De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle
Milliardæren dukket opp i «Exit»
la du merke til norges rikeste i nrk-serien?
Kilde: Dagbladet - kjendis.no | Publisert: Igår. 05.03.2021 23.07.26
hun er 19 år og har allerede skapt sin første hbo-serie
19 år gamle Zelda Barnz har «Girls»-skaper Lena Dunham som mentor. Nå følger det unge talentet i Dunhams fotspor og…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: Igår. 05.03.2021 21.43.37
Skattedirektøren om virkelighetens Exit: De aller rikeste får bistand til å unndra skatt
skattedirektøren kjenner igjen modellene og strukturene exit-karakterene bruker for å unngå skatt fra det virkelige liv. men handlingen i serien representerer likevel en liten gruppe mennesker, mener hun.
Kilde: E24 | Publisert: Igår. 05.03.2021 17.15.30
Skattedirektøren om virkelighetens «Exit»: Noen av de aller rikeste får bistand til å unndra skatt
skattedirektøren kjenner igjen modellene og strukturene «exit»-karakterene bruker for å unngå skatt fra det virkelige liv. men handlingen i serien representerer likevel en liten gruppe mennesker, mener hun.
Kilde: E24 | Publisert: Igår. 05.03.2021 17.15.30
Shala fra Vålerenga til Stabæk
midtbanemannen herolind shala (29) har skrevet ettårskontrakt med stabæk og fortsetter karrieren i eliteserien. shala har spilt for vålerenga de to siste sesongene, og kontrakten hans med oslo-klubben gikk ut på tampen av fjoråret. ifølge stabæk var shala en ettertraktet mann. han har i første omgang skrevet under for én sesong med bærumsklubben. – jeg prøvde å komme meg ut, men det var et litt lukket marked på grunn av korona. og så følte jeg at stabæk kunne være et godt alternativ for meg i denne perioden, sier han til stabæks nettsted.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 05.03.2021 15.22.10
Fokuserer på kampen – ikke tabellen
gapet opp til serieleder manchester city er på 14 poeng for manchester united. ole gunnar solskjær er klar på at fokuset inn mot søndagens derby kun er kampen. tabellsituasjonen får de røde djevlene ikke gjort noe med, sa solskjær på fredagens pressekonferanse. – vårt fokus er bare på denne kampen, ikke på hvor vi ender opp på tabellen, sa nordmannen. – vi vil være den beste utgaven av manchester united. city er langt foran oss i serien og er i kjempeform. jeg kan bare kontrollere hva som skjer i united. vårt mål er å fortsette å utvikle oss og komme til finaler og vinne trofeer, la han til.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 05.03.2021 14.17.43
amds supervåpen kommer til xbox series x og playstation 5: ytelsen kan dobles
dette er grunnen til at dlss-konkurrenten ikke er lansert enda. the post amds supervåpen kommer til xbox series x og playstation 5: ytelsen kan dobles appeared first on itavisen.
Kilde: IT Avisen | Publisert: 04.03.2021 21.41.48
mfk-spiller solgt til eliteserieklubb
Tobias Christensens overgang til Vålerenga er bekreftet. 20-åringen forlater MFK umiddelbart.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 04.03.2021 16.14.17
Håndball utsetter kampene i mars
det blir ikke spilt eliteseriekamper i håndball for menn eller kvinner denne måneden. det bekrefter norges håndballforbund i en e-post til ntb torsdag. der fremgår det at samtlige oppsatte kamper fram til og med 31. mars er besluttet utsatt. beslutningen kommer i kjølvannet av onsdagens møte mellom statsminister erna solberg (h) og idrettstoppene. håndballforbundets generalsekretær erik langerud deltok også. stansen i seriespillet i toppidretten var et av temaene som ble tatt opp på møtet. den har vart siden tidlig i januar. i etterkant av onsdagens møte ga statsministeren få eller ingen signaler om at det blir aktuelt med lettelser i smitteverntiltakene rundt idretten i tiden som kommer. solberg understreket i stedet at smittesituasjonen i samfunnet tilsier skjerpede tiltak framfor å bevege seg i retning av en gjenåpning.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 04.03.2021 15.37.11
Varsler intens fortsettelse på «The Handmaid’s Tale»
etter nesten to års pause er serien tilbake i slutten av april. hovedrolleinnehaver elisabeth moss lover en intens…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 04.03.2021 13.43.37
Ishockeytoppene vil redde sesongen
norges ishockeyforbund har fortsatt tro på at inneværende eliteseriesesong kan reddes. håpet er en gjenåpning senere denne måneden. i kjølvannet av onsdagens møte mellom idrettstoppene og statsminister erna solberg konkluderte norges bandyforbund med at alt håp om å fullføre sesongen er ute. dermed er seriene i bandy avbrutt og resten av grunnserien i innebandy kansellert. generalsekretær i norges ishockeyforbund, ottar eide, vil imidlertid ikke trekke noen endelige konklusjoner, til tross for at myndighetene ga lite håp om snarlig åpning onsdag. – vi stopper ikke aktiviteten nå, som det har vært spekulert litt i. jeg er positiv til en åpning denne måneden, det er det vi håper på, sier eide til ntb.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 04.03.2021 13.10.41
Boikott av Qatar-VM: – Kan bety over 100 millioner i tapte inntekter
flere klubber i eliteserien ønsker at norge boikotter fotball-vm i qatar.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 04.03.2021 11.43.56
Boikott av Qatar-VM: – Kan bety over 100 millioner i tapte inntekter
flere klubber i eliteserien ønsker at norge boikotter fotball-vm i qatar. et estimat fra norges fotballforbund forteller at det kan bety tapte inntekter på over 100 millioner kroner – bare i 2021.
Kilde: VG Sport | Publisert: 04.03.2021 11.43.50
tidligere mfk-junior gikk til eliteserien i fjor – nå skifter han klubb igjen
Kjetil Holand Tøsse (24) skal spille for Stjørdals/Blink i 1. divisjon denne sesongen.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 04.03.2021 09.06.23
Bandy avlyser sesongen
sesongens eliteserie for herrer og kvinner i bandy er avlyst. det skriver norges bandyforbund i en pressemelding. – med dagens pressekonferanse forsvant alt håp om å fullføre sesongen, skriver forbundet. dermed er ready seriemester på herresiden. stabæk ble nummer to og solberg nummer tre. hos kvinnene er ikke sesongen halvspilt en gang, og dermed blir det ikke kåret noe vinner. ingen lag rykker ned.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 03.03.2021 22.06.51
Jeg hadde ikke vært en fin fyr
serieskaperen forteller at han er glad han ikke lenger er blakk, men tror ikke han hadde vært sympatisk med masse penger på bok.
Kilde: Dagbladet - kjendis.no | Publisert: 03.03.2021 21.12.05
denne serien bør du redde deg selv fra
Årets første slakt i serieprat:
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 03.03.2021 16.54.38
tror ikke serien kommer i gang som planlagt: - vi skal ikke være først i klagekøen
Toppidretten fikk ingen løfter fra statsminister Erna Solberg onsdag. Nå tror Åge Hareide det går mot utsettelse av…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 03.03.2021 16.44.15
til vil foreslå drastisk grep til de andre eliteklubbene - det kan berge seriestarten
til-topp Øyvind alapnes er ikke overbevist om regjeringens signaler onsdag, men gir ikke opp håpet om seriestart 5.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 03.03.2021 16.38.40
til og de andre eliteklubbene med felles forslag - det kan berge seriestarten
til-topp Øyvind alapnes er ikke overbevist om regjeringens signaler onsdag, men gir ikke opp håpet om seriestart 5.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 03.03.2021 16.38.40
Trøndere i dramatisk gullkamp: – Jeg vil være med å bygge noe stort her
håndballklubben viborg jakter sitt første seriegull siden 2014. en av nøkkelspillerne er trønderen moa högdahl.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 03.03.2021 15.00.09
Lovet idretten ingenting
idretten fikk lagt fram sine synspunkter i onsdagens møte med statsminister erna solberg (h), men kan ikke regne med lettelser i nærmeste framtid. – vi har ikke lovet noe på dette møtet. vi skal forsøke å se på tilpasninger vi i har i systemet. men smittetallene vi ser nå, indikerer innskjerpinger – ikke åpninger. vi må regne med at de nasjonale tiltakene ikke vi lettes noe særlig, sa solberg på pressekonferansen etter møtet mellom henne, idrettspresident berit kjøll og kulturminister abid raja. i over seks uker har toppidretten hatt full stans i alt seriespill. det skjedde etter en klar anbefaling fra statsminister erna solberg på talerstolen i stortinget 18. januar.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 03.03.2021 14.56.07
Ingen lovnader til idretten
idretten fikk lagt fram sine synspunkter i onsdagens møte med statsminister erna solberg (h), men kan ikke regne med lettelser i nærmeste framtid. – vi har ikke lovet noe på dette møtet. vi skal forsøke å se på tilpasninger vi i har i systemet. men smittetallene vi ser nå, indikerer innskjerpinger – ikke åpninger. vi må regne med at de nasjonale tiltakene ikke vi lettes noe særlig, sa solberg på pressekonferansen etter møtet mellom henne, idrettspresident berit kjøll og kulturminister abid raja. i over seks uker har toppidretten hatt full stans i alt seriespill. det skjedde etter en klar anbefaling fra statsminister erna solberg på talerstolen i stortinget 18. januar. berit kjøll uttrykte sine bekymringer for idretten og kom med forslag til mulige tiltak i møtet med solberg og raja. – idrettens betydning for fysisk og psykiske helsen er viktigere enn noen gang, spesielt den psykiske helsen. jo lengre idretten er nedstengt, jo større risiko blir det for betydelig frafall, sa kjøll.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 03.03.2021 14.56.07
brattvåg låner spiller fra eliteserieklubb
Brattvåg har gjort sin andre lånesignering foran 2021-sesongen.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 03.03.2021 11.09.26
Møtte til kamp uten motstander
lazio gikk på banen til tirsdagens serie a-kamp mot torino selv om alle visste at motstanderen satt isolert i hjembyen etter koronasmitte. den italienske ligaen nektet å utsette kampen selv om torinos karanteneperiode ville utløpe først ved midnatt. lazio offentliggjorde laget på sosiale medier, og spillerne inntok banen for oppvarming og kampforberedelser som om kampen skulle spilles. noen tok selfier, andre slappet av på benken, inntil det var 45 minutter etter fastsatt kamptid og alle kunne gå hjem. – man forsvarer ikke ligaens integritet ved å lukke øynene for virkeligheten. vi kan ikke forlate torino, det er åpenbart for alle. om man legger sammen to og to så bør man ikke plundre veldig med å komme til fire, sa torino-president urbano cairo sarkastisk.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 02.03.2021 20.21.45
gullet kan ryke for serielederen fra tromsø i morgen: – fortsatt mye å spille om
bk tromsø leder serien, men kan miste gullet dersom sesongen ender opp med enkel serie.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 02.03.2021 16.03.53
Tromsø hentet spiss fra HamKam
måltyven moses ebiye forlater hamkam til fordel for tromsø foran den kommende fotballsesongen. det bekrefter eliteserieklubben på sine nettsider tirsdag. ebiye har undertegnet en avtale som strekker seg ut 2022-sesongen. moses startet forrige sesong i lillestrøm i 1. divisjon, men gikk til hamkam i fjor sommer. totalt ble det seks scoringer og to målgivende pasninger i 2020.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 02.03.2021 12.25.35
Stabæk-spiller røk korsbåndet
stabæk-spiller luc kassi røk korsbåndet under en internkamp sist lørdag og går glipp av den kommende fotballsesongen. det bekrefter eliteserieklubben på sine nettsider tirsdag. den ivorianske midtbanespilleren pådro seg skaden i en internkamp på nadderud i helgen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 02.03.2021 11.57.31
Opseth klar for Sarpsborg
kristian fardal opseth har signert en toårskontrakt med sarpsborg 08 og vender dermed hjem til norsk fotball. det bekrefter eliteserieklubben på sine nettsider tirsdag. opseth returnerer til norge etter at fotballkarrieren de siste årene har ført han til tyrkia, australia og india. – jeg føler jeg er en goalgetter: en god avslutter som er god i boks og pleier å være på rett plass til rett tid. jeg kommer hit for å bidra så mye som mulig og score så mye jeg kan, sier opseth.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 02.03.2021 10.18.51
Juventus-ansatt med påvist koronasmitte
tirsdagens serie a-kamp mellom juventus og spezia skal ikke være i fare selv om en ansatt i den italienske storklubben har fått påvist covid-19.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 02.03.2021 09.12.20
Fotballen kommer med dato
det er bred enighet blant toppklubbene i fotball-norge om at treningskampene må komme i gang senest 15. mars dersom eliteserien skal kunne starte 5. april, skriver vg. det er odds daglige leder einar håndlykken som overfor vg bekrefter det som seiler opp som en skjebnedato med tanke på eliteseriestarten. – de fleste er enige om å komme i gang da. det blir få datoer utover høsten, og å spille masse under em er ikke gunstig. kommer vi ikke i gang da, blir det ikke lett, sier håndlykken til avisen. eliteserien i fotball er planlagt å starte 5. april. norges fotballforbund har allerede besluttet å utsette oppstarten av toppserien og 1. divisjon for kvinner.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 01.03.2021 20.04.06
har satt skjebnedato for å unngå utsettelse av eliteserien
Onsdag får statsminister Erna Solberg (H) besøk for å diskutere situasjonen i toppidretten.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 01.03.2021 19.09.17
har satt skjebnedato for å unngå utsettelse av eliteserien
Onsdag får statsminister Erna Solberg (H) besøk for å diskutere situasjonen i toppidretten. Fotballen ber om at treningskamper tillates senest 15. mars.
Kilde: VG Sport | Publisert: 01.03.2021 19.09.12
Karlsbakk har tatt grep for å komme inn på laget: - Vil ikke bare være en unggutt
markus karlsbakk (20) fikk kun med seg fire kamper fra start i eliteserien, men i år har han helt andre ambisjoner.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 01.03.2021 19.00.08
vg: fotballen har satt skjebnedato for å redde eliteserie-starten
det er bred enighet blant toppklubbene i fotball-norge om at treningskampene må komme i gang senest 15. mars dersom eliteserien skal kunne starte 5. april.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 01.03.2021 18.58.39
Taylor Swift raser mot Netflix: – Dypt sexistisk
serien «ginny & georgia» gjør narr av popstjernens kjærlighetsliv. nå tar swift et oppgjør med både serien og strømmegiganten.
Kilde: VG Rampelys musikk | Publisert: 01.03.2021 18.13.13
Disse Maxitaxi Driver-scenene ble for drøye for NRK-ledelsen
serieprat med steinar sagen om maxitaxi driver:
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 01.03.2021 16.06.36
en råtass av en bmw 4-serie coupé
ac schnitzer har kastet seg over bmw 4-serie, og resultatet er ganske så rått. se bilder. et av de merkene som har hatt det usedvanlig travelt det siste året er bmw, som både fornyer modeller og utvikler helt nye ‒ inkludert den spennende og helelektriske ix-modellen. en av de største nyhetene i fjor var en […] innlegget en råtass av en bmw 4-serie coupé dukket først opp på bil24.no.
Kilde: Bil24 | Publisert: 01.03.2021 07.07.00
Slik er AaFKs nye sportsplan: Har satt ambisiøse mål fram mot 2025
aafks mål var å bli en topp seks-klubb i eliteserien i 2023. i den nye sportsplanen skyves det målet to år.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 28.02.2021 19.20.23
Slik er AaFKs nye sportsplan: Har satt ambisiøse mål til 2025: – Vi har et godt stykke arbeid å gjøre
aafks mål var å bli en topp seks-klubb i eliteserien i 2023. i den nye sportsplanen skyves det målet to år.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 28.02.2021 19.20.23
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »