De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle
Svarte på ekspertenes oppfordring – storspilte i norsk målfest
tirana/oslo (nrk): med caroline graham hansen ute av den norske landslagstroppen mente nrks eksperter at guro reiten måtte ta mer ansvar offensivt. mot albania svarte hun på tiltale med en verdensklasseopptreden i den norske målfesten.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 25.11.2021 22.00.22
Utelatt fra landslaget
to uker er gått siden kheira hamraoui ble dratt ut av en bil og mishandlet. torsdag kom hun ikke med i frankrikes landslagstropp. voldsdramaet skjedde da hamraoui og en lagkamerat i paris saint-germain satt i en bil sammen. maskerte menn dro hamraoui ut av bilen og slo henne med en metallstang. hamraoui måtte i ettertid sy flere sting og mistet kamper for psg. nå er det klart at hun ikke blir å se i den franske landslagstroppen. – som deg så følger jeg med i mediene, sa den franske landslagstreneren corinne diacre torsdag. – det er et traume som ikke bare er fysisk, men også mentalt, fortsatte hun. hun sier at den pågående etterforskningen er en av grunnene til at hamraoui er utelatt. det er stadig usikkert hvem som står bak.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 18.11.2021 18.25.05
Botheim ute av U21-troppen
erik botheim, kristoffer askildsen og halldor stenevik trekker seg fra u21-landslagstroppen med sykdom eller skader. inn kommer deriblant målmaskinen oscar aga. det opplyser norges fotballforbund om på sin twitter-konto. det er ikke kjent hvilke spillere som er plaget med hva, men forfallene er et tap for u21-landslaget som skal til aserbajdsjan for å spille em-kvalifisering tirsdag. inn i troppen kommer oscar aga (grorud), elias hagen (bodø/glimt) og emil breivik (molde).(ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 14.11.2021 18.15.57
Solbakken møter pressen nå
siste nytt fra landslagstroppen før møtene med latvia og nederland.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 11.11.2021 11.48.58
Sandviken-stjerne utelatt tross supersesong – det forstår ekspert lite av
marit bratberg lund (24) står med syv mål og 13 assist som venstreback for sandviken, men hun får ikke bli med i landslagstroppen. det stusser nrks fotballekspert carl erik torp over.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 10.11.2021 13.36.19
Øverjordet skifter klubb
den norske håndballprofilen sander Øverjordet forlater mors-thy for å bli kif kolding-spiller fra sommeren av. det bekrefter den danske klubben på sine nettsider onsdag. Øverjordet, som var med i landslagssjef christian berges siste landslagstropp, har signert en toårsavtale fram til sommeren 2024 med sin nye arbeidsgiver. han er den andre norske landslagsspilleren som på kort tid har forlatt mors-thy til fordel for kif kolding. erik toft, også han en del av den siste landslagstroppen, gikk samme vei i forrige uke. – sander er en elegant spiller med store kvaliteter i angrepsspillet. han er dyktig i duellspillet og har en sjelden evne til å ta temperaturen på spillet og sette lagkameratene i gode situasjoner, sier kolding-trener andreas toudahl.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 10.11.2021 11.56.18
graham hansen i landslagstroppen etter hjerteundersøkelser – men uavklart om hun kan spille
Caroline Graham Hansen (26) gjennomgår i disse dager hjerteundersøkelser.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 09.11.2021 10.54.49
graham hansen i landslagstroppen etter hjerteundersøkelser – men uavklart om hun kan spille
Caroline Graham Hansen (26) gjennomgår i disse dager hjerteundersøkelser. Martin Sjögren har tatt ut visekapteinen til de neste landskampene, men vet ikke om hun blir spilleklar.
Kilde: VG Sport | Publisert: 09.11.2021 10.54.43
mjelde med i landslagstroppen
maren mjelde er i landslagstroppen for første gang siden kneskaden i vinter. norge avsluttet en solid opptur med 4-0-seier over belgia i oktober. nå venter årets to siste kamper, begge på bortebane, skriver norges fotballforbund i en pressemelding. albania er motstander 25. november, mens armenia venter fem dager senere. landslagssjef martin sjögren har tatt ut 24 spillere i troppen, deriblant marie dølvik markussen som nylig signerte for newcastle jets.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 08.11.2021 14.28.27
Tribunefester har en spesiell betydning
pilene peker riktig vei. den nye landslagstroppen viser noe av utviklingen.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 07.11.2021 09.10.50
Landslagsdebutanten er lei spørsmål om RBK-broren: – Håpar han får spørsmål om meg snart
han er førstereis på landslaget, og trudde knapt det han høyrde då han fekk beskjed om at han var inkludert i landslagstroppen. no håpar eskil dahl reitan at det er storebror som får spørsmål om familierelasjonane framover.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 06.11.2021 11.24.03
Seier for koronasvekkede Vipers
kristiansand vipers stilte til start med ni spillere i oppgjøret mot flint tønsberg, men vant likevel komfortabelt 33-23. molde vant også og holder følge. vipers var uten marta tomac, andrea austmo pedersen, sunniva andersen og tuva ulsaker høve i kampen. de er isolerte etter at det brøt ut koronasmitte i landslagstroppen etter helgens kamp mot slovenia.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 13.10.2021 19.40.44
Olsvik debuterer i Sjögrens tropp
fotballkvinnenes sjef martin sjögren har tatt med rosenborgs maria olsvik blant 23 spillere i troppen til vm-kvalifiseringskampene mot polen og belgia. 27-åringen er den eneste debutanten i troppen. hun er tiltenkt en vingback-rolle i landslaget, opplyser sjögren. – hun har hatt en bra sesong i rosenborg og har en del spennende kvaliteter. hun har først og fremst stor fart og en kapasitet til å gjøre løpene som kreves i vingbackrollen hun er tatt ut i, sier svensken. olsvik ble mor for første gang i fjor sommer, men har i løpet av kort tid klart å spille seg inn i landslagstroppen. norge møter polen borte 21. oktober og belgia hjemme fem dager senere. sjögrens lag har vunnet de to første kampene i vm-kvalifiseringen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 11.10.2021 14.19.42
Ohi om uttaket: – Det betyr mykje
joshua king og fredrik midtsjø må melde forfall til landslagstroppen grunna skade. no er erstattarane klare. i ei pressemelding stadfestar norges fotballforbund at ohi omoijuanfo, julian ryerson og iver fossum har blitt teken inn i noregs landslagstropp til kampane mot tyrkia og montenegro. – det betyr mykje å representere landslaget. eg har gjort det før, og det blir gøy å gjere det igjen. no gler eg meg til kampane, og håpar eg kan bidra, sa omoijuanfo til nrk etter uttaket. erling braut haaland er framleis ein del av troppen, men ifølgje ståle solbakken er sjansen stor for at han også må melde forfall grunna skade. – vi reknar også med at erling er ute av troppen, men legane held dialogen med klubben og har framleis eit lite håp. troppen tel no 24 spelarar, og det er ein tropp vi har stor tru på at kan slå tyrkia på bortebane og montenegro på ullevaal, seier solbakken ifølgje pressemeldinga.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 03.10.2021 20.08.51
King-erstattaren er klar
joshua king og fredrik midtsjø må melde forfall til landslagstroppen grunna skade. no er erstattarane klare. i ei pressemelding stadfestar norges fotballforbund at ohi omoijuanfo, julian ryerson og iver fossum har blitt teken inn i noregs landslagstropp til kampane mot tyrkia og montenegro. erling braut haaland er framleis ein del av troppen, men ifølgje ståle solbakken er sjansen stor for at han også må melde forfall grunna skade. – vi reknar også med at erling er ute av troppen, men legane held dialogen med klubben og har framleis eit lite håp. troppen tel no 24 spelarar, og det er ein tropp vi har stor tru på at kan slå tyrkia på bortebane og montenegro på ullevaal, seier solbakken ifølgje pressemeldinga.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 03.10.2021 20.08.51
Landslagsspiller klar for Rosenborg
anna langås jøsendal har hatt litt av en tirsdag. først kom hun med i den norske landslagstroppen for første gang. så ble hun klar for rosenborg. jøsendal fullfører sesongen for avaldsnes, før hun blir rosenborg-spiller etter nyttår. det bekrefter rbks styreleder Ørjan engen overfor adresseavisen. – jeg valgte rosenborg fordi det er en klubb med ambisjoner, og som vil opp og frem. jeg kjenner til mange av spillerne, som har sagt at det er en fin spillergruppe. i tillegg kjenner jeg også til steinar lein fra før, sier spilleren selv til avisen
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 31.08.2021 15.09.12
RBK-talentet tatt ut på landslaget
hele fem rbk-spillere er i landslagstroppen til kampene mot armenia og kosovo.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 31.08.2021 10.51.46
Viking leier Premier League-keeper
viking henter islandske patrik gunnarsson på en låneavtale ut sesongen. 20-åringen kommer fra brentford i premier league. gunnarsson ble nylig tatt ut til den islandske landslagstroppen i vm-kvalifiseringen. nå skal han vokte buret for de mørkeblå fra stavanger ut sesongen, opplyser viking. det gleder sportssjef erik nevland. – patrik er en keeper vi har fulgt over lengre tid gjennom vår scouting, og ble tilgjengelig da brentford fikk inn ny andrekeeper dette vinduet, sier han.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 30.08.2021 14.21.43
Normann klar for Premier League
mathias normann (25) er klar for norwich. det bekrefter klubben selv på sine nettsider. normann går på lån fra den russiske klubben fc rostov, med mulighet for norwich til å gjøre avtalen permanent ved slutten av sesongen. 25-åringen får draktnummer 16 i sin nye klubb. normann er en del av den norske landslagstroppen som skal ut i tre vm-kvalifiseringskamper den kommende tiden.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 29.08.2021 21.15.44
Berge har testet positivt for covid
sander berge har testet positivt for koronaviruset etter at han, i likhet med resten av landslagstroppen, tok en hurtigtest ved ankomst til spillerhotellet. det skriver norges fotballforbund i en pressemelding. berge ble deretter isolert på et eget rom og tok en pcr-test. denne var også positiv. 23-åringen er fullvaksinert og symptomfri, og skal i følge pressemeldingen føle seg helt frisk. – situasjonen er under kontroll. vi var forberedt på at dette kunne skje på grunn av smittesituasjonen i europa. det er selvsagt kjedelig for landslaget og ikke minst for sander selv, sier landslagets lege, ola sand.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 29.08.2021 19.54.32
Ble kåret til banens beste
nimes-spiller per kristian bråtveit ble kåret til banens beste etter en kamp mot caen lørdag. nordmannen holdt nullen for nimes i oppgjøret som endte 0-0. bråtveit er også tatt ut til landslagstroppen som skal spille tre kamper til uken.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 28.08.2021 21.35.42
Hat trick for Elyounoussi
mohamed «moi» elyounoussi scoret tre av målene da southampton vant hele 8-0 borte mot newport i 2. runde av den engelske ligacupen onsdag kveld. i tillegg noterte han seg for to målgivende pasninger mot league 2-laget. nordmannen spilte hele kampen for premier league-laget og la inn en god søknad om mer spilletid. han har så langt ikke fått slippe til i de to første ligakampene for sesongen. elyounoussi ble nylig tatt ut i landslagstroppen til vm-kvalifiseringskampene mot nederland, latvia og gibraltar.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 25.08.2021 22.44.50
Marerittstart for Nyland
bournemouth-debuten ble alt annet en enkel, og burvokteren Ørjan nyland måtte tåle seks i sekken i 0-6-tapet mot gamleklubben norwich i 2. runde i ligacupen. nyland fikk det hett rundt ørene sju dager etter at han ble klar for sin nye klubb. tre baklengsmål i hver omgang gjorde sitt til at nyland fikk en tøff start i sin nye klubb mot et reservepreget norwich. nyland var utlånt til norwich sist vinter, men ble stående uten en eneste offisiell kamp. tidligere tirsdag ble han tatt ut i landslagstroppen til norge som skal ut til vm-kvalifiseringskamper mot nederland, latvia og gibraltar i september. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 24.08.2021 22.28.26
erik botheim med i a-landslagstroppen: – han er en joker
ULLEVAAL (VG) Erik Botheim (21) og Marcus Holmgren Pedersen (21) er med i Ståle Solbakkens A-landslagstropp.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 24.08.2021 12.27.42
botheim i a-landslagstroppen: - en joker
ULLEVAAL (VG) Erik Botheim (21) og Marcus Holmgren Pedersen (21) er med i Ståle Solbakkens A-landslagstropp.
Kilde: VG Sport | Publisert: 24.08.2021 12.27.37
Står ved 7000 tilskuere på Ullevaal
kulturminister abid raja vil ikke ha flere enn 7000 tilskuere på ullevaal stadion når norge møter nederland. det bekrefter han til vg. – jeg er glad for at vi kan ha så mange som 7 000 tilskuere på ullevaal mot nederland, og kan bekrefte at den nederlandske landslagstroppen vil få reise inn i landet. alt dette vil vi sende brev til nff om snarlig, sier raja til vg. nff ville i utgangspunktet ha rundt 20 000 tilskuere, altså 75 prosent av kapasiteten. det blir det ikke noe av denne gangen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 23.08.2021 22.18.17
Blir værende i EM-troppen
det blir ingen endringer i den svenske landslagstroppen i em etter at dejan kulusevski og mattias svanberg testet positivt for korona. etter de to spillernes positive tester ble seks spillere kalt inn til en reserveboble. den blir nå oppløst, ifølge aftonbladet. kulusevski og svanberg ble bekreftet smittet 8. juni. det svenske landslaget hadde til mandag på seg å beslutte om noen av reservene skulle kalles inn eller ikke. sverige em-åpner mot spania mandag kveld klokken 21. de har også polen og slovakia i sin gruppe.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 14.06.2021 13.18.34
Paul Pogba ler av rapporter om bråk i Frankrike-leiren
det har vært meldinger om uro i den franske landslagstroppen, men det avviser en smilende paul pogba.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 11.06.2021 11.36.08
Paul Pogba ler av rapporter om bråk i Frankrike-leiren
det har vært meldinger om uro i den franske landslagstroppen, men det avviser en smilende paul pogba.
Kilde: VG Sport | Publisert: 11.06.2021 11.36.00
«Hele» landslaget kan bytte klubb: Premier League-interesse og spesiell klausul
marbella (vg) nesten hele den norske landslagstroppen kan stå overfor en hektisk sommer på overgangsmarkedet.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 04.06.2021 20.25.20
«Hele» landslaget kan bytte klubb: Premier League-interesse og spesiell klausul
marbella (vg) nesten hele den norske landslagstroppen kan stå overfor en hektisk sommer på overgangsmarkedet. her er hele oversikten.
Kilde: VG Sport | Publisert: 04.06.2021 20.25.12
Vidal på sykehus etter koronasmitte
inters arturo vidal er innlagt på sykehus og får behandling etter at han har testet positivt på covid-19. 34-åringen er i hjemlandet chile for å spille vm-kvalifiseringskamp i fotball mot argentina, men torsdagens kamp går uten midtbanespilleren. – på vegne av vidal vil chiles fotballandslag informere om at han er smittet av covid-19, heter det i en pressemelding. ingen andre spillere i landslagstroppen skal være smittet. vidal fikk påvist smitte mandag, og det blir opplyst at han er innlagt på sykehuset grunnet betente mandler.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 01.06.2021 08.01.41
Én debutant i troppen
brøndby-proffen malin sunde er med i landslagstroppen for første gang når kvinnelandslaget møter sverige og nederland 10. og 15. juni. – vi har fulgt henne og fått gode tilbakemeldinger på henne fra brøndby også. det blir interessant å se henne med oss, sier landslagssjef martin sjögren. caroline graham hansen, guro reiten og maren mjelde mangler til privatlandskampene.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 28.05.2021 14.51.06
nyland inn i landslagstroppen
Sten Grytebust har meldt forfall til de kommende landskampene mot Luxembourg og Hellas. Ny spiller inn i Ståle Solbakkens tropp er Ørjan Nyland, opplyser Norges Fotballforbund. Det oppgis ikke hva som ligger til grunn for Grytebusts forfall.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 27.05.2021 15.25.32
Fire debutanter i Solbakkens Norge-tropp: – Jeg er helt målløs
det var hele fire nye navn i landslagstroppen til ståle solbakken. i tillegg kunne han fortelle at spillere fra den hjemlige ligaen får unntak fra karantenereglene.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 26.05.2021 12.01.37
Utsetter landslagsuttaket
landslagssjef ståle solbakken utsetter denne ukens landslagsuttak med 26 timer i håp om å få klarsignal fra regjeringen til å ta ut hjemlige spillere. det bekrefter norges fotballforbund i en pressemelding mandag. solbakken skulle etter planen ha tatt ut troppen til de kommende landskampene mot luxembourg og hellas klokken 11 tirsdag, men venter nå med å offentliggjøre sine utvalgte til onsdag klokken 13. Årsaken er at landslaget har søkt regjeringen om unntak fra de strenge norske innreise- og karantenebestemmelsene. uten et slikt unntak vil det ikke være aktuelt å ta med spillere fra den hjemlige eliteserien i landslagstroppen. de kommende landskampene skal spilles i malaga som følge av innreiserestriksjoner til norge. dersom spillere i eliteserien reiser med laget, risikerer de å bli sittende i karantene på hotell etter hjemkomst.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 24.05.2021 17.14.58
tande med i landslagstroppen
Hopplandslaget kutter i antall utøvere fra 15 til 12 før sesongen der OL i Beijing blir det største målet blant mange andre høydepunkter. Dermed vrakes Ingebjørg Saglien Bråten, Anders Håre og Robin Pedersen fra kommende sesongs tropp. En som derimot fortsetter på landslaget er Daniel-André Tande. 27-åringen skadet seg stygt under et fall i Planica. – Han er i veldig bra humør, og skal egentlig være med fra start nå, med en litt annen type trening, sier landslagssjef Alexander Stöckl ti NRK og fortsetter: – Han er veldig motivert og skal satse videre. Kvinner: Thea Minyan Bjørseth (Lensbygda), Eirin Kvandal (Mosjøen), Maren Lundby (Kolbu/KK), Silje Opseth (Holeværingen) og Anna Odine Strøm (Alta). Menn: Anders Fannemel (Hornindal), Johann Forfang (Tromsø SK), Halvor Egner Granerud (Asker), Robert Johansson (Søre Ål), Marius Lindvik (Rælingen), Thomas Aasen Markeng (Lensbygda) og Daniel-André Tande (Kongsberg).
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 10.05.2021 11.02.54
Dette er landslagene foran den kommende OL-sesongen
harald Østberg amundsen, mathilde myhrvold og anne kjersti kalvå er nye i landslagstroppene i langrenn foran den…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 04.05.2021 11.16.15
Dette er landslagene foran den kommende OL-sesongen
harald Østbert amundsen, mathilde myhrvold og anne kjersti kalvå er nye i landslagstroppene i langrenn foran den…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 04.05.2021 11.16.15
Her er landslagene i langrenn – tre nykommere
harald Østberg amundsen, mathilde myhrvold og anne kjersti kalvå er nye i landslagstroppene i langrenn foran den kommende ol-sesongen.
Kilde: VG Sport | Publisert: 04.05.2021 11.16.09
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »