De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle
Granerud har hatt tunge dager
norges store hoppkomet denne sesongen, halvor granerud, fikk påvist koronasmitte i løpet av vm. dermed mistet han hopprennene i den store bakken. – det har vært noen ganske tunge dager nå hvor det har vært greit å ikke kunne gå fra hotellrommet. det har vært vanskelig nok å komme seg opp av senga, sier han til nrk i pausen av fredagens hopprenn. han sier imidlertid at fredagen har vært den beste dagen til nå. at granerud ikke kan konkurrere tar han ikke så tungt. – det er ikke det feteste, men jeg har samtidig ikke vært i noen god form. så det har ikke vært så vondt som jeg trodde skulle være, forklarer verdenscupvinneren, før han legger til: – men det er ikke det her jeg vil bruke fredagen til.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 05.03.2021 18.14.27
Tre nordmenn måtte i strafferunden – klarte likevel å sikre pallplass
både johannes dale, tarjei bø og johannes thingnes bø måtte i strafferunden i sesongens siste stafett. men under vanskelige forhold klarte thingnes bø likevel å sikre norsk pallplass i nove mesto.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 05.03.2021 16.41.53
Shala fra Vålerenga til Stabæk
midtbanemannen herolind shala (29) har skrevet ettårskontrakt med stabæk og fortsetter karrieren i eliteserien. shala har spilt for vålerenga de to siste sesongene, og kontrakten hans med oslo-klubben gikk ut på tampen av fjoråret. ifølge stabæk var shala en ettertraktet mann. han har i første omgang skrevet under for én sesong med bærumsklubben. – jeg prøvde å komme meg ut, men det var et litt lukket marked på grunn av korona. og så følte jeg at stabæk kunne være et godt alternativ for meg i denne perioden, sier han til stabæks nettsted.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 05.03.2021 15.22.10
Overrasket over junioren på sisteetappe? Hun hadde visst det i flere måneder.
oberstdorf/oslo: allerede tidlig i sesongen forberedte helene marie fossesholm (19) seg på å gå ankeretappen i vm.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 04.03.2021 19.48.21
Overrasket over junioren på sisteetappe? Hun hadde visst det i flere måneder.
oberstdorf/oslo: allerede tidlig i sesongen forberedte helene marie fossesholm (19) seg på å gå ankeretappen i vm.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 04.03.2021 19.48.21
Her er beviset på at Liverpool er hardest rammet
liverpool har hatt spillere ute på grunn av skader og sykdom i 1029 dager så langt denne sesongen. ingen klubber i nærheten av å være like hardt rammet.
Kilde: VG Sport | Publisert: 04.03.2021 18.16.03
Finner ikke ut av problemene. Innrømmer at han blir stresset
jørgen graabak sier han setter en strek over hele sesongen etter nedturen i den siste individuelle konkurransen i vm.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 04.03.2021 17.53.50
Pallen glapp for Norge på stafetten
det ble en intens duell om seieren mellom svenske elvira Öberg og hviterussiske elena kruchinkina på sesongens siste verdenscupstafett. svensken var sterkest i spurten, og dermed sikret sverige både seier i dagens renn og vant stafettcupen sammenlagt. norge havnet utenfor pallen etter totalt ti ekstraskudd og én strafferunde til ida lien. dermed måtte de norske løperne ta til takke med fjerdeplass. – det er rett og slett for dårlig skyting som feller norge i dag, mente nrks kommentator andreas stabrun smith.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 04.03.2021 17.13.50
ishockeytoppene vil redde sesongen
norges ishockeyforbund har fortsatt tro på at inneværende eliteseriesesong kan reddes. håpet er en gjenåpning senere denne måneden. i kjølvannet av onsdagens møte mellom idrettstoppene og statsminister erna solberg konkluderte norges bandyforbund med at alt håp om å fullføre sesongen er ute. dermed er seriene i bandy avbrutt og resten av grunnserien i innebandy kansellert. generalsekretær i norges ishockeyforbund, ottar eide, vil imidlertid ikke trekke noen endelige konklusjoner, til tross for at myndighetene ga lite håp om snarlig åpning onsdag. – vi stopper ikke aktiviteten nå, som det har vært spekulert litt i. jeg er positiv til en åpning denne måneden, det er det vi håper på, sier eide til ntb.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 04.03.2021 13.10.41
Granerud i koronaisolasjon – fikk oppløftende beskjed
verdenscupsesongen i hopp avsluttes med fire renn i skiflygingsbakken i planica.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 04.03.2021 11.57.37
Molde henter 18-åring som spilte Champions League i februar
anastasija marsenić (18) skal spille for molde hk elite de to neste sesongene.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 04.03.2021 11.49.28
Granerud har vunnet verdenscupen
halvor egner granerud er norges fjerde vinner av verdenscupen sammenlagt igjennom tidene. det er klart allerede før sesongslutt, ettersom det kun er tre renn igjen av sesongen og dermed har ingen mulighet til å ta igjen poengsummen til granerud. renndirektør i fis, sandro pertile, bekrefter at det kun er de tre rennene i planica som gjenstår av verdenscupsesongen for menn og at granerud dermed har vunnet.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 04.03.2021 11.18.17
Tidligere MFK-junior gikk til eliteserien i fjor – nå skifter han klubb igjen
kjetil holand tøsse (24) skal spille for stjørdals/blink i 1. divisjon denne sesongen.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 04.03.2021 09.06.23
bandy avlyser sesongen
sesongens eliteserie for herrer og kvinner i bandy er avlyst. det skriver norges bandyforbund i en pressemelding. – med dagens pressekonferanse forsvant alt håp om å fullføre sesongen, skriver forbundet. dermed er ready seriemester på herresiden. stabæk ble nummer to og solberg nummer tre. hos kvinnene er ikke sesongen halvspilt en gang, og dermed blir det ikke kåret noe vinner. ingen lag rykker ned.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 03.03.2021 22.06.51
Poengglipp av Leicester
leicester makta berre 1-1 mot burnley, og missa sjansen til å innta andreplassen på tabellen. matej vydra gav burnley leiinga då han snappa opp eit tilbakespel etter berre 4 minutt. leicester utlikna ved kelechi iheanacho på volley ein halv time seinare. leicester hadde initiativet, men greidde aldri å få sigersmålet. begge lag hadde skot i stengene i andre omgang. dei er dermed framleis på tredjeplass bak dei to manchester-klubbane. burnley tok eit verdfullt poeng i kampen for å unngå nedrykk. i ein annan kamp slo botnlaget sheffield united aston villa 1-0, og tok sin fjerde siger for sesongen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 03.03.2021 21.08.14
Vickhoff Lie etter skaden: – Det har vært noen tøffe dager
kajsa vickhoff lie (22) falt stygt under super-g-rennet i val di fasa og pådro seg brudd i leggen og kneet. sesongen er over for bærums-løperen.
Kilde: VG Sport | Publisert: 03.03.2021 11.18.50
Brattvåg låner spiller fra eliteserieklubb
brattvåg har gjort sin andre lånesignering foran 2021-sesongen.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 03.03.2021 11.09.26
Pogacar forlenger ut 2026
tour de france-mester tadej pogacar har forlenget kontrakten sin med uae-laget til ut 2026-sesongen. dermed har det hardtsatsende sykkellaget fått på plass nok en viktig brikke for framtiden. med nysigneringer av blant andre matteo trentin og marc hirschi ser laget meget sterkt ut. pogacar overrasket da han gikk til topps i storrittet tour de france i fjor sommer. i forbindelse med kontraktsforlengelsen sier sloveneren at han føler seg hjemme i uae-laget, der han er lagkamerat med blant andre alexander kristoff, sven erik bystrøm og vegard stake laengen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 02.03.2021 16.06.57
Gullet kan ryke for serielederen fra Tromsø i morgen: – Fortsatt mye å spille om
bk tromsø leder serien, men kan miste gullet dersom sesongen ender opp med enkel serie.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 02.03.2021 16.03.53
Tromsø hentet spiss fra HamKam
måltyven moses ebiye forlater hamkam til fordel for tromsø foran den kommende fotballsesongen. det bekrefter eliteserieklubben på sine nettsider tirsdag. ebiye har undertegnet en avtale som strekker seg ut 2022-sesongen. moses startet forrige sesong i lillestrøm i 1. divisjon, men gikk til hamkam i fjor sommer. totalt ble det seks scoringer og to målgivende pasninger i 2020.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 02.03.2021 12.25.35
Stabæk-spiller røk korsbåndet
stabæk-spiller luc kassi røk korsbåndet under en internkamp sist lørdag og går glipp av den kommende fotballsesongen. det bekrefter eliteserieklubben på sine nettsider tirsdag. den ivorianske midtbanespilleren pådro seg skaden i en internkamp på nadderud i helgen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 02.03.2021 11.57.31
Zuccarello kåret til ukens spiller
den norske ishockeyspilleren mats zuccarello er kåret til ukens spiller av nhls spillerorganisasjon etter to mål og seks målgivende pasninger i forrige uke. mats zuccarello kastet ikke bort tiden da han igjen var å se i lagoppstillingen til minnesota wild, bemerker nhlpa i kåringen. nordmannen mistet startet av sesongen på grunn av skade i håndleddet, men han har vært suveren etter skadeavbrekket. i tillegg til de åtte målpoengene på fire kamper, nådde 33-åringen også 400 poeng totalt i nhl-karrieren i uken som gikk. zuccarello var tilbake etter skaden 16. februar og har raskt utviklet et godt samspill med lagkameratene kirill kaprizov og victor rask. – de har veldig mye selvtillit, har wild-trener dean evason sagt om trioen til nbc sport. natt til tirsdag spiller minnesota wild mot vegas golden knights.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 02.03.2021 06.11.29
Zuccarello kåret til ukens spiller
ishockeyspilleren mats zuccarello er kåret til ukens spiller av nhls spillerorganisasjon etter to mål og seks målgivende pasninger i forrige uke. nordmannen mistet startet av sesongen på grunn av en håndleddsskade, men har vært suveren etter avbrekket.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 02.03.2021 05.37.13
Gary Neville om Solskjærs menn: - De fortjener gratulasjoner
sky sports-eksperten hyller borteformen til manchester united, og mener klubben har gode forutsetninger for å kjempe om ligagull de kommende sesongene.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 01.03.2021 19.29.22
Russisk VM-gullhåp brakk hånda
denis spitsov var et av russlands fremste håp på 15-kilometeren i fri teknikk i ski-vm onsdag. nå har han fått påvist et brudd i hånda. dermed er vm over for den 24-årige motbakkespesialisten. bruddet i spitsovs arm skal ha blitt bekreftet i en melding fra det russiske skiforbundets pressetjeneste mandag, melder blant andre russiske sport og dagbladet. spitsovs skade betyr at russland også stiller svekket på herrestafetten i ski-vm senere denne uken. 24-åringen ble nummer tre i tour de ski denne sesongen. han hadde blant annet beste tid på den siste etappen opp alpinbakken i val di fiemme. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 01.03.2021 19.08.28
godset-toppscorer røk korsbåndet – mister hele sesongen
strømsgodset-spiller lars-jørgen salvesen har fått påvist en avrivning i fremre korsbånd og mister hele den kommende fotballsesongen.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 01.03.2021 15.43.12
Vant verdenscupen etter ett renn
tara geraghty-moats har vunnet verdenscupen sammenlagt i kombinert for kvinner denne sesongen. det har hun gjort ved å vinne det eneste verdenscuprennet som har blitt gjennomført i år. rennet ble avholdt i østerrikske ramsau 18. desember. fis har bestemt seg for å avlyse resten av kombinertsesongen for kvinnene på grunn av usikkerheten rundt koronaviruset. hun fikk glasskula som bevis på bragden under vm i oberstdorf. gyda westvold hansen havnet på andreplass i verdenscupen, mens anju nakamura fra japan tok tredjeplassen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 01.03.2021 13.37.35
2,7 millioner i VM-testutgifter
koronapandemien gjør at norges skiforbund anslår covid-19-testing for 2,7 millioner kroner for elitelagene i langrenn, hopp og kombinert. – elitelangrenn har, som mye av toppidretten i verden, vært så heldig å få fortsette sin aktivitet nesten som normalt under pandemien. det er mange bransjer som ikke har hatt denne muligheten, sier langrennssjef espen bjervig til ntb. – testkostnader i forbindelse med gjennomføring av sesongens verdenscup, er for langrenn på cirka 1.200.000 kroner, legger han til. kombinertsjef ivar stuan anslår at hans utøvere med støtteapparat vil bruke 500.000 kroner i vinter på testing. hopperne havner trolig på cirka en million kroner totalt i test-utgifter. det opplyser lagets medieansvarlige, steinar bjerkmann.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 01.03.2021 08.03.28
Manageren: Johaug taper minst 5 millioner kroner på corona-året
oberstdorf (vg) therese johaug (32) tjente rundt 10 millioner i sist vm-sesong i 2019. på grunn av coronapandemien blir inntekten halvert denne sesongen. minst.
Kilde: VG Sport | Publisert: 01.03.2021 06.09.12
Ny målløs toppkamp for Solskjærs United – nok en kontroversiell VAR-avgjørelse
manchester united spilte søndag 0-0 for annen gang mot chelsea denne sesongen. en kontroversiell var-avgjørelse satte igjen sitt preg på en premier league-kamp.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 28.02.2021 18.29.49
brudd i beinet for norsk alpinthåp – sesongen over
sesongen er over for kajsa vickhoff lie, som skadet seg stygt søndag formiddag.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 28.02.2021 17.51.19
Vickhoff Lie pådro seg brudd i leggen etter skrekkfallet
sesongen er over for kajsa vickhoff lie, som skadet seg stygt søndag formiddag. hun må opereres etter å ha pådratt seg brudd i leggen.
Kilde: VG Sport | Publisert: 28.02.2021 17.51.15
Schalke sparket sin tredje trener
den tyske fotballklubben schalke er i desperat poengnød. søndag sparket de treneren christian gross etter at han kun hadde stått ved roret i to måneder. det er den tredje treneren som er blitt sparket på bare fem måneder. gross fikk fyken etter lørdagens 1-5-tap mot stuttgart. klubben ligger på bunnen av tabellen i tysk bundesliga med elleve runder igjen av sesongen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 28.02.2021 15.15.07
Mer vold, sex og dop: - Veldig drøyt
skuespiller jon Øigarden er ikke i tvil om at seerne kommer til å sjokkeres av den nye «exit»-sesongen.
Kilde: Dagbladet - kjendis.no | Publisert: 27.02.2021 21.15.54
Halfvarsson reiser hjem
calle halfvarsson har tatt en tøff beslutning om å avslutte vm, skriver det svenske skiforbundet. avgjørelsen kom etter samtale med trenerne lørdag kveld. han drar hjem på mandag. – jeg har ikke lyktes med å finne den formen jeg ønsker, og vil heller at mine lagkamerater skal få sjansen i de konkurransene som gjenstår, sier halfvarsson. allerede etter tremila, som han brøt halvveis, sa halfvarsson at han trolig kom til å reise hjem fra vm og avslutte sesongen. – jeg tror det. det her var litt for tøft. tanken var at jeg skulle gjennomføre dette løpet selv om det var slitsomt. men det er for tøft. jeg får hodepine også, det er noe som er galt, sa halfvarsson.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 27.02.2021 21.13.42
Håvard Nielsen scoret igjen i opprykksstriden
håvard nielsen scoret sitt sjuende seriemål for sesongen da han bidro til å holde greuther fürth inne i opprykkskampen i 2. bundesliga lørdag.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 27.02.2021 14.22.53
Mener Weng ikke er til å kjenne igjen
heidi weng fikk en krevende start på sesongen. nå skal hun kjempe om medaljer i vm.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 27.02.2021 06.46.44
Selvsikker etter kvalifiseringen: – Jeg er alles favoritt
halvor egner granerud (24) har vært ustoppelig i verdenscupen denne sesongen.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 26.02.2021 22.00.55
Selvsikker Granerud etter kvalifiseringen: – Jeg er alles favoritt
halvor egner granerud (24) har vært ustoppelig i verdenscupen denne sesongen. i vm-kvalifiseringen gjorde nordmannen lite for å dempe forventningene.
Kilde: VG Sport | Publisert: 26.02.2021 22.00.50
byens basketlag frir til tromsø befolkning for å gjennomføre sesongen
Her kan du følge sportsdøgnet i vårt studio.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 26.02.2021 15.23.04
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »