09.2021 23.11.21
Deler stygg skade
boksestjernen ebanie bridges vant komfortabelt mot mailys ganghoff under et stevne i leeds søndag, men kom ikke fra kampen uten skader.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 06.09.2021 15.31.29
Ruud enkelt videre i US Open
casper ruud fikk det som ventet enkelt i den første runden av us open. det ble storseier 6-3, 6-2, 6-2 over yuichi sugita. ruud skulle egentlig møte jo-wilfried tsonga, men den hardtslående franskmannen trakk seg noen timer før oppgjøret. dermed var det japanske yuichi sugita som sto på motsatt banehalvdel for ruud i new york mandag. og mot japaneren, som kom inn i turneringen som «lucky loser», gjorde ruud kort prosess. oppgjøret var over etter bare en time og 50 minutter. ruud åpnet kampen med å holde egen serve, bryte og holde egen serve, slik at det sto 3-0 etter bare noen få minutter i det første settet. nordmannen hadde full kontroll, holdt egen serve resten av settet og vant komfortabelt 6-3 i første sett. også i det andre settet hadde ruud stålkontroll. han beholdt egen serve fire av fire ganger og brøt japaneren to ganger. det gjorde at han vant sett nummer to 6-2. japaneren ga alt han hadde i det tredje settet, men han hadde lite å stille opp med mot ruud. nordmannen brøt sugita på 1-1 og så seg aldri tilbake. han brøt også på 4-2 og vant det tredje settet 6-2. i den andre runden møter ruud vinneren av botic van de zandschulp og carlos taberner.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 30.08.2021 22.53.53
den matematiske inkompetansen i befolkningen er utbredt. det er komfortabelt «å suge i matte».
den matematiske inkompetansen i befolkningen er utbredt. det er komfortabelt «å suge i matte».
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 19.08.2021 19.00.00
Tromsø sjanseløse mot Haugesund
haugesund hadde få problemer da tromsø ble slått 3-0. før pause scoret alioune ndour det første målet etter å ha fått en smell i bakhodet. et haugesund-lag, med kun fire utespillere på benken, vant komfortabelt på eget gress. «badou», som i pausen hevdet han ble slått bevisstløs i starten av kampen, var alt annet enn svimmel da han sendte de hvitkledde i føringen etter halvtimen spilt. på spørsmål om det var forsvarlig å la han fortsette kampen, svarte haugesund-trener jostein grindhaug med glimt i øyet: – kjenner jeg han rett, så har han sikkert lagt på litt. da peter therkildsen doblet etter 69 minutter spilt, var det lite tromsø kunne gjøre for å hindre at alle poengene ble igjen i haugesund. sondre liseth fastsatte resultatet til 3-0.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 04.07.2021 20.25.14
Leclerc raste mot Pérez – Verstappen overlegen i Østerrike
max verstappen cruiset komfortabelt inn til sesongens femte seier, mens lewis hamilton havnet utenfor pallen for tredje…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 04.07.2021 16.27.10
Leclerc raste mot Pérez – Verstappen overlegen i Østerrike
max verstappen cruiset komfortabelt inn til sesongens femte seier, mens lewis hamilton havnet utenfor pallen for tredje gang i år. den største dramatikken oppstod lengre bak i feltet.
Kilde: VG Sport | Publisert: 04.07.2021 16.27.05
Tre strake sett for Ruud
casper ruud med varierende spill da han slo kamil majchrzak 3-0 i sett i andre runde av roland-garros i paris onsdag ettermiddag. til tross for noe slurv med servingen vant nordmannen de to første settene komfortabelt over den tre år eldre polakken. første sett endte 6-3, andre sett endte 6-2. i det tredje settet ledet han på et tidspunkt 3-0, men majchrzak giret opp og hentet inn hele ledelsen til ruud. settet endte 6-4 for ruud som møter davidovich fokina eller van de zandschulp i tredje runde på fredag. nrks kommentatorer, carl andreas wold og robert andersson var tydelige på at dette totalt sett ikke var ruuds beste prestasjon, men at han tidvis viste høy klasse mot sin polske motstander.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 02.06.2021 14.24.54
Christiansen greit til finalen
den norske svømmestjernen henrik christiansen tok seg komfortabelt videre fra forsøket på 400 meter fri i svømme-em mandag. finalen går senere på nasjonaldagen. christiansen ble nummer to i sitt heat med tiden 3.47,81. det var 28 hundredeler bak sveitseren antonio djakovic, men mer enn godt nok til å sikre finaleplass. finalen på distansen i ungarske budapest er etter planen klokken 18.09 mandag. christiansen har både em- og vm-sølv på distansen tidligere, og vil jakte nye medaljer i finalen. jon jøntvedt klarte ikke å ta seg videre, og endte sist i sitt heat på tiden 4.03,92. (©ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.05.2021 11.05.49
Nei, ikke alle menn trakasserer. Men alle kvinner blir trakassert.
det er ikke komplimenter. det er ukomfortabelt og ekkelt.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 13.05.2021 08.15.00
Skademareritt: - Trist
tirsdag kveld tok real madrid seg komfortabelt videre til kvartfinalen av champions league da atalanta sto på motsatt banehalvdel, men oppgjøret ble igjen spilt uten eden hazard.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 17.03.2021 10.47.56
Skademareritt: - Jeg er trist på hans vegne
tirsdag kveld tok real madrid seg komfortabelt videre til kvartfinalen av champions league da atalanta sto på motsatt banehalvdel, men oppgjøret ble spilt uten eden hazard som går gjennom et skademareritt.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 17.03.2021 10.47.56
Jarl Magnus Riiber gikk Norge inn til VM-gull i lagkonkurransen i kombinert
norge ristet tidlig av seg tyskland på langrennsdelen og kunne til slutt sikre et komfortabelt vm-gull i lagkonkurransen i kombinert i oberstdorf søndag.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 28.02.2021 14.45.03
leicester til topps i premier league – slo chelsea komfortabelt
(Leicester-Chelsea 2–0) Brendan Rodgers menn hadde få problemer mot Chelsea og tok sin tredje strake seier i ligaen.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 19.01.2021 23.06.28
leicester til topps i premier league – slo chelsea komfortabelt
(Leicester-Chelsea 2–0) Brendan Rodgers menn hadde få problemer mot Chelsea og tok sin tredje strake seier i ligaen. Nå topper revene Premier League.
Kilde: VG Sport | Publisert: 19.01.2021 23.06.22
Liverpool rystet av Aston Villas ungdommer i cupseier
liverpool gikk til slutt videre med 4-1 over aston villas ungdomslag i fa-cupen, men det ble først komfortabelt etter pause.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 08.01.2021 21.47.05
Nettsted: - Lampards jobb i en tynn tråd
en drømmeomgang gjorde at manchester city komfortabelt slo formsvake chelsea. et nytt nederlag for london-klubben gjør at frank lampard sitter utrygt i sjefsstolen ifølge engelsk nettsted.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 03.01.2021 19.22.07
Storavis: - Lampards jobb i en tynn tråd
en drømmeomgang gjorde at manchester city komfortabelt slo formsvake chelsea. et nytt chelsea-nederlag gjør at frank lampard sitter utrygt i sjefsstolen ifølge engelsk storavis.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 03.01.2021 19.22.07
Herjet med Chelsea
en drømmeomgang gjorde at manchester city komfortabelt slo formsvake chelsea.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 03.01.2021 19.22.07
City forverret Arsenal-krisen
den bratte motbakken fortsetter for mikel artetas arsenal-lag. tirsdag ble det 1-4-tap for manchester city i ligacupens kvartfinale. det startet bekmørkt da gabriel jesus scoret etter kun to minutter spilt alexandre lacazette tente imidlertid et håp da han utlignet etter 31 minutter. men i andreomgang ble manchester city for sterke, og riyad mahrez, phil foden og aymeric laporte sørget for at city tok seg komfortabelt videre til semifinale i ligacupen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.12.2020 23.03.54
Abraham-dobbel senket West Ham
chelsea kom tilbake på vinnersporet da de vant komfortabelt 3-0 over west ham. thiago silva satte første scoring inn da han stanget inn ballen på hjørnespark. to kjappe fra tammy abraham sørget for at seieren var sikret, og chelsea befinner seg nå på femteplass i premier league. west ham er nå på 10.-plass.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.12.2020 23.00.47
Norge tok EM-gull etter nervedrama i finalen: – Uvirkelig
norge ledet komfortabelt til pause. så gikk tankene tilbake til vm-finalen i 2017. men denne gangen gikk norge seirende ut.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 20.12.2020 19.28.58
Norge tok EM-gull etter nervedrama i finalen
norge ledet komfortabelt til pause. så gikk tankene tilbake til vm-finalen i 2017. men denne gangen gikk norge seirende ut.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 20.12.2020 19.28.58
Dette sier Moe om scoringsrekorden
molde vant sin siste kamp i eliteserien komfortabelt 5-0 mot sarpsborg 08. med sine 77 scoringer, har molde slått sin egen scoringsrekord for tredje sesong på rad.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 19.12.2020 18.38.26
Everton med kontrollert seier over Leicester
everton fulgte opp lørdagens seier over chelsea med å slå leicester komfortabelt 2-0 på bortebane onsdag kveld. richarlison og mason holgate scoret målene.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 16.12.2020 19.52.51
Molde slo Dundalk i Europaligaen
molde slo det irske laget dundalk komfortabelt 3–1 i europaligaen, torsdag kveld. magnus wolff eikrem, ohi omoijuanfo og martin ellingsen scoret målene for de blå fra rosenes by. jordan flores pyntet på resultatet for irene på overtid med et flott skudd fra utenfor 16-meteren, som gikk rett i lengste kryss. molde har etter denne seieren gode muligheter til å gå videre fra europaligaens gruppe b. de innehar andreplassen i gruppa som tilsier sluttspill. molde møter rapid wien neste uke. unngår molde tap i den kampen, er de videre i europaligaen. skulle rapid wien vinne kampen, er det de som er videre. arsenal er allerede videre fra gruppe b. dundalk spiller sin siste kamp i årets europaliga neste uke mot nettopp arsenal.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 03.12.2020 22.56.45
Jota imponerte igjen i toppkamp
diogo jota scoret i sin fjerde strake kamp på sin nye hjemmebane da skadeplagede liverpool vant komfortabelt 3-0 mot topprivalen leicester. seieren betyr at jürgen klopps menn klatrer opp på 2.-plass, à poeng med serieleder tottenham. et klønete selvmål av jonny evans og et vakkert hodestøt fra jota ga rødtrøyene ledelsen til pause, før roberto firmino fastsatte resultatet til 3-0 like før full tid.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.11.2020 22.17.07
Jota scoret igjen da Liverpool vant toppduell
diogo jota scoret i sin fjerde strake kamp på sin nye hjemmebane da skadeplagede liverpool vant komfortabelt 3-0 mot topprivalen leicester.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 22.11.2020 21.09.16
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »